Döbrögi sikerre viszi a “Gyere haza fiatal” akciót!

Uniós potentátok szerint Őfelsége II. Erzsébet Britannia Uralkodójának miniszterelnöknője rossz társaságba keveredett! Aggodalmukat az váltotta ki, hogy Theresa May a tákolányilag frissen megbuherált vajdánkat fogadja majd szerdán a Downing str. 10 alatt Londonban.

may

 

Gyanújuk szerint Rézike Döbrögit kívánja fölhasználni az Oszd meg és uralkodj! politikája gyakorlása során az uniós vezetőkkel szemben Brexitileg – írta az express.co.uk hírportál.
May figyelmét már az Európai Tanács múlt havi csúcsértekezletén fölkeltette Döbrögi, aki azon néhányak táborát erősítette, akik odáig voltak ténykedéséért! Hát még az a legendás vajdai kézcsók!-az teljesen levette lábáról Rézit, aki rögvest szövetségest látott Döbrögisztán kegyurában.
Az uniós potentátok aztán-ösmerve vajdánk pávatáncos hajlandóságát-rögvest ármányt gyanítottak a hír hallatán, hogy Döbrögi vajda Londonba megy Rézihez!
“Ezek zsarolni akarnak bennünket!” – horkantak föl Brüsszelben. Akár igazuk is lehet, de hát zsarolni csak a zsarolhatókat lehet.
De…! Van itt egy izgalmasabb dolog is. Döbrögi nem egy “ócsójános”! Szimpátiájának ára van!
Vajdánkban kiváló találhat Rézi a munkaerő szabad áramlásának ügyében. Egy Döbrögihez közeli forrás azt mondta az express.co.uk hírportálnak, hogy bár a döbrögista horda hivatalosan ragaszkodik a magyarok szabad európai munkavállalásának biztosításához, “Döbröginknek nem volna ellenére egy olyan megoldás, amely korlátozná a szakemberek elvándorlását az országból”.
Hóoppsz! Brexit Döbrögisztánilag támogatva mindenben!-doktorok, nörszök, bébiszitterek, mosogatók, ácsok irány haza! Tárt karokkal vár titeket is az összeszereldék garmadája. Ócó pézé!-de meló az lesz/van!
Rézi jó üzletet köthet vajdánkkal! Ráadásul a magyarok fizetik Döbrögink szövetségesi szolgálatainak az árát!
Döbrögink sikerre viszi a “Gyere haza fiatal” akciót!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi sikerre viszi a “Gyere haza fiatal” akciót! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. zz szerint:

  Anyád az megy haza ócska bóvli országba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ócska fizetésért !!!

 2. zz szerint:

  Bödőcs Tibor Londonban ( felvezető intro ) – YouTube

 3. Pex szerint:

  A világ igen nagy, ha Európában nem találunk helyet, találunk azon kívül. Nem feltétlenül a pénznek kell soknak lenni, hanem az élhetőséget keressük. Ha az meg van, tudunk haza is küldeni.

  • vitorla123 szerint:

   Csak 27 % ÁFA-val adózik a szülők és a gyerekek eltartása kapcsán.A megkeresett pénznek a negyede megy a FIDESZ kasszájába így,vagy úgy.Csak úgy tudod kikerülni,ha egész családodat külföldre viszed.Csak akkor nem tudnak kirabolni.Ki van ez találva.

 4. Botond szerint:

  Agyatlan kérődzők ezek mind … 🙂 … Ez két okból se lenne jó lépés. Egyrészről a külföldre szakadt hazánkfiai által hazaküldött pénzek a GDP 3 %-át teszik ki, egy ilyen lépéssel azonnal minuszba menne a “csodálatos” gazdaságuk … a KSH az idei növekedést cca. 2,7 %-ra teszi, tehát a zsé nélkül a növekedés minusz 0,3 %. Igaz, Kuszaszem szerint ez is növekedés …
  Másodszor igen sok nagyon dűhös embert szabadítanának magukra / még ha nagyon sokan tovább mennének más, élhetőbb országokba, a nagyobb részük kénytelen lenne hazajönni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.