Donbassz

Nem vicc! Kijevben a Radában ma és holnap rövid közös könyörgést tartanak Clintonné győzelméért. Ez egyúttal ördögűző szeánsz is lesz Trump távoltartására. Valcmanék szent meggyőződése, hogy csakis Clintonné mentheti meg őket, míg Trump a Medve élé vetné az egész kijevi udvartartást Valcmanostul, Grojszmanostul, mindenféle nyaloncostul.
putr
És akkor vége a birodalmi álmoknak, vége Donbassz és a Krím elhódítása nagy vágybeteljesülésének!

Olyannyira, hogy a Szurkov-levelezőrendszert feltörő harkovi hackerek bizonyítékot is találtak a Medve aljas terveire, hogy miként kívánja széttépni a birodalmat Újoroszországra, Kisoroszországra, és Galíciára. Márpedig ezt csakis Hillary képes meggátolni, és garantálni a vágyak beteljesülését.
Donbassz vonatkozásában pedig ők már javában teszik a dolgukat. A valcmanista horda latortüzérsége ontja a gránátokat mind az LNR, mind a DNR területeire.
Sztanyica Luganszka térségében mára virradóan az LNR Népi Milíciájának két katonája sebesült meg súlyosan.
A híres-hírhedt Bahmutovka-autópályaszakaszon egész éjjel összecsapások voltak.
Mára virradóan a latortüzérség ismét ágyúzta Pervomajszkot. Ezúttal is 152 milliméteres kaliberű tarackokkal lőtték a várost.
Az LNR-hatóságai ma kora reggel ismét lekapcsoltak négy ifjú “futballszurkolót”, akik az “Azov” latorzászlóalj ificsapatában “rúgták a bőrt”! Meglehetősen kemény dolgokra készültek, viszont mindegyikük még kiskorú.
A Donyecki Népköztársaság ágyúzása során Dokucsajevszk az, amit “ki kell emelni”! A városban 16 lakás pusztult el az éjszakai latorágyúzásban.

dkc

Donyeck “Petrovszkij” lakókerülete is “áldozott” mára virradóan a latortüzérségnek. Két súlyosan sebesült civillel, és három házzal.
Dnyepropetrovszkban MA REGGEL “lőtték” ezeket a fotókat. Özönlik a latortechnika Donbassz irányába.

dnydny1

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. stefi szerint:

  Ezek milyen tipusu tankok?

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Lehet, hogy ezek azok a tankok, amelyeket Hende Csaba “selejteztett”ki anno, talán 2014-en, aztán egy másik verziója szerint Csehországba “adott el” !? Most bukkantak fel teljesen az ellenkező irányban, mint amiről a fáma szólt. Véletlenül nem T-72-es tankok ?

 3. Galagonya szerint:

  Ukránok által felturbózott T72-ők és BMP-2-es lövészpáncélosok. Szomorú, de ezen a vonaton elférne a magyar hadsereg nehézfegyverzete 🙁

 4. Próféta szerint:

  Talán, elkezdték ezeket a tankokat felújítani. Több száz volt használhatatlan állapotban.
  http://alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2014/08/harckocsik.jpg
  3153 db harckocsi:

  1780 db T–64
  1196 db T–72 (ezeknek nagy része használhatlan állapotban van)
  167 db T–80
  10 db T–84

 5. .... szerint:

  Eltemették Motorolla-t, igazi nevén Arszem Pavlov-ot. 1983 -ban született 2000 km -re Donbasztól. Több mint négy évig volt a haditengerészetnél, és utána harcolt csecsenföldön. Leszerelt, élet társát és gyermekét otthagyva Kijevbe ment a majdan miatt, onnan került Donbaszba, jó barátok Givivel, aki megfogadta megbosszulja barátját. A parancsnoki helyekre sokat segítette Szurkov (Egy ideig Donbasz hadügyminisztere volt). Pavlov megházasodott két gyermeke született. A robbantás elött egy héttel a második. Belemenős volt, fejkamerájának felvételeit rendszeresen hazaküldte az orosz médiának. Beosztottjainak a legjobb felszerelést szerezte, pl. olyan mellényeket amik az 5 m-ről rálött Makarov 9 mm -est is simán állják.
  Saját bevallása szerint 15 hadifogollyal végzett, nevét is félték a Kijevi oldalon.

  • cicvarek szerint:

   “Saját bevallása szerint 15 hadifogollyal végzett,”
   Bizonyítékot kérek, így csak blabla.

   Admin:

   Ugyan hagyd már ezt a baromarcút Admin! Hiszen szerinte te vagy én-én meg te vagyok! Csak azért írogat, hogy tereljen! Reggeltől estig az egyik héten, estétől reggelig a másik héten! A lényeg számára hogy a hülyeségeivel foglalkozzon mindenki! Abból meg van neki bőven!

   Ha valakik a baromságaival foglalkoznak, már TELJESÍT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.