Szíria

Meglehetősen komoly nemzetközi érdeklődéstől övezve került “megrendezésre” tegnap Aleppoban a helyi idő szerint reggel héttől este hétig beharangozott tűzszünet.

Ezt a nagy érdeklődést kívánták kihasználni a város keleti részén ostromgyűrűbe zárt terrorbandák, hogy önnön harciasságukat a világ elé tárják. Ahelyett hogy éltek volna a fegyvertelen távozás UTOLJÁRA FELKÍNÁLT lehetőségével, inkább “kitörési offenzívát” indítottak. Már a fene tudja hányadikat.

A “Castello”-autópálya egyik blokkposztját is tüzérséggel lőtték a martalócok. Két orosz katona könnyebben megsebesült.

Az öngyilkosok vezette dzsihadmobilok felrobbantásával legföljebb jókora zajt keltettek, de hát az ilyen lármához már mindenki hozzászokott. Mint ahogyan a gyakorlathoz is, hogy a dzsihadmobilok után jönnek a latortankok és a martalócok.

ht

Ezúttal sem váltottak taktikát a terroristák. Nem is csoda, hogy az eredmény is a megszokott. Csak kissé brutálisabbra kerekedett. Volt olyan hely, ahol egyrakáson legalább ötven latorhulla hevert a mókázás után.

A buli végi takarítás során a kormánycsapatok ráleltek három régóta vágyott latorbrigadéros hullájára is.
Mire a “tűzszünet” véget ért, kifulladt a nagy latorkitörési akció is. Viszont a rémségesen csúfságos véget az orosz drónok jóvoltából-amelyek egész álló nap a “tűzszünet” eseményeit vizslatták-igen sokan szemmel követhették. Tehát a martalócok nyilvánosságra vágyása az maradéktalanul teljesült.

dro

Úgyhogy az teljes bizonyossággal állítható, hogy a Putyin elnök által meghirdetett gesztusértékű tűzszünet megtette a hatását. Humanitárius segély ugyan most sem jutott be, menekülő civil meg ki, de a jó szándék ki lett fejezve! Egy csomó lator is belepusztult a makacskodásba!-tehát a tűzszünet a várt eredményt azért hozta.
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve! Ráadásul egy újabb “követ” is átúsztatott tegnap a Boszporuszon a Fekete-tengerről a Földközi-tengerre az orosz Fekete-tengeri Flotta.
Az idén szolgálatba állt “Admiral Grigorovics” fregattot. Írja róla a szakirodalom, hogy hurcol magával egy csomó “Kaliber”-rakétát. Azok meg jelentik Szíria martalócainak a poklot.

Elemzők szerint az “Admiral Grigorvics” már meg is érkezett ma reggelre oda-ahová kellett. Meg tán befutottak a térségbe az orosz tengeralattjárók is. Állítólag minden szereplő együtt van ahhoz, hogy a nyolcadikán a washingtoni Fehér Ház kulcsait megkaparintó Clintonné örömét “felhőtlenné és emlékezetessé” tegyék.
Tegnap is-amúgy összességében is-igencsak szerencsétlen dolog volt egész Szíria-szerte martalócnak lenni.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Éljen a cionista világ béke szerint:

  Isten áld meg a szirt
  buzával békeséggel
  megbünhődte már e nép
  a kazárok szomszédságát

 2. .... szerint:

  “Két orosz katona könnyebben megsebesült.”
  Tehát szárazföldi alakulatok is közvetlen részt vesznek a harcokban, és biztos előkerül az a 5000 klgs katona is akik eltűntek egyiptomból, de nem értek haza oroszországba.

  Admin:

  Jellemző, hogy az olvasádértelmezéseddel IS komoly problémák vannak! Én már régen kirúgtalak volna, mert csak kenyérpusztító vagy!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.