Csupán értelmezés kérdése…

Igenis átment az alkotmánymódosítás!

prl

98 százalékban megvolt a kétharmad! Politikailag tehát érvényes az alkotmánymódosítás! Történelmi siker!

A hazugság szennye patakzik a médiából. Mit patakzik, ömlik! Ömlik megint.
Máris azt híresztelik a kriptokommunistafasiszta portálok, hogy elbukott Orbán Viktor betelepítésügyi alkotmánymódosítási kezdeményezése a parlamentben.
Ehhez értenek. Ezek csak ehhez. Hazudni. Hazudni minden időben, minden hullámhosszon.
Ma is. Ma, amikor a Miniszterelnök Úr kezdeményezése óriási siker! Igen! Ez az igazság. A hetedik alaptörvény-módosítás sikeres volt ma, azt a parlament bizony elfogadta. Akárhogy híresztelik is ennek ellenkezőjét.
Mert nézzük csak a számokat, a tényeket! A tények makacs dolgok. Ugye.
131 képviselő szavazott igennel az alaptörvény-módosításra. Három képviselő nemmel szavazott. 133 igen kellett volna a kétharmadhoz. Tehát?
Tehát 98 százalékban megvolt a kétharmad! Azaz: politikailag érvényes az alkotmánymódosítás!
Ráadásul azt is kijelenthetjük: a képviselők majd’ 98 százaléka megszavazta.
Ez ne lenne siker?
Tudjuk, mivel jöttök majd most! Átlátszóak vagytok. Azzal jöttök majd, hogy az összes képviselő kétharmada kellett volna az érvényességhez.
Pitiáner jogászkodás!
Aki nem volt ott, aki nem szavazott, az másra bízta a döntést! Az számít, aki ott volt. Ahogy ugye a népszavazáson is láttuk. 98 százalék nemet mondott. Az számított. Azért lett most alkotmánymódosítási javaslat is. Lehetett róla szavazni a tisztelt képviselőknek.
Csakhogy ugye fentiek alapján könnyű belátni: aki ma nem ment be szavazni, nem képviselő. Azok a képviselők, akik szavaztak.
Mondom még egyszer, hogy megértsétek: ma mintegy 98 százalékos többséget ért el a hetedik, a kényszerbetelepítés-ellenes alaptörvény-módosítás!
Történelmi siker!
(mandiner)
Bal-Rad komm: Aqqrrvajéletbe! Hogy erre nem gondoltunk! A 98 százalékra!
AMI PEDIG SZÁRAZ TÉNY!
Ezt pedig be kell látni! És értékelni kell! A 98 százalék az mindenképpen 98 százalék! Úgyhogy diadal van!-a károgóknak meg kuss van!

Képtalálat a következőre: „kuss-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Csupán értelmezés kérdése… bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. sandor67 szerint:

  Te ki vagy mi mellett állsz admin??? Orbán Viktor helyett a betelepítetteket is szívesebben látod??? Szégyen amit csinálsz és képviselsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Admin:

  Sándorom! Ott vagyon az írásban: MAGYAR EMBER SEMMIFÉLE BETELEPÍTÉST NEM TÁMOGATHAT! Ellenben Döbrögi azon fondorkodik, hogy Ő ÉS HORDÁJA PÉNZÉRT-EGYÉBÉRT betelepíthessen!

  Sándorom! Olvasni tudni és megérteni tudni! Most akkor válaszoljam neked azt, hogy aki ezt a mocskot ebben támogatja, az ugyanolyan mocsok?

  Nem akarlak megsérteni Sándorom! De te támogatod Döbrögit! Támogatod a betelepítési terveit és elképzeléseit! A többit meg gondold hozzá… (Márminthogy mi is akkor az én véleményem rólad.)

  • vitorla123 szerint:

   Mi nem akarunk migránsokat Magyarországon!Mi nemzeti kommunisták vagyunk!De nincs szavazatunk. Döbrögi meg csinálja úgy ahogy tudja!Nem támogatjuk!Minden nép boldoguljon egy nemzeti kommunista rendszerben a saját országában.Segítsük egymást KGST-ben vagy másként internacionalista alapon.Ha orosz,ha német,ha arab!

  • Misa szerint:

   Mivel orbán és narancs farmja, magyar ellenes és profi hazaáruló , tehát nem tudok melléjük állni.
   Mert eddigi tetteik és következményeik azt mutatják, hogy őket egy cél mozgatja az országot kifosztani ezzel saját zsebet tömni.
   1.a valódi céljaik, nem felelnek meg szavaiknak
   Ezért ha rövid távon közösnek is tűnik érdekünk, tudom valamely időtávlatban nagy árat kell fizetnem, az ellentétes (kifosztott és kifosztó) alap érdekek miatt.
   2.A magyarságot 100 évvel visszavető, mélyszegénységbe lökő narancsnyikokat nem fogadom el, semmilyen tekintetben irányadónak.
   3.A magyarság szellemi és erkölcsi szégyenfoltjait, szinte egyénenként összegyűjtő szervetetben természetesen nem bízom.
   Tehát nem támogatom őket, szerintem a nyuszi se fogadja el a farkas vacsora meghívását.

  • cicvarek szerint:

   Neked fényt gyújtott a fejedben a led project, igaz elég setét maradt. zorbán hazaáruló viktor mellett álljon a hóhér.
   Egyik régi büfögése zorbánnak. “Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak. Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani – mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.”

  • fatum szerint:

   Orbán betelepedési kötvényeinek (zömében kínaiak, oroszok veszik, az a gyanúm itt van a ló elásva.) a száma eltörpül az eu által ránk sózni szánt határ a csillagos éghez. Ráadásul, ha nem leszünk már mi, a magyar nép, akkor hogy zavarjuk el azorbánt? Te admin akkor hogy éled ki az orbánfóbiádat? Mert attól nem kell félned, hogy azorbán fog dirigálni, hanem az eu és az usa.

   Admin:

   Az én Döbrögi-fóbiám egyszerűen abból fakad, hogy most aktuálisan ő a vajda! Ha bebukik, majd az utána jövő lesz a fóbiám tárgya!

   Ha pedig még eddig nem vetted volna észre, én valahogy jobban tartok az EU-NATO-USA szentháromság uralmától, mint bármi mástól! Persze hogy nem veszed észre, hiszen Döbrögi valagába talpig bújva-fejjel előre-ezt nehezen veszed észre!

 2. zls-179 szerint:

  Na most akkor a siker, a fejekben vagy épp a zsebekben dől el?A választ adja meg mindenki saját magának képességeihez képest!
  Türelmes ember vagy te, Admin nagyon!De talán igazad van, az idő majd helyrerakja a dolgokat,és megtölti az üres fejeket is értelemmel!!!

 3. dunai janos szerint:

  szarkavaras idohuzas helyett a gazdasagot tb-t kellene novekedesi palyara allitani minden fellelhető penzbol a termelői allami nagyberuhazasokon keresztul.orban alkalmatlan pedig remenykedtem de buta cinikus hazug gazember.

  • dunai janos szerint:

   minimum evi 3 milliardnyi eurot a beszedett adokbol erre.ez evente kozel 4 kecskemeti mercedeszgyar ara.1db 800 millio euroba kerult.EZ AZ UT.EHHEZ HATALMAT A MUNKASTANACSOKON KERESZTUL AMIT MINDEN FALUBAN VAROSBAN MINDEN ÁLLAMI KÖZIGAZGATASI ES GYARI UZEMI TERULETEN MEGALAKITANI ES AZ IRANYITAST ATVENNI.ENNYI

   • dunai janos szerint:

    orban magatol nem takarodik nem valtozik vagy a fidesz lep azonnal es nekikezd a lerombolt orszag felepitesenek vagy munkastanacsokkal iranyitani alulrol a kozigazgatast termelest

    • István Fekete szerint:

     Munkás Tanácsokat, Hazafias Népfrontot mit szeretnél még Munkásőrséget? Nincs elég keltető helye a zsidóknak?A szerelőszalag mellett milyen munkás van? A mérnök, az müszaki értelmiség. A szalag mellett dolgozó pedig betanitott segédmunkás.Ő nem munkás, csak bér rabszolga.Ilyen a Fidesz jövőkép.Ezen változtatni csak ugy lehet ha elhagyjuk a nyugatot, és magunknak épitünk egy vegytiszta magyar HAZÁT

 4. Totóka szerint:

  Szégyen a parlamentre,szégyen az országra.Admin lehet gratulálni a kedves ellenzéknek.Nem Orbánt győzték le hanem minket.
  Szomorú,hogy te ettől boldog vagy.

 5. .... szerint:

  Orbán mutogat a Jobbikra, az meg vissza, és ebben a fidesz vesztett csatát.
  Egy láthatóan pénzre menő kötvényes bevándorlást előbbre helyezni, mint a teljes bevándorlás elleneséget az bűn. Ezt nagyon sokan máris látják, de a többi is látni fogja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.