Döbrögink elárvul

Nem követik a csehek és szlovákok Orbánt

prv

Fontosabbak a nyugati kapcsolataik, mint a magyar-lengyel ellenforradalom.
A visegrádi négyek megosztottságáról nyilatkozott Ivan Stefanec szlovák kereszténydemokrata EP-képviselő az Onet.pl lengyel portálnak. A Napi.hu híre szerint Stefanec kijelentette, a magyar és a lengyel kormányok belpolitikai célokra használják az EU problémáit, és a saját botrányaikról próbálják elterelni a figyelmet.
Stefanec szerint a magyaroknak és lengyeleknek nincs esélyük arra, hogy komolyan megváltoztassák az uniót, ezért ajánlatos lenne visszatérniük a “konstruktív európai politikához”. Korábban már Csehország is szembefordult a varsói és budapesti “kulturális ellenforradalommal”.
A konzervatív politikus úgy véli, Prága és Pozsony nem fogja kockára tenni nyugati kapcsolatait a V4 kedvéért; még ha Robert Fico szlovák miniszterelnök magánvéleménye közelít is a renitens államok politikájához.
(HVG)
Bal-Rad komm: Nyilvánvaló, hogy Döbrögi hamarosan magára fog maradni a zúnijó és Soros-ellenes “Szent Szabadságharcában”, ami csak a tábor egybekovácsolását szolgálta/szolgálja. Nehéz elképzelni egy olyan koalíciót, amelyben a “Moszkva-barát és unió meg Amerika-ellenes” Döbrögi támogatásra lelne az erősen russzofób Lengyelország részéről. Az európai középhatalmi státusra áhítozó, és vadul oroszellenes lengyel politika hamarosan le fog válni Döbröginkről, és a két “nagy” (Románia és Lengyelország) közé beszorított Döbrögisztán vajdájának hatalma hamarosan őrületes mértékben fog zsugorodni. Mígnem beüt a vég!
Nyilvánvaló az is, hogy Clintonné Döbrögi iránt érzett izzó gyűlölete lendületet fog adni a vajdaság politikai közéletének “domokratizálási” folyamatához! Látják ezt a csehek és a szlovákok is. Nagyon nincs kedvük osztozni Döbrögi és vajdasága sorsában. Vesztest nem akarnak szövetségesnek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögink elárvul bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. centauri szerint:

  Kérdem én: Ki ez az Ivan Stefanec? Az idei tavaszi választásokon pártja még a parlamentbe se jutott be, szóval inkább maradjon csendben! Egy senki..

  • Misa szerint:

   Kérdem én ki az az orbán, aki választók 23%-val dölyfösködik? Kérdem én ki az aki a magyar nép legaljasabb, nemzet ellenesebb korszakát produkálja a legalacsonyabb szellemi szintű, agymosható, réteg támogatásával?

 2. fatum szerint:

  Te admin. Te azt szeretnéd, ha nálunk migránshorda lenne?

  Admin:

  Nnnah! Erre miből következtetsz?

  • Misa szerint:

   A narancs horda nemzetárulásának folyamatának alapja, a maffia mohóság minden áron, ha ezt a folyamatot támogatja, akkor kirekeszt migránsokat, ha nem, beenged migránsokat.
   Igen alacsony szintű asszociatív logika kell ahhoz , hogy megértsük, ha 1 millió honfitársunk kivándorlása, 4millió itt élő mélyszegény, nem érdekli őket, akkor a migránsokkal kapcsolatban sem érdekeli őket a nép véleménye.
   Egyszerű véletlen érdekegyezés, ami látva saját farkát kergető kutya szintű következetességüket, bármikor változhat.

 3. Smith szerint:

  A csehek és a szlovákok már tudják, hogy változások lesznek Európában. Az EU-nak jelenlegi formájában annyi, de Németország új szövetségi rendszerben gondolkodik, amihez a Cseh Köztársaság és Szlovákia tartozni szeretnének – nyilván jól felfogott érdekük a csatlakozás. Mit akarnak a lengyelek és a magyarok? Azt hiszik, hogy a Visegrádi Négyek együtt akkora erőt képviselnek, mint Németország. Komolyan gondolják, hogy a V4-ek egy működőképes koncepció. A csehek és a szlovákok nem így gondolják, és ezért inkább a sokkal biztosabb utat választják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.