Donbassz

“Donbassznak vérrel és szenvedéssel KELL VEZEKELNIE az Ukrajnából való kiválásért, és az erről szóló népszavazásért!”-mentette föl a donbasszi civilek ezreit legyilkoló kijevi ordasfalkát bűnei alól Valcman Főpapja-Filaret.

A bomlott elméjű vén gazember-aki nem mellesleg Maradék-Ukrajna legfőbb pravoszláv egyházi méltósága-további öldöklésre buzdította a kijevi hatalmat és zsoldosait Donbasszban.
A bűneik alól feloldozott és újabbak elkövetésére fölbuzgatott pribékhadnak sem kellett több! Kapva a pátriárka javaslattal fölérő dumáján, régen tapasztalt gyilkos dühvel vetették magukat Donbasszra tegnap.
Míg a luganszki fronton általában három-négy település szoktak ágyúzni, tegnap kilencre növelték az ostrom alá vett LNR-települések számát.
A donyecki szakaszra pedig ugyancsak régen látott gránátesőt zúdítottak. 848 alkalommal lőtték ágyúval vagy aknavetővel a DNR-front menti településeit.
Donyecktől délre a novoazovszki járásban hat település: Szahanka, Leninszkoje, Dzserzsinszkij, Kominternovo, Zajcsenko és Szergejevka lakói még sokáig fogják emlegetni azt a borzalmas latortüzérségi attakot, amely tegnap érte őket. Otthonok tucatjai váltak romhalmazzá. Négy civil belehalt az esztelen mészárlásba, tizennégy pedig súlyosan megsebesült.
A környék elektromos hálózata olyan mérvű károsodást szenvedett, aminek a kijavítása szinte lehetetlen-nyilatkozta ma délelőtt Anatolij Janovszkij a járási tanács elnöke.
Kijevben ma reggel hivatalosan is közölték két martalócuk pusztulását. A gyakorlatot ismerve, ezt a számot nyugodtan megszorozhatjuk öttel. A fáma az esetet nem részletezi.
Gennagyij Zsukov-a legendás hadvezér unokája-tanácsot kér a nagyapjától, a “Felhívtam a nagyapám”-című dalában.
“…Nagyapa!-ne tedd még le…
Akarom kérdezni, mikor lesz vége?
-Amikor megértitek-NEKTEK EGY AZ ORSZÁGOTOK!”
Nem tudni, hogy Filaret vérköpő fröcsögése közrejátszhatott-e, de ma reggelre leégett Mariupolban az Olimpia-ut Jobbpart-ut kereszteződésében álló, 2003-ban felépült pravoszláv templom. A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni az eddig ismeretlen tettes után. Merthogy abban mindenki egyetért: a templomot felgyújtották.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. peti85 szerint:

  Filaret nem keresztény, csak egy szélhámos görény.

 2. sandor67 szerint:

  az egyház nem változik sokat, régen is a gyilkolás és a félrevezetés volt a fő mesterségük. Vitték Amerikába is az isten igéjét, több millió őslakos látta kárát a nagy hitnek és jóakaratnak. De európában is az inkvizició megtette a magáét .

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Mindig ez volt.
  A papok egyik és másik oldalon is megáldották seregeiket,Isten dicsőségét kérve rájuk az ellenségre meg átkot szórtak, majd öldökölni küldték a katonákat.
  Akárcsak a politikusok. Habár a történelem folyamán mindig a papok voltak a politikusok. Ma is találni szép számmal belőlük: Semjén, Balog…

  • Sub Zero szerint:

   Vagy mentek előre, mint Kapisztrán János vagy vértanúként haltak, mint Apor Vilmos, Szent Gellért, Kiss Szaléz. A sor nagyon hosszú.

 4. zls-179 szerint:

  Mindent túléltetek idáig gazemberek,de olyan idők jönnek amitől nektek minden egyes földön eltöltött percetek rémálom lesz! Mert közeleg a leleplezés órája, vagy ideje, kinek hogy tetszik!

 5. zls-179 szerint:

  Miért oly fontos nektek a (VÉR) Filaret tata ki,vagy kik, vagytok tik valójában?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.