Moszkva, 2016 november 7.

Moszkvában a Vörös téren helyi idő szerint délelőtt tíz órakor kezdődött a 2003-ban “hagyományosított” november hetediki katonai dísszemle.

A parádéval azóta minden évben a legendás 1941. évi november hetedikei dísszemlére emlékeznek, amelyről a csapatok egyenesen a frontra vonultak a Nagy Honvédő Háborúba!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Moszkva, 2016 november 7. bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. stefi szerint:

  Sajnos nem értek oroszúl. Azt viszont látom, hogy az oroszok kellőképpen megemlékeznek az elődeik hőstetteiről. Az elején mindkét zászlót viszik, az akkori kommunista zászlót és a mostanit is. Megható amint a bejátszás végén a fiatalok viszik a virágokat a hősöknek. Az egész felvétel alatt úgy éreztem mintha libabőrözne a hátam. Nem rossz értelemben, azt hiszem megértettem amit közölni akartak. Nagy nép az orosz. Kicsit irigyelem is őket mert van ami mellett teljes összhangban kiálljanak. Ráadásul győztesek is és nem fertőzte meg őket az átkozott nyugati liberalizmus. Vezetőjük is egy páratlan személy akinek több esze van mint a nyugati vezetőknek összesen. Éljen Oroszország.

 2. vir szerint:

  De buta is vagy. Minden csak színjáték. Az amerikai film Oscaron is a tömeg, mely köszönti a sztárokat, mind, egytől egyig statiszta.

  • egy paraszt szerint:

   “De buta is vagy”
   Van egy kis különbség az oszcárhoz, bár ott nem kell a leejtett dollárért utánahajolni, mert már röptében kapták el…..

   Van egy ügy, egy időszak minden orosz ember múltjában, ami politikai, vagyoni, nembéli, származási különbségek ellenére az összetartozás tudatát erősíti meg bennük. Botorság lenne ezzel nem élni.
   Hát tegyék, mert ők legalább ezt is megtehetik!

   Ezzel szemben mi itthon….., kedves barátom?

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Maga a buta “vir”, nem a stefi. AHAGYOMÁNY ŐRZÉS, az NEM SZINJÁTÉK, azért,hogy jövő nemzedéknek is büszke legyen az őseire, erőt tudjon meriteni a körülötte acsarkodó hiéna és farkascsordára. Egy nemzet csak akkor erős, és összetartó ha tudatában van a multjával, erősiti a jövőt. És külömben is az élet maga a szinpad, mink mindnyájan-ön is,ha akarja,ha nem szinészek és statiszták vagyunk.

 4. Paul Aradi szerint:

  Őrület, hogy mennyi egyébként okos embert tett szellemileg szemétládává a liberalizmus. Mint minden nép történelmében, az oroszban is megvolt, van a nemzetárulás ténye. Példa a fasiszta hajlamú ukrán gondolkodás. Ma az aljas, velejéig romlott USA z ukrán fasiszta hagyományokra épít és ahol csak lehet hamisítja az orosz történelmet. Amit az ukrán fasiszták tettek azt összemossák a szovjet-oroszokkal. Ha egy nép a világon büszke lehet történelmére, nemzeti hagyományaira, azaz orosz. Az a amerikai? Olyan nincs is! Az indiánok vérével áztatott földön telepedett le ezerfajta náció. Közülük csak és kizárólag az afro amerikaiaknak van joguk amerikai büszkeségre. Más ott élő népeknek, pedig nincs történelmük, csak történetük! A rablás, a liberális versenyben való öldöklés és taposóharc ez a történet. Az orosz, történelem tehát a jogosan büszke oroszok története. A magyar történelem? Az árulás történelme, harc a magyar-magyar ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.