Szaakasvili lmondott az Odessza Ura címről

November 7.-előestéjén döbbenetes élményben volt részük Lemberg (Lvov) ukrán neonáci fellegvár jobbszektoros suhancainak.

A rendőrség által korábban betiltott radikális baloldali felvonulást tegnap este mégis megtartották. Az “Autonóm ellenállás” nevű nyíltan kommunista szervezet este nyolc órakor vonult. A dolgot megneszelték a neonácik, és kb. hasonló erőt képviselő rohamcsapatukkal rajtaütöttek a meneten.
Azok viszont mintha gyanították volna hogy így fog történi! Az eseményekből legalábbis erre lehet következtetni.
A dolog végülis úgy alakult, hogy a jobbszektorosok a rendőrség beavatkozását kérték sürgősséggel. A rendőrség az eset komolyságához illő erőkkel rohant a helyszínre, ahonnan értesítette a mentőket. Ugyanis a tusa helyszínén már csak 25, mozgásukban erősen korlátozott, jajongó neonáci suhancot találtak. A szirénázásukra ugyanis a küzdő felek elillantak.
Ma Odesszában lemondott Döbrögink nagy barátja! A Szakácsvili, aki Odessza-régió kormányzójaként regnált ma reggelig Valcman jóvoltából. Grúzia bukott elnöke-akit egykori birodalmában köröznek-belefáradt a gubernátorkodás stresszes melójába.
Lemondását a mértéktelen korrupcióval indokolta! Elmondta, hogy ő mindössze csupán egy katona, aki inaszakadtáből azért küzdött, hogy Ukrajna felemelkedjen. De az csak egyre mélyebbre süllyed a korrupció és a hazugság mocsarába.
De kiderült, hogy konkrétan az odesszai kikötő renoválására szánt pénz eltűnése okoz őneki személy szerint nagy fájdalmakat. Állítása szerint biztos hogy elsikkasztották! Ő és csapata szorgosan dolgoztak, de pénz az nincs! (Bár a baj sokkal inkább az lehet, hogy neki nem jutott belőle!)
Valcman meg a kisujját sem mozdította, hogy haladjon a dolog!-panaszolta Szakácsvili. Ráadásul egyenesen hazugsággal vádolta meg Nyalókakirályt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szaakasvili lmondott az Odessza Ura címről bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. cicvarek szerint:

    Ez is retkes zsidrák.

  2. Emeric szerint:

    Inkább annak örülnél hogy a derék elvtársak visszavágtak! Ukrajna proletárjai egyesüljetek!

  3. mor szerint:

    Ukrán sajto szerint kiakarják toloncolni vissza gruziába na ott meg magd jol ell itélik akiss dadogosistenf§szát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.