Ez ám a pofátlanság!

Kósa: A letelepedési kötvény jelentéktelen ügy az alaptörvény módosításához képest

buf

A Fidesz-frakció szerint nem indokolt, hogy jobbikos javaslatra az alkotmánymódosítást megelőzően szavazzanak a letelepedési kötvény megszüntetéséről – mondta Kósa Lajos, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője a Házbizottság hétfői ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

A Jobbik kérésére rendkívüli ülést tartott a Házbizottság, mert az ellenzéki párt kezdeményezte, hogy a letelepedési kötvény megszüntetésével kapcsolatos törvényjavaslatukat az Országgyűlés házszabálytól való eltéréssel úgy tárgyalja, hogy a szavazást még kedden, az alaptörvényről szóló határozathozatal előtt tartsák meg.
Kósa Lajos ugyanakkor jelezte, a Házbizottság nem támogatta ezt a kezdeményezést, a Fidesz-frakció megítélése szerint semmi indoka nincs a rendkívüli tárgyalásnak.
A letelepedési kötvény egy jelentéktelen ügy az alaptörvény módosításhoz képest, és teljes mértékben indokolatlannak tartjuk azt, hogy ezt összekössük bármivel
– jelentette ki a frakcióvezető, aki szerint Magyarország védelmét és a hazaszeretetet nem lehet feltételekhez kötni.
Mint fogalmazott, a letelepedési kötvény átmeneti konstrukció, amire 2010 és 2012 között, amikor nagyon nagy bajban volt Magyarország és a külső finanszírozást minden eszközzel biztosítani kellett, szükség volt, de ma már ez okafogyottnak tűnik.
A kormány be fogja hozni a parlament elé azt a javaslatot, ami átfogóan értékeli Magyarország külső finanszírozását, és ennek keretében a letelepedési kötvény ügyéről is tudnak majd dönteni – tette hozzá.
Kósa Lajos megerősítette, hogy a Fidesz-frakció megszavazza az alaptörvény módosítását, és arra kért minden képviselőt, illetve frakciót, hogy a keddi szavazás alkalmával ne különböző követelésekkel álljon elő, ne zsaroljon, hanem szeresse a hazáját, és segítsen Magyarországot megvédeni a betelepítési kvótától. (MTI)
Bal-Rad komm: Azannyátneki! Bihar Ura Fejenegy szerint ha a döbrögista horda PÉNZÉRT ÁRULJA AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT és úgy telepít be! – az hazaszeretet és honvédelem!
Aki pedig az eddig senki által nem legitimizált tákolmányukat egy módosításba csomagolt elismertetési kísérletét elutasítja, az egyenesen megtagadja Döbrögit! Tehát felség és hazaáruló! Zsaroló!
És ez a baramképű ezeket ki meri mondani! Komolyan, röhögés nélkül!
Ez a cinizmus netovábbja!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez ám a pofátlanság! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  Mint fogalmazott Kósa Lajos: “letelepedési kötvény átmeneti konstrukció, amire 2010 és 2012 között, amikor nagyon nagy bajban volt Magyarország”

  Most már 2016-ot írunk!
  Most is ilyen nagyon nagy bajban van Magyarország?

  • szigony szerint:

   De milyen nagy bajban leszünk, ha a kamatokkal egyetemben a kötvényt ki kell fizetnie a magyar államnak !? ( persze akkor már hol lesznek ezek az ‘ urak ‘ akik manapság több tízmilliárd jövedelemre tettek szert minden adózás nélkül- mert a pénz offshort számlán landol ? – !

 2. Artur szerint:

  Átmeneti időket élünk.Átmegyünk egy két hitványságon,de ez csak átmeneti,nem kell aggódni.Átmenetileg létrejött egy univerzum,kisebb hibákkal,de nem kell aggódni,nem tart örökké.

 3. forradalom! szerint:

  Hogyan lehetBiharurafejenagytuszihusziközépafrikai homo sine cerebrot összehasonlítani egy barommal,aki kedves és hasznos állat.

 4. virl szerint:

  ..

 5. virlu szerint:

  Jutott eszembe, mi van, ha eredtileg is így lett eltervezve ?
  Népszavazunk, nem lesz érvényes. Alkotmányt módosítanánk, de a jobbik keresztbe tesz. Így senki nem mondhatja, hogy rajtuk múlt. De Orbán megcsinálta amit követeltek tőle nyugaton. Ne azt nézzék, mit mondok, hanem azt amit csinálok,

  • István Fekete szerint:

   Ezt pedig Orbánék direkt igy tervezték, Mi mindent megtettünk de Ti Mind nem segitettetek, hát igy jártattok.Mutti mi megcsináltuk a frankót idehaza, jöhetnek, az általad leselejtezettek. Akadály egy se.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.