Akit a bukás szele megcsapott

Bekiabálások, transzparensek: Leszavazták a tákolmánylegitimizációs kísérletet!

am

Elbukott Döbrögi tákolmánylegitimizálási kisérlete! Hordájának mamelukjai kivételével senki sem szavazott igennel a hordatákolmány hetedik kistoppolására, ami hivatalosan arról szólt volna, hogy Döbrögisztán vajdaság területére idegen népesség nem telepíthető be.

Korántsem azért persze, mert a szavazástól tartózkodók azt akarnák, hogy jöjjenek a migráncsok! Ezt magyar ember nem akarja!
HIVATALOSAN miről is szólt volna a tákolmánymódosítás?
“Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Idegen állampolgár – ide nem értve az Európai Gazdasági Térség országainak állampolgárait – Magyarország területén az Országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban, a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelme alapján élhet.”
Hogy ez pontosan mire is lett volna jó, az talán még a talán a horda előtt sem tiszta! Ez ugyanis egyáltalán nem zárja ki, hogy EU-s kvóta alapján migránsok telepedjenek be Döbrögisztánba. Csak annyit mond ki, hogy a betelepítésnek lenne egy meghatározott rendje, és a dolog csak akkor lenne tákolmányos, ha a parlament törvényt alkot róla. És alkothat törvényt a parlament a migránsok uniós kvóta alapján történő telepítéséről? Persze hogy alkothat.
A horda előterjesztése 131 igen szavazatot kapott a szükséges 133 helyett.
A javaslatra csak a horda törvénygyári szerelőszalagja mentén ügyködők szavaztak igennel! A három senkit nem képviselő Fodor Gábor, Kész Zoltán és Kónya Péter arra voksoltak, hogy-sarkítva-jöjjenek a migránsok, hiszen ők hárman nemmel voksoltak. A többiek nem nyomtak gombot.
Döbrögi az október 2-i kvótanépszavazás utáni pökhendiségében jutott arra a gondolatra, hogy tákolmányát az Új Egységre hivatkozva megpróbálja legitimizáltatni-módosítás címszó alatt! Hát ezt ki ilyen-ki olyan megfontolásból nem vette be!
A szavazást követően kisebb rendbontás is történt az Országgyűlés termében, először a maszopos, majd a jobbikos képviselők feszítettek ki egy molinót, amellyel rendesen beledörgölték az igazságot a dölyfös maffiának!

A jobbikos molinóra egyenesen azt írták, hogy “Az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged”. A transzparensen a döbrögista horda módosított logója is szerepelt, arab stílusú betűkkel írták ki rá a banda nevét.

am1

Latorczai levezető nyalonc csalódottságában kis híján újra meg akarta szavaztatni a teljes kompániát az ellenmaffiák bekiabálásai okozta zűrzavarban, de a jegyző helyretette a dolgokat.
Döbröginket pedig alaposan megsuhintotta a bukás szele! Sajátjain kívül másokra nem számíthat! Tákolmánya elismerésére senki nem vett bátorságot magának, inkább a hallgatást választották. Így aztán a kvótareferendum nagy diadalát nem sikerült neki politikai aprópénzre váltani.
Nincs hivatkozási alapja! Brüsszel csak az álmodozó Csóri vajdát fog látni benne ezek után, akire csak legyinteni kell!
Persze vajdánkat sem olyan fából faragták, aki csak úgy feladná álmait! Fog ő még küzdeni “a zárulókkal”-mint hízott disznő a tükörjégen!
Utolsó leheletéig! Amire-vélhetőleg-nem sokat kell várnunk! Ami-ha bekövetkezik-nem fog könnyet csalni a szemeinkbe! De az elvett 26 év, és az elrabolt ország gondolata, meg a kilátástalanság miatti érzéseink igen!
[email protected] érzése lehet most vajdánknak! Hamarosan jön a következő pofon! Aztán a harmadik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Akit a bukás szele megcsapott bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. Mr Y. szerint:

  Ennek a narancsos rezsimnek hamarosan vége lesz.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Persze ettől fogva Orbánék majd nekiállnak lehazaárulózni mindenkit, főképpen a Jobbikot, aket amúgy is le szeretnének vadászni.
  Szóval hazaáruló lesz itt mindenki, főképpen a JOBBIK politikusai, csak éppen azok nem akik most is pénzért árulják a hazát: Orbánék.

 3. zls-179 szerint:

  A lényeg az, hogy szaporodik az ellenséges tábor elég szépen!

  • Mr Y. szerint:

   És bolond orbánék a zsidóik parancsára még az Oroszokkal is elkezdtek kötekedni! Szerintem orbánék és “Isteni kiválasztottjaik” teljesen elvesztették a józan itélő képességüket.

 4. Gonda István szerint:

  Én úgy látom, az ultimátum állítással Vona kóstolgatni akarta Orbánt, de nem jött be neki. Orbán dörzsölt politikus, és sikerül majd a Jobbikra ragasztania a hazaáruló bélyeget. Vona max. kármentést csinálhat, ha később maga terjeszti be ugyanezt a törvényjavaslatot.
  Másrészről Vona ezzel megosztotta a saját szavazóit is. Mi egy egyenes, nyílt, radikális pártot támogattunk, nem egy taktikázóst. Olyanból van épp elég.

  • Mr Y. szerint:

   Szerintem neked a fidesz.hu-n kellene kommentelgetned. Ott talán még a narancsos birkák helyeslően bégetnének is a hozzászólásaid láttán 🙂

   • Gonda István szerint:

    “helyeslően bégetnének”
    Nem az a lényeg, hogy egyetértsünk, hanem az, hogy megismerjük egymás álláspontját, véleményt cseréljünk, esetleg meggyőzzük egymást.
    Egyébként, most ránéztem a fidesz.hu-ra, de nem látom, hogy lehetne komentelni ott.

    • Sub Zero szerint:

     Azt gondolom, hogy a jobbik most írta le magát végérvényesen! Eddig sem tudott tömegpárttá válni, hiába próbálta tompítani a véleményét. Ezek után meg pláne.
     Eddig azt vallotta, hogy nem kell a népszavazás, amikor az országgyűlés a Jobbik támogatásával gond nélkül megszavazza. Amikor erre sor került betartott. Miért nem tette azt, amit ígért?

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Sub Zero
      Olvasd a híreket, tájékozódj és akkor belelátsz, hogy a JOBBIK miért nem akarta Orbán dicsőségét mégtovább suvickolni..
      Orbán egy undorító görény, mint ahogyan az egész gyülekezete is.

  • zz szerint:

   Ez a bohózat azért JÓ!

   Mert közben elterelődik minden a Napi Szarról , a dolgozói szegénységről ,az ócska multi szar fizetésről .az elmenekülő ,és kivándorló emberekről és szarrá kizsákmányolt magyarokról stb … Orbán meg hülyére keresi magát Lőrinc bátyón keresztül …………………. a gyarmati lét az Junión belül teljes vigassza ..

 5. Szaszi szerint:

  Gonda István.- Ha Orbán kéri a pofont,miért ne kaphatná meg?
  Március óta megy ez a faszság,amit “tök ingyen” ,saját hatáskörben megtehetett volna.
  Aztán csak húzza magára a hurkot.
  Ja hogy kifogjuk a szelet a jobbik vitorlájából,és magunk hasznára fordítunk,,,csak épp el lett b…va,és aki figyelt kicsit,a jobbik a kötvény leállítást szabta feltételül,amit Orbán megint nem akart figyelembe venni.
  Pedig jobbikos se vagyok.
  Lehet hogy színjátékot látok,a vége meg oda happy end,de most Orbán Vona 0-1..de inkább 2
  De az is lehet hogy a hatalomváltás címú színjáték első része forog.

  • Mr Y. szerint:

   +1

  • Gonda István szerint:

   “Orbán kéri a pofont”
   Érdekes, én meg inkább úgy érzem, hogy Vona önként, erőből nekiment egy falnak, és visszapattant. És ezzel nagyjából el is játszotta a 2018-as kormányváltási lehetőségeit (ha holtak is neki). Mintha Vona és Orbán nem egy ligában fociznának.

  • Sub Zero szerint:

   Szaszi! Az a helyzet, hogy amikor a Jobbik azt ígérte még a népszavazás előtt, hogy az alkotmány módosítás érdekében a Fidesz mellé áll, akkor is volt letelepedési kötvény. Miért nem volt akkor korrekt és miért nem azt mondta, hogy csak feltételekkel támogatja a Fideszt? A Jobbik öngólt lőtt!

   • Szaszi szerint:

    Jó,akkor visszakérdezek,miért söpörte la a jobbik előterjesztését a fidesz,holott megtehette volna három mosó lavór pénz elköltése nélkül,ráadásul úgy,hogy értelme semmi nem lett volna,tudván hogy egy ilyen módosítás nem oszt,nem szoroz EU-s ügyekben.
    Mondjuk Thürmer,és Vitorla is meg lett vezetve,meg még páran,köztük Te is.
    Most a jobbik a fekete seggű,mert vetkőzteti a fáraót?
    De mondom,ha van külön megállapodás,akkor viszont lehetne betárazni,viszont akkor neked se lehetne dudorászni borotválkozás közben,a tükör előtt.

    • Sub Zero szerint:

     Korábban már leírtam. A ballib média folyamatosan vádolja a Fideszt a demokrácia leépítésével. Azért akarta megtámogatni egy népszavazással, mert nem akarta kitenni magát egy újabb támadásnak. Persze arra nem számított, hogy egy egyszerű kérdésre vannak, akik nem képesek egyszerű választ adni. Vannak, akiknek mindenbe bele kell tenni egy csavart.
     A véleményem továbbra is az, hogy a Jobbiknak még a referendum előtt elő kellett volna rukkolnia feltételeivel, nem pedig félrevezetni a szavazóit.

     • .... szerint:

      A Vona azt teszi amit Orbán kér tőle.
      Most pl. több legyet is ütött egy csapással.

 6. furnan szerint:

  Ki érti ezt ? ? ?
  Miközben NEKÜNK az emigráns- téma valóban nemzeti kérdés, és ezért félretéve pártosságunkat, érzelmeinket elmentünk szavazni, aközben a parlamenti “nyakas” poltikusaink a “saját igazságukat” erőből érvényesítik….

  Egymást “hazaáruló” -zák, de hát a Hazát már régen elárulták a “rendszerváltók” annakidején…..

  Persze, hogy rajtunk röhög az EU bürokrácia…….

 7. Szaszi szerint:

  Átnéztem jobbikosokhoz,ott is nagy a megosztottság.
  Ha csak ezt a részét nézném,Vonát nem ítélném el,és a folytatáshoz megint le kell ülniük.Szerintem a fidesz bekapta a pofont,nagyképűzött egyet,vesztett is,ha jobbikos lennék,nem tántorítana el ez a mai döntésük.
  Itt se nagyon mondják a magukét a hívek, – hogy van-e a dolog mögött valami okosság,azt ki tudja?
  De nem mondják most,szélsőjobb 😀 is hallgat.

 8. Tarna szerint:

  Ne heveskedjetek!
  A FIDESZ a 2018-as választásokat is megnyeri.
  Teljes képzavar lett, mert Vona egy gyékényre került Gyurcsánnyal.
  No Feri, ehhez mit szólsz? Lehet a szélsőjobbal pacsizni.

  • .... szerint:

   2006-ban történt, hogy Orbán és Gyurcsány megegyezett. A 2018 -as választás nincs benne. Orbánnál a hatalom, Gyurcsány élvezi egy másik rész támogatását. Orbán többet tud, de Gyurcsány is nagy kavaró gép (simán lenyúlja az Mszp népét) és gátlástalan, lásd kormányfőként a saját népe megveretését. Vona nem más mint Orbán tartaléka.

   • Sub Zero szerint:

    Ezek után nem tudom kicsoda Vona.

    • .... szerint:

     Hogy is lett elnök ? Mit mond erről Kovács, az eredeti az alapító ?
     Vannak még egyáltalán alapítók, akik hűek a tagsághoz ?
     Vona Jüde és már munkásságának hála az egész vezetést uralják.

     • cicvarek szerint:

      Te mint Jüde már csak tudod. 🙂
      Zsideszes propaganda amiket írsz.

 9. Szaszi szerint:

  Én biztos nem heveskedek,véleményt írtam.

 10. varga istván szerint:

  a jobbik épp ugyanugy zsido párt mint mindegyik másik….csak zsidokbol áll…épp ezért én nem is hiszem azt hogy létezne több pártrendszer…csupán hülyére veszik idiota magyarokat s háttérben nagyokat röhögnek zárt partikon orbán-gyurcsány s vona—szinjáték az egész…minden arra megy ki hogy kiirtsák a magyarokat a kárpát-medencéböl

 11. .... szerint:

  Az igazi hatalom a törzsi alapon szerveződik, mindenhova saját tagjaikat teszik, pártok élére is, aztán azok meg belül is mindenhová, lásd Vona az alapítókat kirúgva sajátjait tette helyükre.
  És arra ki gondol, hogy az egész így lett kitervelve.
  Orbán megtett mindent, hogy migráns (a szegényebbek) ne jöhessen, de a ház többi része nem engedte, egy része úgy próbál népszerűséget szerezni, hogy ne lopj annyit felkiáltással molinókat feszítenek, a többi rész meg nyíltan támogatja a bevándorlást.
  Ez az egész egy színjáték.

  • cicvarek szerint:

   zorbán semmit sem tett azon kívűl, hogy tízmilliárdokat elbaszott, na ez a színjáték. Aknazárral lehetne védeni a határt, az védelem, a többi maszlag. 50 kg-os nőcskék határvadászként, meg közmunkások. zorbán elmebeteg, az is aki hisz neki.

 12. zls-179 szerint:

  Az egész világ egy színjáték, de előbb vagy utóbb mindenki lelepleződik már aki hamis van mit takargatnia!

 13. egy paraszt szerint:

  A sok okos és tisztán látó embertől megkérdezném, ha mondjuk a 300.000 ejrós letelepedési kötvény már megtelt, lesz-e 200.000 -es is?
  Mert a 60.000 helyett 40.000 ejró is szép zsebpénz ám!
  Aztán, ha már az se fogy lehet 100.000 ejróra vinni az árát, mert a 10.000 ejró sáp is jól jönne, aztán………..mennyi is lesz az annyi?
  2018-ig még lehetne vagy 1.000.000 új betelepülővel számolni kis hazánknak; és újabb tucat 100 milliárdos offshore lovaggal?

  Na? Valami értelmes cáfolat, nyafogás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.