Fölszállt a füst?

Donald Trump az Egyesült Államok új elnöke

gyoz

Egészen brutálisan lábon lőtték magukat a demokraták az idei választási kampány alkalmából, ez a mostani egy olyan vereség, amelyből tényleg nehéz lesz felállni. Régen nyert ennyire nagy fölénnyel republikánus jelölt, és Donald Trump egyúttal történelmet is írt, még sosem volt nem hivatásos politikus elnöke Amerikának.

Miután Hillary Clinton elvesztette a pennsylvaniai elektorokat, Michiganben pedig bukóra áll, ezért most már nyugodtan kimondhatjuk, hogy egy ideig még biztosan nem lesz női elnöke Amerikának, mivel a 45. elnököt Donald J. Trumpnak hívják.
Trump a választást a középnyugati és déli, végzettséggel nem rendelkező, fehér férfiaknak köszönhetően nyerte meg, és meglepően sok női szavazót is megnyert a botrányosan szexista kijelentései ellenére.
A méretes latinó lakossággal rendelkező Floridában is tudott nyerni, pedig a bevándorlás szigorítását, és a mexikói határra felhúzandó hatalmas falat is beígérte.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: A jelek szerint tehát a világ megnyugodhat kissé! A nyőstényördög Mrs III. Világháború nem jut hozzá a kulcsokhoz! Se a Fehér Ház kulcsaihoz, sem pedig más zárak kulcsaihoz.
Az amerikaiak is jól járhatnak Trumppal, hiszen CSAK EGY elnököt kaptak KETTŐ helyett!
A liberalizmus pedig-reményeink szerint-megindulhat oda, ahová való: a szemétbe!
Persze korai még bármit is mondani! Amerika az mégiscsak Amerika! Egy dölyfös, akarnok hatalom. A bőréből kibújni nem fog tudni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fölszállt a füst? bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. sandor67 szerint:

  Végre ideje lenne belátni, hogy Orbán Viktornak mindig igaza van
  Nagyon kevesen mertek Trump mellett felszólalni, Orbán volt az egyikük. Miközben az egész európai politikai elit savazta a republikánus jelöltet, és azt sugallta, hogy ha egy kis eszük van az amcsiknak, Hillary Clintonra szavaznak, Orbán nem állt be a kórusba, sőt, pont ellenkezőleg, megalapította az ellenkórust.
  Ezek után lehet még kétségünk afelől, hogy a magyar miniszterelnök egy orákulum, aki minden esetben átlát a szitán, és amíg az európai politikai elit teljesen eltávolodott a realitásoktól, ő még több ezer kilométerről is érzi, hogyan dobog az emberek szíve.
  Credit where its due, ahogy az amerikai mondja.

  • Mr Y. szerint:

   Szerintem te összekevered a fidesz.hu-t és a Balradot. Azt tanácsolom neked hogy vegyél fel egy szemüveget mert rossz helyen jársz kedves narancsos barátom.

  • vitorla123 szerint:

   Ez azt jelenti,hogy Orbánnak annyi!A világon csak egy fasiszta hatalom lehet.Orbán pedig nem tud alárendelt szerepet elképzelni 1 év és megakarja támadni Amerikát!Mert szuper vagyona csak az Trumpnak lehet.Ez ennyire egyszerű.Hanem Putyin.Na ez a nagy kérdés.

  • egy paraszt szerint:

   Hozhatunk egy példázó hasonlatot:
   A ketrecbe zárt ebet éhezteti, fegyelmezi és minden nap véresre veri a gazdája.
   Arra jár egy idegen, aki sajnálkozva nézi a kutyát és bedobja neki a tízórais zsemléjét.
   Természetes, hogy a kutya ezután ezt a kezet nyalja meg és nem a bántalmazó gazdiét!

   Ez az ov-i igazság!
   Ő is tartja a kezét, tessék hát……….

  • secor szerint:

   Sándor! Ha más szövegét tolod, akkor azt illik idézőjelbe tenni!

  • bizony szerint:

   Az admin már évek óta anagrammázik a döbrögivel, akik kevesen értik, azok is le vannak narancsozva.

 2. Anonymous visszatér szerint:

  Az a baj hogy az emberek többsége nem lát át a szitán. És most nagyon örül ennek a hirnek. Bevallom én is azt hittem hogy elmebajos clintonné nyeri a választásokat de tévedtem. Viszont vagy Trump is ugyanúgy a háttérhatalom embere mint killary vagy pedig a cionisták minden áron meg fogják akadályozni hogy Trumpot 2017 január 20-ig beiktassák elnöknek. Az amerikai alkotmányban is vannak olyan alkotmányos törvények amelyek ezt lehetövé teszik. Például ha időközben olyan helyzet áll elő amerikában vagy a világban. Szerintem nem véletlen, hogy nagyméretű Orosz flotta állomásozik Sziria partjainál. Az Oroszok már tudhatnak valamit a jövő eseményeivel kapcsolatosan.

  • egy paraszt szerint:

   Azért mindenkiben élő a példa és nem vaklószínű, hogy Kennedy nyomdokaira vágynának!

   • Anonymous visszatér szerint:

    Elsősorban nem erre gondoltam hanem arra hogy a cionisták 2017 január 20-ig kényszerpályára állítják az amerikai döntéshozokat és így természetesen az elnököt is!

  • mor szerint:

   Milyen alkotmányos törvények vannak az am.tákolmánybann?
   mire gondoltál Anonymous visszatér ?

   • Anonymous visszatér szerint:

    mondjuk bizonyos háborús állapotokra vonatkozóan vannak elég érdekes kitételek. Aztán majd meglátjuk

  • .... szerint:

   Már két hónapja leírtam, miért nyer Trump. Persze , hogy az Ő emberük, hiszen Putyin is az Ő emberük. Az orosz flotta kipróbálás miatt van ott.
   Egy éven belül Szíriában eldölnek a dolgok. Amerika kivonja csapatait és akkor kezdődik az igazi nagy háború. Persze kezdetben amerika nélkül, hiszen eddig is így volt.

   • Balázs szerint:

    Nekem nem rémlik, hogy Trumpot jósoltad volna elnöknek.
    Csúnya bukta ez a wall streetes seggfejeknek és a retye-rutyájuknak.
    Nagy háború akkor lett volna, ha az alzheimer kóros hibbant ribanc nyert volna….így elmarad.
    Jó hír ez az emberiségnek, persze van egy agresszív mikro kissebbség akik keverik a jó és rossz fogalmát.
    Fajtajelleg.

 3. A vég kezdete. szerint:

  Trump az Oroszok Kinaiak embere.
  Akinek nem tetszik bekaphatja.

  Akkor megkezdödik a rendrekás.

  Egy szocialista Eurázsiai unio Usaval karőltve.

  A kapitalizmust megkell reformálni mejnek neve szocializmus.

  • Indián szerint:

   A helyzet az, hogy a Clinton-Obama féle politika Amerikai érdekek számára kudarcos. Az elképzelés az volt, hogy Putyint eltávolítva, Oroszországot vazallus helyzetbe kényszerítik és kialakítanak egy nagyobb nyugatot, amely így képes szembeszállni a kialakuló hiperhatalommal, Kínával.
   A folytatott politika nem ezt eredményezte, hanem inkább Kína ölelésébe lökte Oroszországot. Ezért ezt, Amerika érdekében be kellett szüntetni.

   • egy paraszt szerint:

    De szeretnék én is ennyire tisztában lenni a nagy dolgokkal!

    Kína már jó pár évtizede közel áll Oroszországhoz, nem kellett az oroszokat noszogatni!
    Amerikát meg már Kína régen átölelte gazdaságilag.

    Ha nem jött össze a TTIP, hát sebtében, oroszbarátságban meglesz az eurázsiai – amerikai világunió?

    • .... szerint:

     Kína ettől okosabb és nem köt semmiféle elkötelezettséget jelentő egyezményt az orosszal.
     Kina messze nem hiper, sőt még csak nem is szuperhatalom.

     • egy paraszt szerint:

      Csak számára kedvező egyezményt, mint pl. a jövőbeni irdatlan gázszállítás Szibérián keresztül, kínai csővezetéken… ami így beugrott, de akad még egypár!

      És Kína már a világ (3.?)gazdasági és katonai nagyhataloma, aki expandál Ázsiában szárazon és tengeren és kukoricázik a jenkikkel!

     • cicvarek szerint:

      Már kötött bőven. 🙂

    • 123 szerint:

     Szárazon és tengeren is kukoricázik, na meg bizniszel a jenkikkel, mert nem hülyék. A multik meg szívesen viszik oda a gyártósoraikat, mert valószínűleg nem éri meg nekik 🙂

 4. Indián szerint:

  “…egyúttal történelmet is írt, még sosem volt nem hivatásos politikus elnöke Amerikának.”
  Szerintem ez tévedés: Carter mogyoró-termesztő volt és akkor is az volt a helyzet, hogy torkig voltak az “establishment” uralmával . A külvilágról semmit sem tudott, ezért a külpolitikát – helyette – Bzezinsky uralta.

 5. Tarna szerint:

  Clintonné tovább züllesztette volna a világot a liberális disznók szintjére, de a kísérletnek vége!
  TRUMP sokat próbált valódi kemény legény, akivel sorosék nem fogják a padlót feltörölni. Remélem nem jut Kennedi sorsára.

 6. Szaszi szerint:

  Már az alelnöke is szimpatikusabb,mint Clintoné.
  ( most még )

 7. Botond szerint:

  Már beindult a balhé … ismét megmutatkozott, hogy a liberális “demokraták” inkább fasiszták (jelen esetben fasiszta jelző nem egyenlő a Mussolini-féle mozgalommal – de mégse mondhatjuk, hogy férgek … bár azok).

  Tüntetésket szerveztek Californiában és bejelentették, hogy ki akarnak válni az USA kötelékéből, mivel nem az nyert, akire ők szavaztak … sőt, Nevada, Oregon és Washington államokat is felszólították, hogy csatlakozzanak a kilépéshez, elégre ott is Killary nyert (ennyit a liberális demokráciáról … magyarul : ha nem az és nem úgy történik valami, ahogy a férgek elterveztéknék, akkor az nem érvényes, rájuk nézve nem lehet kötelező). Kijelentették, hogy nem ismerik el Trump győzelmét.

 8. szemcsi szerint:

  Akkor MOST elmarad a 3. világháború.
  Ezen MÉG dolgozniuk kell a szabadkőműves fiúknak.

 9. .... szerint:

  Kinai kérdés
  Sokan azt mondják Kina kommunista állam. Ez nem így van. Több milliárdos lesz évente, mint bármely más országban a világon. Sehol nincs annyi alulfizetett munkás mint Kinában, ahol igencsak gyenge a munkavédelem, az eű védelem, stb. Persze százmilliókkal nő évente a életszinvonaljavulást élvezők száma, de már lassan 1400 milliónyian vannak. Csak gazdasági szerződések vannak, katonai együttmüködés nincs, aki tud irja be, a Kinai fegyverek majd mind másolmányok az oroszró, angol és amerikairól. Még csak egy hete mutatták be a lopakodó gépüket, amit a SU27 alapján csináltak.
  Van néhány száz atomfegyverük, az Usa nak és az orosznak is egyenként több mint 6000. Ha a külső termelést amerika, stb ország kiviszi Kinából, a Kinai gazdaság összeomlik, és hiába van kihelyezett pénze sok, azt behajtani nem tudja. Az orosz energetiai együttmüködés nem jelentős, hiszen az még sehol nincs, de Kinának most is van elég gáza, olaja – máshonnan.
  Én nem értékelném túl Kinát. Nagysága, létszáma teher is egyben.

  • cicvarek szerint:

   Ne csinálj még nagyobb marhát magadból. 🙂
   Oroszországgal , Észak-Koreával, Iránnal…….már Szíriával is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.