Döbrögi életére törtek

Orbán Viktor elleni merényletre készültek a Győrkös-féle szervezet szimpatizánsai

vef

Két botrányos ügyben is magyarázkodásra kényszerültek csütörtökön a Jobbik képviselői. Az egyik – amelyet az Index közölt –, hogy a párt politikusai Vlagyimir Putyin orosz elnök tanácsadóján keresztül intéztek maguknak vízumot. A Népszava ugyanakkor egy olyan fotót tett közzé, amelyen Gyöngyösi Márton jobbikos honatya az orosz titkosszolgálathoz köthető Hídfő.ru állítólagos munkatársával, Szalai Gáborral tárgyal. A portál elődjét a rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István hozta létre. A Magyar Idők megtudta, a Győrkös-féle hungarista szervezet szimpatizánsa az Orbán Viktor elleni merényletre készülő, tavaly elfogott fegyveres páros egyik tagja.

Tavaly november 20-án a terrorelhárítók fogták el azt az autójukkal Budapest felé tartó fővárosi férfit és gödöllői társát, akik a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára, Tasnádi László szerint egy kormánytag megölését tervezték. Lapértesülés szerint az elfogottak másnap egy VI. kerületi iskolában Orbán Viktor miniszterelnökre akartak támadni. Mint azt rendészeti forrásból a lap megtudta, az elfogott férfiak egyike a hatóságok számára ismert szélsőjobboldali figura, aki – más szélsőséges szervezetek mellett – a Győrkös István alapította Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) szimpatizánsa, és a hatóságok információja szerint részt vett az MNA szervezte félkatonai rendezvényeken is. A társával együtt jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfi „GyuszuSS” nickname-en rendszeresen hozzászólt a szélsőjobboldali, hungarista honlapok cikkeihez. Az MNA azóta felfüggesztett oldalán, a Jövőnk.info-n 2010-ben „GyuszuSS”-fotók jelentek meg az MNA ifjúsági tagozatának nyári táborozásáról. A férfi állítólag szélsőjobboldali tüntetéseken is részt vett, és az egyik ilyen rendezvényen rendőrre támadt, amiért büntetőeljárás is indult ellene. Lapértesülések szerint egyébként a két elfogott férfi a szintén szélsőjobbos Magyar Nemzeti Hadsereg (MNH) tagja, amit az MNH vezetője azonban közleményben tagadott.
A rendőrgyilkosság miatt előzetes letartóztatásba került Győrkös István ügyvédje, Léhner György azt mondta a PestiSrácok.hu-nak, hogy hétfőn délután újra kihallgatják védencét a tököli rabkórházban a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai. Léhner szerint ügyfele részletes, feltáró vallomást fog tenni, azt azonban továbbra is fenntartja, hogy véletlenül lőtt. Az ügyvéd szerint Győrkös a lőszereket és a gépkarabélyt, amivel a rendőrökre lőtt, tíz éve vásárolta, mert megfenyegette valaki.
Győrkös áldozatát, Pálvölgyi Péter rendőr alezredest katonai tiszteletadás mellett pénteken temetik el, a család kérésére a sajtó kizárásával.Két botrányos ügyben is magyarázkodásra kényszerültek csütörtökön a Jobbik képviselői. Az egyik – amelyet az Index közölt –, hogy a párt politikusai Vlagyimir Putyin orosz elnök tanácsadóján keresztül intéztek maguknak vízumot. A Népszava ugyanakkor egy olyan fotót tett közzé, amelyen Gyöngyösi Márton jobbikos honatya az orosz titkosszolgálathoz köthető Hídfő.ru állítólagos munkatársával, Szalai Gáborral tárgyal. A portál elődjét a rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István hozta létre. A Magyar Idők megtudta, a Győrkös-féle hungarista szervezet szimpatizánsa az Orbán Viktor elleni merényletre készülő, tavaly elfogott fegyveres páros egyik tagja.
(pestisracok)
Bal-Rad komm: Ennyi összegereblyézett hülyeségre már végképp nem lehet mit mondani! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a döbrögista-sokmilliárdokért kitartott-sajtó már túltesz a leggárgyultabb alternatív konteooldalakon is.
Az, hogy ki, hol, és miket kommentelget?-az egy dolog. (Lásd a Bal-Rad kommentrovatát!) De hogy ebből következtetnek/gyártanak bolondabbnál-bolondabb “összefüggéseket”!-az már mindennek a legalja. Szemmel láthatóan csak a napirenden tartás a cél valami oknál fogva, lehetőleg úgy, hogy a Döbrögi-fanok izzadjanak a rettenettől. A Vezír életére tört a kommunistafaszista Győrkös szimpatizánsainak egy része! Ám AZOKAT a derék TEK lekapcsolta! De a vezető az gyilkolt is! Képzeljük el mit tett volna, ha a Szent közelébe kerülhetett volna! Húúú! Imára magyarok!
Azt meg végképp nem lehet megérteni, hogy a jobbikosoknak miért volt Putyin elnök tanácsadója közbenjárására szükségük, hogy orosz vízumhoz jussanak. Ha valaki nincs kitiltva Oroszországból és oda akar utazni, beballag a pesti vagy debreceni konzulátusra, (illetve mostmár vízumcentrumba vagy mi a fene a neve) és kér vízumot! Ha nagyon sürgős, már másnapra megkapja. Kevesebb hercehurcával, mint még a közelmúltban is az USA vízumot!
De olyan jó a fanokat borzongatni a zoroszokkal!
Az átlag magyar emberekre nézvést megalázó, hogy ezek az udvari írdonáncok ennyire hülyéknek tekintik a magyarokat, hogy ilyen marhaságokat képesek összehordani!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi életére törtek bejegyzéshez 28 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  ” Mi ez!
  Hát Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni!!??
  Skandallum ! Kérem ez skandallum!”

  • vitorla123 szerint:

   Mi is a lényeg? Aki orosz barát ellensége a rendszernek!Pedig az orosz barát oldalaknak akik anticionisták össze kellene fogni.Nem horogkeresztes és nem sarlókalapácsos zászló alatt,hanem a Magyar Népköztársaság zászlaja alatt.Az orosz barátság és nemzeti kommunizmus minden magyar érdekét képviseli.Jó lenne,ha a hatalom felfogná.Persze ez a Kínai barátság feltétele is..Magam részéről elítélem a rendőrök elleni merényleteket ha összefüggenek ha nem,mert azzal nem lehet politikai irányt váltani.A Bal-Rad ezért támogatja ,most már állandó jelzőként használt a polgári sajtóban”a méltán népszerű Thümer Gyulát”Vissza a Magyar Népköztársaságot!

   • Realista szerint:

    Orosz ellenesség butaság. Oroszország egy nagyhatalom, igen nagy történelemmel, kultúrával. Komoly nemzet, aki hazaszerető és hagyománytisztelő, sokkal műveltebb mint a jenki katyvasz, mesterségesen is butított zombiország.

    Viszont Oroszország nem kommunista, és nem is lesz. Egy speciális rendszer van, ahol a történelem része a kommunizmus ahogy a cári világ is. Mindegyiket elfogadják, méltóképpen megemlékeznek róla de nem lesz soha sem monarchia, nem jön vissza a cári rendszer és a kommunizmus sem. Ami meg főleg biztató, hogy fasiszta és liberális rendszer sem lesz belátható időn belül náluk. Direkt örvendetes, hogy nem engednek a deviancizmusnak.

    Viszont olyan, hogy világkommunizmus sincs, és nemhogy közelebb, egyre távolabb kerülünk tőle. Kuba is kihátrált, Venezuellának sincs sok hátra és Észak-Korea sem tart örökké.

    Thürmer Gyula, mint a fityisz szekértolója pedig súlytalan, jelentéktelen szereplő. Nincs karizmája, nem jó vezető, nem jó szónok, nem tud tűzbe hozni tízezreket, százezreket. Ide kemény, karizmatikus vezető kell, nem egy somolygó, pislogó motyogó valaki. Aztán párt is kellene mögé, mert a munkáspárt felmutathatatlan valami. Hiába jelenik meg bárhol, semmi áttörés. Vagy csökken vagy szinten marad rendszerváltás óta, de szikrányi jele sincs semmiféle áttörésnek.

    vitorla123 évek óta írja a kötelezőt, előre megjósolja a győzelmi jelentéseket amit sorra cáfol az élet. Persze biztos összeesküvés van ellenük, ezért nem tudnak nyilvánosságra hozni egy komoly, közérthető és elfogadható programot. Benne részletes háttér számításokkal, hatástanulmányokkal. Vagyis mit, mikor, kivel, mivel és hogyan, valamint miből tennének. Bemutatva egy azonnali intézkedéscsomagot egy rövid, közép és hosszútávú programot. Bemutatni, milyen nemzetközi támogatás lenne, kikkel és hogyan. Hogy folytatnák vagy hagynák abba a nemzetközi szerződéseket, hogy alakítanák át, milyen lépésekkel a hazai politikai berendezkedést, és mit tennének egy nemzetközi bojkott ellen. Ezeken felül komoly hiteles és karizmatikus, országosan elfogadott, makulátlan múltú politikusi gárdát is ki kell állítani, olyat, aki még az óvodában is példaértékűen viselkedett, mert utána a sajtó egyből szétszedi még azt is, ha az anyja hangosan szólt valakire az utcán.

    Szóval nem elég a hurráoptimizmus, az elkötelezett kommunizmus iránti szeretet. És az nem elég program, hogy takarodjon az összes náci, majd mi megmutatjuk, jön a Thürmel és holnapra rend és fegyelem lesz, minden ellenséget felkötünk, megy minden fityiszes biribidzsánba és folytathatnám, mert ez iszonyat gyenge és nevetséges. Vagy van elképzelés vagy nincs. Munkáspárt és Thürmel semmire sem elég és nagyon gyenge.

    • vitorla123 szerint:

     Másként látom!A nemzeti kommunizmus működőképes.Útját állja a lakosság elszegényedésének.Politikai program van a Kádári politika visszaállítása politikai gazdaságtani alapon.Tudom neked ez nem mond semmit,csak működik Kínában,Észak -Koreában és ha tetszik ha nem részben Oroszországban.Ugyanis a Sztálin vezette győzelem letagadhatatlan.
     És persze érdekes. Rommel ,Paulusz átállt Sztálin oldaláraí. Györkös beszéde Thürmer mellet ezt a vonalat hozta át.A cionizmus nem más mint a harácsolás ideológiája.Nem számolható fel a zsidók kíirtásával. Ezt a tévedés a te hozzászólásodba,ha kimondtad,ha nem.

     • egy paraszt szerint:

      Szóval az igazság itt is ott is!

      Az elszegényedés elleni félelem is nagy úr és akik csak kis mértékben is haszonélvezői a rendszernek , vagy másokhoz képest, vagy úgy gondolják, hogy kicsivel is többhöz jutnak (akár téves gondolat is) a rendszer segítségével, addig a fennálló hatalom éltetői maradnak!

      Ezt felismerve egyetlen rendszer sem igyekszik mindenki elvárásait kielégíteni, sőt erőszakkal inkább elnyomják-ták.
      Sztálin sem bánt kesztyűs kézzel senkivel, sőt közvetlen ideológiai párttársait is rendszeresen aprította, kiiktatta!
      Emiatt is érdekelne, hogy Rommel mit látott meg benne, főleg a nyugati fronton befejezve küldetését?
      Paulusz tábornok meg -úgy tudom- fogságba esett, nem nagy kunszt, ha életben akart maradni. De az ő esetében is érdekelne a valódi hozzáállása!

      A Sztálin vezette győzelmet inkább koalíciós győzelemnek nevezném- a magam részéről-, bár azt a kegyetlen és embertelen vasszigort, egyszemélyi diktatúrát nem tudták volna mások megvalósítani akkortájt.

     • vitorla123 szerint:

      Rommel vezette a Hitler elleni összeesküvést. Megengedték neki,hogy öngyilkos legyen.Felismerte,hogy Sztálin elkerülhetetlenűl győz! Paulusz meg az NDK-ban halt meg.Az ő felismerése világtörténelmi jelentőségű.Megadta magát Sztálingrádnál!

     • egy paraszt szerint:

      Arra még keresem a választ, hogy a két tábornok miben állt Sztálin oldalára?

      Mert idáig csak az jött le, hogy értelmes vezetők lévén változtatni akartak a felálláson, de ez ideig szovjetbarátságukról még nem hallottam. Van erre link?

    • V.kutya szerint:

     Véleményem szerint eléggé egyértelmű, hogy a rendszerváltós után NEM A KOMMUNIZMUS BUKOTT MEG, hanem mindjárt kétféle modell: a neoliberalizmus, és az azt leváltó kvázi fasizmus!
     Nem lehet tovább védeni a védhetetlent!
     Az, hogy T.Gy. nem szónokol, vagyis lefordítva nyugdíjas nyelvre: T.Gy. nem hajlandó hazudni, ezt jellemzően a hibájának róják fel!
     Gyurcsány óta tudjuk, hogy a magyar ember egy dolgot nem tud elviselni: az igazmondást!
     Politikus vagy? Vezér vagy? Vezért akarsz lenni? Tessék kérem jóóóóóó nagy lózungokat zengeni, kolbászkerítést, kisvasúttal, repülőtérrel, fehérenergiával, vagy épp pannonpumával, ezt szereti a magyar, ezért tapsol, ez a f.sza gyerek, aki ilyeneket mond!
     Nem kedvencem nekem se T.Gy., én egyetlen, legfőbb hibájának azt tartom, hogy láthatóan NEM AKAR ENNÉL TÖBBET, mit amit (nem) tesz, és ez legalább akkora hiba egy politikustól, mint ha valami rosszat cselekszik. Nem csak ez utóbbit lehet számonkérni, hanem a semmittevést is! Kvázi elfoglalja valakinek a helyét egy kádárista párt élén, aki esetleg hajlandó lett volna bevállalni egy-két konkrétabb cselekvést, nem csak koszorúzgatást.
     A többi az igaz, valóban nincs (már) ideje a kommunizmusnak, de ugyanúgy nincs már ideje a feudalizmusnak sem, oda sem lehet visszatérni, az idő azt is meghaladta, és főleg azokat az embereket, politikusokat, akik ugyanúgy a múlt emberei, mint éppen T.Gy..

   • Hun szerint:

    Akkor a Magyar nep ellensege a rendszernek ( a narancsos rezsimnek )

 2. Speciális Ű Oszt szerint:

  A mellébeszélést hadjuk,az a magyarok belúgye.
  Az viszont az nem,hogy az NNI a Orosz HIDFŐNET ellen tűmadást intézett.

  Párhuzamban a Győrkős család likvidálási kisérletével tőrténtek
  támadások az orosz médiák ellen Magyarország határain kivúl is.

  Admin nem szerertnénk megilyeszteni de a Petőfi utca külőnősen védet terúletnek lett nyilvánitva.a biztonságod érdekében.

 3. Speciális Ű Oszt szerint:

  Eurázsia álltal.
  Apidiglen nem semmi.

  Tégy probát

 4. Speciális Ű Oszt szerint:

  Keleti ujvilágrend

  • Szaszi szerint:

   Hát itt már megint mi van? 🙂
   ÉÉÉééédesapám….

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Iván beszélgetetett egy jót saját magával.
    Skizofrén a drágám, de olyan bájos. 😀 😀 😀

 5. Botond szerint:

  Már hetek óta vártam, hogy ezt a kártyát mikor veszik elő … annyira átlátszó az összes lépésük, hogy az ember kínjában már csak röhög az egész cirkuszon. Amúgy ez hírtelen támadt nagy oroszellenesség – by Killary Klingon és bandája – sem fogja megmenteni a geci és bandája bőrét / ha Trump nyer, akkor a hírtelen jött rajongást a leszbi ribanc iránt ő se fogja díjazni … Killary meg alapból rühelli a vezírt és ezen a helyzeten csak a Halál változtathat …

 6. Smith szerint:

  Mese habbal. A PestiSrácokat kb. annyira lehet komolyan venni, mint egy prostituált erkölcsi bizonyítványát. Semennyire. Az állítólagos francia idegenlégióssal készült interjú után – amin rég nem röhögtem ilyen jót -, a PS nevű weboldalt nem tudom komolyan venni. Naponta más és más hírek jelennek meg Bőnnyel kapcsolatban. Az orosz titkosszolgálat nem tart fenn semmilyen kapcsolatot a magyar szélsőjobboldali csoportokkal. Ha lenne köztük kapcsolat, akkor nem valamelyik kormánypárti média találgatna, hanem az AVH rég lecsapott volna rájuk.

 7. M szerint:

  Ezért az újságírásnak nevezett, megélhetési propagandáért, amit az elnyomó eszköz sajtó kínál, kár volt megtanulni írni, Guttenberg is hiába törte fejét, rádió, tv,..is vanitatum vanitas.
  Ha gondolkodó, értékes emberek neveznék magukat újságírónak, közvélemény formáló médiamunkásnak, szégyenkeznének.
  Ezek nem írástudók, gondolkozók és nem is értelmiség.

 8. "Szélsőjobb" :D szerint:

  És PONT!
  A Fidesz berkein belül már nincs lejjebb. Ez pedig kivetül a szavazóikra és a rajongóikrais.

 9. Fergeteg11 szerint:

  A Pestisrácok logikája alapján…
  …egy ember a Bal-Rad fórumáról katonai alapismereteket oktat néhány ismerősének, tehát szélsőbaloldali militáns csoportot szervez. A Bal-Rad Adminja ismeri ezt az embert, tehát a Bal-Rad Adminja szimpatizál a szélsőbaloldali militánsokkal. Minden szélsőbaloldali militáns csoport veszélyt jelent a nemzetbiztonságra, tehát az Admin nemzetbiztonsági kockázatot jelentő radikális elem. Minden nemzetbiztonsági kockázatot jelentő radikális elem végső soron Orbán Viktor életét fenyegeti, tehát az Admin veszélyt jelent Orbán Viktor életére! De ez még semmi!
  A Pestisrácok logikája alapján…
  …a Bal-Rad Adminja ismeri Győrkös Istvánt. Tehát szimpatizál Győrkös Istvánnal, aki az egységes MNA vezetője volt (és bizonyos felfogásban még ma is az). Tehát szimpatizál az MNA-val. Tehát szimpatizál mindkét utódszervezettel. Tehát szélsőjobboldali is amellett, hogy szélsőbaloldali. Tehát szimpatizál a szélsőjobboldali militáns csoportokkal. Tehát szimpatizál azokkal, akik kétségkívül Orbán Viktor életére törtek. Tehát kétségkívül Orbán Viktor életére akar törni ez a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő komcsifasiszta radikális…
  Elnézést, kedves Admin, de most ilyen képtelenségek jutottak eszembe a hír kapcsán.

  Admin:

  Abszolút logikus eszmefuttatás! Oroszországban is elő szoktam fordulni, a Kreml is apanázsol, orosz propagandát fejtek ki! Vérszomjam határtalan, mindenre elszánt vagyok!

  Namegájjcsakkutyadöbrögi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.