Donbassz

A DNR fegyveres erőinek parancsnoksága jeleit látja egy a Népköztársaság ellen a közeljövőben indítandó átfogó valcmanista támadásnak. Megítélésük szerint régen látott mozgolódás zajlik a front ukrán oldalán.

Hogy a nagy martalócmozgolódás volt-e az oka, vagy valami más?-nem tudni! De
Novomihajlovka és Marinyka valcmanistái tegnap délután alaposan lerendezték egymást.
Pontosabban az “Ajdar” latorzászlóalj Novomihajlovkában tanyázó 92. brigádja nyitott tüzet aknavetőkből a Marinykában fészkelő 24. brigádjukra. Azok is “ajdarovcik” voltak. Valami kommunikációs hiba történhetett. Kilenc marinykai lator ott helyben kiadta a páráját. Tizenhárom pedig vagy-vagy! Az esetről Eduard Baszurin számolt be ma reggeli számvetésében.
Persze nem csak egymás aknavetőzgetésével voltak elfoglalva Nyalókahuszár pribékjei. A latortüzérség ma reggelig 483-szor lőtt ki valamilyen gránátot a DNR-területére.
Legjobban Zajcevot és Gorlovka északi kerületeit “szórták” meg. Az ostrom egész éjszaka zajlott. Reggelre elcsitult az ostrom, viszont nyolc óra tájban Gorlovka északi fertálya ellen rohamra indultak a martalócok. Délelőtt tízig tartott a kísérlet, ám három pribék pusztulásán kívül más eredményt nem tudtak elkönyvelni latorék. Így hát abbahagyták. Igaz, egy népköztársasági katona életveszélyesen megsebesült.
Dokucsajevszk ostromába egy 46 éves nő halt bele ma délelőtt.
A Mariupolhoz közeli Zarja faluban egy latortank letaposott egy “Zaporozsec” autót. A három benne ülő szörnyet halt. A tank sofőrje részeg volt.
Az LNR fronton sem nyugodt a helyzet. Az általában a valcmanisták által preferált-megszokott-céltelepüléseket tegna is, ma is bőszen ágyúzgatták.
Állandósulni látszanak az összecsapások a Bahmutovka autópályaszakaszon.
Pervomajszkot szintén egész éjjel ágyúzták a valcmanisták.
A minap Lugansz környékén lekapcsolt ifjúnácik gruppenführere-Artyjom Akmetov-nagyon dalolós hangulatba került. Szinte kérdezés nélkül énekel sok-sok érdekes dologról. Elmesélte többek között valamennyi fölsőbb kapcsolatát, és hogy közvetlenül Csugujevből és Szeverodonyeckből kapta az utasításokat. Azt is elmesélte, hogy kiktől.
Az is kiderült, hogy a most igencsak megszeppent latorpalánta nem véletlenül kereste az “AZOV” martalóchorda barátságát. Meggyőződéses nácicska ő!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. .... szerint:

  Megnéztem Ukrajna hireit és nem látom, hogy fasiszta lenne.
  A vezetői nagyrészt zsidók. Mint oroszországnak a vezetői.
  Melegen tartják donbaszt, a III. nagy háború ott fog kitörni.
  Szíriánál biztos nem, hiszen Izrael nem engedi, hogy a szomszédban totális háború legyen.

  • cicvarek szerint:

   A zsidrák az fasiszta. Majd átterjed Izraelre is.

  • Vándor szerint:

   Te tudod egyáltalán mi is az a fasizmus? Szerintem, halvány fogalmad sincs róla. A fasizmus szélsőséges tekintélyuralmi, nemzeti értékeket előtérbe helyező politikai nézet.
   Sehol nincs előírva, hogy csak a zsidókat, cigányokat, arabokat lehet üldözni!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  A DNR fegyveres erőinek parancsnoksága jeleit látja …. átfogó valcmanista támadásnak. Hát ne hagyják a DNR fegyveres erői, hogy a valcmanisták támadjanak először, mérjenek rájuk egy megelőző totális lerohanásos támadást, de olyat, hogy csak a Lengyel- Galíciai határon, vagy azon túl áljanak meg,vagy még ottan sem.

  • caporal szerint:

   Ez nem így működik!

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Hát akkor, hogy működik t. Caporal !? Elmagyarázná, hogy hogyan “működik “!? Ami már ottan végbe megyen, amenyire el van mérgesedve a helyzet, ottan NINCSEN A LEGHALVÁNYAB ESÉLY A BÉKÉS, “TESTVÉRIES” megegyezésre. Annak az esélye egyenlő olyan fogalom, mint a halva született nagymama.

 3. Tarna szerint:

  Nyugodjatok már!
  Semmiféle totális háború nem fog kitörni.
  A világ népességének csökkentésére sokkal humánusabb módszerek is vannak.
  A háború a legrosszabb kísérlet, mert a legértékesebb genetikai férfianyag pusztul bele.
  Na és az utóbbi 10 év háborúinak mi lett a vége? Összetörték a városokat az infrastruktúrát, de mindenki életben maradt. Bravó Héják!

 4. .... szerint:

  Kivéve azt a 65 milliót aki belehalt csak a II. nagy háborúba.
  A világ vezető ereje egy törzsi alapon működő hatalom, mely a háttérben marad és tagjai útján, vagy emberei útján írányítja a hozzá hű országokat és természetesen a pénzügyi rendszer totális ellenőrzésével biztosítja be magát. Ilyen maga Obama is, vagy Putyin, vagy Merkel, Clinton, Sárközi, Orbán, stb. és Ők is a törzs tagjait teszik maguk mellé mindenhol. Olaszban már a minisztériumok osztályvezetői is csak onnan valók, de hasonlóan ez megy Görög és Szerb, vagy Román és sok más országban.
  Afrikában vannak lukak és Ázsiában. No meg Kina. Az egy másik törzs.
  Már régen leírták, (a levelet a Svájci levéltárban őrzik.) messze az I. nagy háború előtt, hogy 3 nagy háború kell a céljaik megvalósításához. 2 db már megvolt.
  Az első még kifejezetten nyugaton kezdődött, a második már közép európában kezdődött, az irány keletre mutat Donbaszra. A felek együttmüködését mutatja (figyelsz Terminátor ?), hogy egyik fél sem viszi döntésre a dolgot, csak melegen tartják. Sem a nyugaton lévő emberek, sem az orosznál lévő embereik nem engedik a támadást, mert még nincs itt az idő.(Ha csak Donbaszt nézzük 270 ezres csapásmérő erő van az egyik oldalon, és 47 – 65 ezres a másikon, a páncélos arány 5:1 a Kijeviek javára) Az Usa -val erőfölény lenne az eu oldalán, az orosz felkészülésre maga Putyin mondta: még nem készültünk fel.
  Semmi sem az, aminek látszik..

 5. zls-179 szerint:

  Bizony hogy nem az …!Így a maga írása se fedi a teljes valóságot,arról nem gondolkodott még el hogy nagyon sok információt maga az emberi elit tesz közzé, csak hogy zavart keltsen a fejekben!Tiszta szerencse hogy az a bizonyos elit, korántsem olyan egységes már mint volt.Az elit bástyái belülről fognak leomlani, mihelyst az őket szolgálók álljanak bármely oldalon, és legyenek bármilyen szinten rájönnek hogy kik ők valójában mármint önmaguk!A világ hihetetlen változások előtt áll, olyan változások előtt amit ma még képtelenek vagyunk felfogni!

 6. .... szerint:

  Így igaz, 20 sorban nem fér el a történés ami több kötetet tesz ki.
  Ha egy elitről beszélünk, amit világméretekben évszázadok óta ismerünk, tudunk a létezéséről és a távlati céljaikról, de döntéseikről alig valamit.
  Nincsenek bástyáik, támogató intézményeik vannak.
  Nos igen, a hihetetlen változások a céljaik, s ha azok annyira jók lennének mindenkinek, akkor miért is tartják titokban ?.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.