“Robbanás” miatt elmaradt a III. Majdan!

Nem indult jól a ma délre Kijevbe meghirdetett Majdan 3.0 A fasiszták által kezdeményezett Harmadik Nekifutás startjára eleve kevesen röffentek össze a Rada környékére.

A dühösebbek már tegnap lerótták a kötelezőt egy szigorúan ideológia-mentes háborgáson. Dulakodtak is a rendőrökkel egy jóízűt, aztán pillanatnyi mérgüket kiadva hazamentek. Ma már ők nem akartak fagyoskodni, füstölődni.
Vagy százötven lelkes viszont összeverődött a III. Majdanra. Bár a program több mint egy órás csúszással indult-mert hát azért mégiscsak illő volt összevárni a “tömeget”-alig ötpercnyi forradalom után véget is ért. Pontosabban egy robbanás véget vetett a csírázó Majdannak. Egy szemeteshordóba tett valami pukkant egyet, a pukkanás ereje kivetette a szemetet a hordóból, a “tömeg” meg széjjelspriccelt. Visszaterelhetetlenül!
Baja még a hangoló szónoknak sem esett-pedig tőle kétméternyire ha történt a “detonáció”-de a riadalom elültével a “tömeg” párolgott el. A rendőrök-akik amúgy sokszorosan múlták fölül a majdanovcik létszámát-hol egyenként, hol kisebb csapatokban megszemlélték a “detonáció” erejétől kitisztul kukát, és biztosították a rendezőket, hogy semmi vész!-lehet kezdeni a Majdan 3.0-t.
Nem hatott a megnyugtató rendőri szó.

Jelenleg úgy fest a dolog Kijevben, hogy a III. Majdan MOST elmarad. Vagy prolongálják egy későbbi időpontra, vagy leírják mint érdektelenségbe fulladtat, és kiírják a Negyedik Majdan eseménysorozatát! Valamikorra. A forraltbor meg vattacukorárusok pedig lógó orral összepakolták a kellékeiket. Még csak időpontot sem kaptak a szervezőktől, hogy akkor most ők mikorra készüljenek! Mert az kitelepülés előtt egy héttel legalább közterületfoglalási engedélyt kell kérniük Klicsko rendelkezései szerint! A fene a bűre alá a banditának!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Robbanás” miatt elmaradt a III. Majdan! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Nos, megjósoltam, jóslat beteljesült !

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Meg ezennel jóvá van hagyva az ukiknál a HÉT BŐR, A NYOLCADIK MEG RÁADÁSNAK ADVA nyúzása, majd meg szokják !

 3. Realista szerint:

  Nálunk is hasonló lenne. Itt is politikai inaktivitásban a “társadalom”. Nagy többség belesimult a dolgokba, elég nekik a való világ, a retek klub, izaura tv, fásy mulató. Bulvár meg celebvilág legyen. Ennyi pont elég a népnek. Az új generáció meg rosszabb. Némelyik emós, gizda alak, szinte életképtelen. El sem lehet képzelni őket 50 60 70 évesen. Elszomorító állapotban a társadalom. Gyorsan amerikanizálódunk és iszonyat mélyen a mentális állapota az országnak. Hoholok is gyorsan leépültek.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Realista ! A felsoroltakhoz még tegye hozzá a napról napra-i “fesztiválozást”is ,hogy anépet még jobban meghülyitsék,ne legyen ideje a saját nyoruságával foglalkozni . Ez talán egyik fajtája a legális KÁBITÓSZERZÉSNK, hogy álandó kómában lehessen tartani a népet.

  • Fergeteg11 szerint:

   Kit támogatott volna most egyhangúan az elit és a nem oroszbarát ukrán, illetve a “nemzetközi” média? A Jobb Szektort? Már kínosak. Mi vagy ki ellen tiltakoztak volna egyöntetűen? A változások veszteseinek és nyerteseinek is idő kell. Persze, hogy leépültnek tűnnek. Most vannak túl egy “forradalmon”.
   Ami minket illet, az elitnek szánt juttatások fogynak el legkésőbb. Addig van idő, amíg még megosztottak, és a népet is van, ami kicsit összehozza néhanapján (pl. lehet kommunistákat utálni októberben és novemberben), hacsak nem történik valami váratlan esemény, mondjuk valamilyen különösen megrázó aljasság felbukkanása kormánykörökből, akár több is, ami beindíthat egy következő fokozatot. De lassú víz partot mos, persze 2018-at szinte biztosan behúzhatják már. Jól jön a kiéleződött török-német viszony, mert Németország és más migránscélpontok most el vannak foglalva a saját gondjaikkal. Ez némi haladékot jelenthet a Pávának, ahogyan pl. a kárpátaljai elégedetlenségre adott, nem éppen az ottaniak, hanem majd az amerikaiak szája íze szerinti válasz is. De az utóbbinál a külpolitikai “nyereség” belpolitikai “veszteséggel” jár, vagyis megpróbálnák elkerülni, csillapítani az elszakadási törekvéseket. Amelyek azonban úgyis fel fognak erősödni, ha Donbasszban magasabb fokozatra kapcsolnak, és ez a szíriai harcok miatt várható, egy füst alatt.
   A Hídfő ajánlata:
   http://www.hidfo.ru/wp-content/uploads/2016/11/Koribko-Hibrid-h%C3%A1bor%C3%BAk.pdf
   Köszönet!
   Emós gizdák és szánalmas kokszmatyik, egykutya. Manapság mindkettő jellemző, egyiket sem könnyű elképzelni 60 év fölött. Adminnak egy jóslata (kb. 50 év, és vége) viszont olyan, amire nagy összeggel fogadhatna bárki. Sajnos bejöhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.