Maradék-Ukrajnában szidják az oroszokat!

Bergyjanszkban (is) érkeznek a fűtési számlák a lakóknak. Akik már hallottak ezt-azt az utóbbi napokban arról, hogy VÁLTOZÁS LESZ! Ami már önmagában is több mint érdekes a lassan már három esztendeje sikerre jutott majdan és az azt követő Főgonoszgyártás tükrében.

Szóval már várták a lakosok a fűtésszámlát. Többeket úgy kellett meggyőzni, hogy nem a látásuk romlott meg egyik pillanatról a másikra! Jól látják ők a számokat.

szcs

Voltak bizony olyanok, aki leizzadtak rögvest a számok láttán, és csak utána kaptak hideglelést. Voltak akiknél a folyamat fordítva zajlott le, és voltak akiknél csak az egyik jelenség ütközött ki. De az tartósan. Mondjuk jobban azok jártak, akikre a tartós hőhullámok gyakorolják a hatást.
Egy 48 négyzetméteres lakás fűtésdíja a viszonylag enyhe időjárású novemberben 913 griveny lesz! Ami még elfogadható is lenne-egész hónapra! De a számla csak a hónap közepéig fizetendő összeget tartalmazza. Majd jön a következő is, a hónap második felére vonatkozóan. Mint ahogyan ezután már mindig így lesz! Havonta kétszer kell fizetni!

szcso

A 48 négyzetméteres hajlék havi fűtési díja (melegvíz nélkül) 1826 griveny! Nagyjából 22 ezer döbrögisztáni forintnak megfelelő summa! Plusz még majd a melegvíz, meg a villany. Meg néhány egyéb “apróság.” A havi fizetnivaló ki is jön cirka 3500 grivenyből.
Mondjuk aki 48 négyzetméteres lakásban él-legalábbis a többség-annak a havi munkabére ritkán éri el a havi 2300-at! Ha van stabil munkahelye! Egy ilyen lakásban élő kétkeresős család havi össz jövedelme ritkán éri el a 4600 grivnyát!
Amiből még enni is kellene! Az árak pedig hellyel-közzel döbrögisztániak! Kajára marad max. 1100 griveny. És még buszozni is kéne! Meg valami gúnya.
Maradék-Ukrajna szerte egyre többen áldják a majdant! Meg szidják a zoroszokat! Hogy mi a francra várnak még, miért nem jönnek már?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Maradék-Ukrajnában szidják az oroszokat! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. szemcsi szerint:

  Majd az IMF segít.

 2. gyorgy szerint:

  Ilyen rezsiket nem lehet kifizetni, persze ezt a kormány is tudja. Akkor mi a cél? Szerintem az, hogy elmeneküljenek a lakóhelyükről nyugat irányában, és még a Magyarnál és a Románnál is olcsóbban vállaljanak majd munkát Németországban és máshol.
  Ez engem a középkori Angliára emlékeztet, ahol körbekerítették a legelőket a juhok miatt, az emberek meg mentek, ahova tudtak.
  Másik téma: Meghökkenve láttam egy nagy Spar áruházban nagy mennyiségű Roshen feliratú dobozokat. Aztán az eladó elkezdte őket felbontani, és micsoda meglepetés, belül csokinyulak voltak, de már Tibi csoki felirattal. Szóval, aki Tibi csokinyulat vesz, az a Nyalókakirályt gazdagítja. Boldog Mikulást, Magyarország!

 3. maxhungarista szerint:

  Mi a cél? Hogy elüldözzék a népet az országból és a sokak által írt Új Kazáriát létrehozzák betelepítésekkkel, miután a nép nagyja már elvonult. És, még ezeknek mentek Donbasszba harcolni, fegyverteleneket gyilkolni, mikor a vezetőket kellene elzavarniuk. Birkák, meg is érdemlik a sorsukat. Bár lehet ott is jobb a valóságshowokat nézegetni, és a csak a kötelező bevonulásra bevonulni a maffiózók felhívására, és az ő zsebüket tömni a saját halálukkal. Donbassz jól tette amit tett, és a többi rész is jól teszi ha a példáját követi, mielőtt őket is kivéreztetik.
  Nem csoda hogy nem terjed a Bloom Box és egyebek, mikor ilyen aljas tetteket lehet kivitelezni a földgáz és egyéb maradi nyersanyagokkal a Nép ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.