Kommunista megemlékezések Oroszország szerte

kprf

 

 

 

 

Moszkvában tegnap délután-kora este-mintegy tizenötezer moszkvai és környékbeli kommunista emlékezett meg a Nagy Októberi Szocialista Forradalom 99. évfordulójáról.

A Kommunista Párt (KPRF) szervezte ünnepség a Puskin-téren kezdődött, majd átvonultak a Forradalom terére, ahol a Szovjetunió Nemzeti Himnusza meghallgatása-eléneklése után elhangzottak a NOSZF-t méltató ünnepi beszédek.

nos nos1 nos2 nos3

Leningrádban (Szentpéterváron) is szervezett vonulásos megemlékezést a KPRF, de elmondható, hogy Oroszország szinte majd minden településén megemlékeztek a Nagy Októberi Szocialista Forradalomról.

nos4nos5nos6

Rosztov na-Donuban a Lenin emlékműnél a megemlékező bányászok “kopogták el” a Bányászhimnuszt, így követelve a NOSZF célkitűzéseinek teljesítését.

Tegnap este a “Rosszija 1” központi állami televíziócsatorna közel kétórás műsort szentelt a 99 évvel ezelőtti kommunista forradalomnak.
A műsor amolyan “összoros” vita volt. A jelenlévők általában egyetértettek Gennagyij A. Zjuganovval, a KPRF elnökével. Kivéve a liberálisok vezérét Zsirinovszkijt. Őt úgy általában “leoltogatták” a többiek.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: A BALOLDAL HÍREI | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.