CSAK AZT CSINÁLTÁK, AMIT A TÖBBIEK!

A lopáson kívül nem csinált semmit a Fidesz az elmúlt 6 évben

tpl

Elbukott az összesen 20 milliárdból megkampányolt népszavazás (összehasonlításképp: a gyerekétkeztetésre múlt évben 1,6 milliárd forintot költött az ország), utána elbukott az alkotmánymódosítás is tegnap. De a „Megüzentük Brüsszelnek” folytatódni fog – a Fidesz nem szállhat le erről a vonatról, hiszen akkor kiderülne, hogy a lopáson kívül nem csináltak semmit az elmúlt hat évben.

Rogán Antal szomszédja, Csetényi Csaba örülhet: jövő augusztus 10-éig kötöttek vele szerződést, hogy plakátolja tele az országot a kék gyűlölet-üzenetekkel. Ezt a kormányzat úgy állította be a Magyar Nemzetnek, hogy is „a Miniszterelnöki Kabinetiroda aktuális kormányzati intézkedésekről szóló lakossági tájékoztató kampányaival kapcsolatos feladatokra” szerződtek Rogánék szomszédjával.
Nyilvánvaló, hogy az utóbbi másfél hisztérikus idegengyűlölő kampánya után ki kell találni valamit. Elköltöttek 15, de lehet, hogy 20 milliárdot az egészre, kisült belőle egy érvénytelen népszavazás, aztán belementek egy alkotmánymódosításba, ahol a másik oldalról is jött egy ütés.
A Fidesz jelenleg – bármekkora támogatottságot is mérnek neki a közvélemény kutatók – féltérdre esett a szorítóban. Saját maga verte a fejét a falba, hiszen a béndzsa ellenzék hol ide táncolt, hol oda táncolt a népszavazási kérdésben. Egyedül a Kétfarkú viccpárt volt képes komoly kampányt összehozni – ami önmagában egy vicc.
Természetesen, az ellenzék most is önmagával van elfoglalva, az előválasztási csikicsukival, ahol sikeresen zárják ki egymást ostoba emberek, ostoba okokkal. Még nem ébredtek rá, hogy ez ugyanaz a helyezkedős játék, amibe az előző választás alkalmával belebuktak.
Tehát a Fidesznek most azt kellene bizonyítania, hogy még mindig kormányképes erő, hogy még mindig hatalmon van – ezt pedig újabb kampánnyal tudja csak megoldani.
Közpolitikai szempontból a Fidesz igazi tragédia:
a járulékcsökkentésből megint nem lett semmi,
az ország nagy része rohamosan szegényedik el,
egy része kivándorolt,
a többi meg ügyeskedik, hogy túléljen.
Egy markáns és hiteles baloldali párt, szociálpolitikai tervvel, vagy egy markáns, jobboldali párt piacélénkítő tervvel simán lesöpörné a Fideszt a korrupt mamelukjaival együtt – ha lenne.

Képtalálat a következőre: „Tolvaj-kép”

Amit tudunk: Rogán Anti szomszédja jövő augusztusig kapott keretszerződést – tehát jön majd még megrendelés plakátokra, kampányra. A kérdés az, hogy ki maradt még, akit kinevezhetnének főellenségnek?
(b1)
Bal-Rad komm: “A lopáson kívül nem csinált semmit a Fidesz az elmúlt 6 évben”
-CSAK AZT CSINÁLTÁK, AMIT A TÖBBIEK!

Képtalálat a következőre: „Tolvaj-kép”

Ezért van a magyar tragédia, ami nem a döbrögista horda tragédiája! 27 esztendő országrabló politikájából a döbrögistáknak már csak a júdáspénz saját zsebbe csatornázására kellett ügyelniük, és a valutaárfolyamokkal való játszadozásra!
Megtették! Ők így karmolták ki a nekik járót! Ugyanis a rendszerváltás óta az országot uraló bűnbandák a hatalmukat mindig a NEKÜNK EZ JÁR!-elve mentén gyakorolták.
“…Egy markáns és hiteles baloldali párt, szociálpolitikai tervvel, vagy egy markáns, jobboldali párt piacélénkítő tervvel simán lesöpörné a Fideszt a korrupt mamelukjaival együtt – ha lenne.”
-De nincs! Nincs, mert felelősségteljesen gondolkodó emberek látják, hogy NINCS MIBŐL, NINCS KIVEL országot építeni! Itt ugyanis országot kell(ene) építeni.
A pusztulásra itélt eltakarításától kezdve az alapozáson át a…
“Szociálpolitikai terv”? “Piacélénkítő terv”?
Miből? Mire?
Csak őszinte, elkötelezett politikai erő lenne képes elkezdeni a nagy munkát! De mert őszinte!-SENKI NEM SZAVAZNA RÁ!
A magyar nép nem vevő az őszinteségre! Csak a hazugságra! Csak arra, ha azt mondják neki, amit hallani akar!
Ilyesmit meg ötpercenként hall! Mesélőből van bőven!
“Ne azt nézzétek amit csinálok, hanem azt amit mondok!”-Döbrögi után szabadon!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

CSAK AZT CSINÁLTÁK, AMIT A TÖBBIEK! bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Turzó István szerint:

    Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én azt tapasztaltam, hogy a gyerekek miközben felnőnek, akkor lefigyelik a szülőket, és ahogy tőlük látták, mindennel túl akarnak tenni rajtuk, hogy bizonyítsanak! Valahogy ez az érzés lappang bennem, amikor Orbánról, meg a bandájáról olvasok !! Ezek itt nőttek föl az előző banda alatt, és talán ‘jó tanítvány módjára’ azt hiszik, hogy itt is el kell játszaniuk az ’eminens diákot’!
    Mindenesetre … már régen túl tettek a ‘mestereiken’, most már alább hagyhatnának a – lopással !!! De úgy gondolom, hogy a hasonló bűnözők még sohasem tudtak megállni, amikor jól ment a soruk hogy … ‘na, most már eleget gyűjtöttünk, leállunk!’ hogy nehogy elkapjanak!’ … ez is volt a vesztük – elkapták azokat ! Csak remélni tudjuk, hogy ezeket a ‘beépült’ fosztogatókat is sikerül eltávolítani, és az okozott kár mértében felelősségre vonni !!! A büntetés nem lehet más, csak teljes vagyon elkobzás, és … halál rájuk, és az összes barátaikra, támogatóikra, és azokra is, akik próbálták enyhíteni, tussolni a dolgaikat !!! Imádkozzunk azért, hogy ez bekövetkezzen minél hamarább !!! Ennek az ‘álmagyar’ zsidó bandának pusztulnia kell – hazaárulók !!!

  2. mor szerint:

    Nálatok még csak csak de nálunk ukrajnábann na az már lopás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.