Gorbacsov majd belehalt Clintonné bukásába

Moszkvában sem mindenki felhőtlenül boldog ám Clintonné nyőstényördög buktája láttán! Hogy mennyien lehetnek ezek a boldogtalanok?-nem tudni. Egyvalaki viszont annyira szívére vette Szivaros Billy oldalbordájának árnyékra vetődését, hogy nagyon!

Ez a derék rettegő pedig maga Mihail Gorbacsov! A vén gazembert annyira megviselték az Amerikából érkező rossz hírek, hogy pacemakere tönkrement. Így aztán sürgősséggel alkatrészcserére vitette magát egy moszkvai klinikára.

grb

Állítólag annyira kibukott Clintonné bukásán, hogy az általa amúgy megvetett orosz egészségügy is kapóra jött neki. Nem mert kockáztatni egy germániai kezelésseljárő cécót, azonnal befeküdt egy moszkvai klinikára egy kis alkatrészcserére!
A környezetéből kiszivárgott információk szerint valósággal traumatizálták a Trump győzelméről szóló hírek az akasztófára való vén brigantit. De a klinikán lenyugtatták, és állítólag egy félórás beavatkozással kicserélik benne a meghibásodott szívritmusszabályozót.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gorbacsov majd belehalt Clintonné bukásába bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Ezek szerint…Gorbacsov egy idióta.

 2. Paul Aradi szerint:

  Így a Nagy Októberi Forradalom 100. évfordulója előtt jegyzem meg! Nagy Nagyon pregnáns megnevezés a tarka kutyára a brigantira, az eszmeárulóra a briganti megnevezés, aki nem érdemli meg az eredeti nevét sem. (g)orbacsov) Népét, a hős szovjet, orosz népet árulta el. Azt a népet amely megmentette vérrel, verejtékkel, szenvedéssel és hős helytállásával a világot a kapitalizmus hordájától, a fasizmustól. Hagyni kell élni ezt a kutyát! Hagy lássa, hogy Oroszország és vele a dolgozó népek felegyenesednek, s amit elárult, tönkretett (csak félig!!!) a féreg, azt helyrehozzák. Szenvedtetni kell ezt a vén dögöt, az usa pincsikutyáját! Hál istennek ebtársa (j)elcin, már megdöglött! Éljen LENIN és éljen SZTÁLIN! Vezetésükkel az eszme odáig fejlődött, hogy annak győzelme a Világ népeinek, társadalmai fejlődésének alapja és az emberi értelem és humanizmus! Ezért a MARXIZMUS-LENINIZMUS a szovjet nép erőfeszítéseiből, az eszme természetéből fakad!

  • dunai janos szerint:

   egypartrendszer se jo.gorbacsov a pelda.csak parlament nelkuli kozvetlen nepszavis ellenőrzes folyamatosan!!

  • forradalom! szerint:

   +100

  • egy paraszt szerint:

   A MARXi tanokat éppen nem a szovjet nép szülte meg, hanem Németalföld!
   És a kommunizmus eszmeiségét is az ottani német kapitalista kultúra termelte ki, a szovjetek csak követőivé váltak később.

   Ergo az akkori kapitalizmus nélkül nem születhetett volna meg a kommunizmus eszméje!

   Na most akkor kit dobjunk ki? A gyereket, vagy az anyát?

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Itt van Gorbacsov hivatalos nyilatkozata

  Az utolsó szovjet vezető, Mihail Gorbacsov is üdvözölte Trump megválasztását. “Lehetséges, hogy az orosz-amerikai kapcsolatok jelentősen fejlődnek majd az új elnök alatt” – mondta az Interfaxnak. Gorbacsov még azt is megemlítette, hogy a két országnak a legmagasabb szinten kell majd külpolitikai párbeszédeket folytani.

 4. Jakocs Gábor szerint:

  A fentiekkel 100%-ban egyetértek!Mocsok áruló!’986-ban majdnem pártfegyelmit kaptam,mert mertem nehezményezni a”glásznosztyot és a pirisztrojkát!Nekem lett igazam sok más marxista mellett!

 5. Jakocs Gábor szerint:

  Aradi Pállal értek egyet!

 6. dunai janos szerint:

  dögöljön meg az árulò vén mocskos gazember.az ilyeneket vsak parlamdnt helyetti folytonos nepszavis ellenőrzessel lehet hogy titokban erőből ne kavarhatják a szart mégegyert
  Kozvetlen nepszavis elso ember valasztasat elovalasztasokkal egyforma esellyel mert aki reklamoz kizarandòes az igy megvalasztottak idotlen idokig megtartjuk vagy azonnal kirugjuk.helyhhatosagi nyet.elso ember mindent visz

 7. 1tothgabor szerint:

  Ha még csak Gorbi halna bele…

  Október 29.-én Németország Alsó-Szászországi egyik északi kikötőjébe, Nordenhamba több mint 620 konténer lőszer érkezett az USA hadseregének, légierejének és haditengerészetének. A szétosztása a Miesaui katonai raktárban lesz, ahonnan vasúton küldik tovább a lőszereket. Ez a beérkező lőszer mennyiség Németország elmúlt 20 évének legnagyobbja.

  Brad Culligan alezredes szerint Ők továbbra is építik jelenlétüket Európában.

  “Ez elrettentés” mondta Ben Hodges altábornagy, az amerikai csapatok európai parancsnoka. Továbbá elmondta, hogy az USA továbbra elkötelezett az európai stabilitás és biztonság tekintetében.

  https://www.army.mil/article/177936/the_biggest_ammo_shipment_in_20_years_arrives_in_germany

  Megjegyzés: Én mán eddig is veszettül nyugott vótam, de mosmán olyan nyugott vagyok, hogy megyek rágyújtani, mer meg vagyunk védve. Orbán is megvéd minket. Minket mindenki megvéd állandóan.

 8. .... szerint:

  Az amerikai európai erők főparancsnoka mondta nemrég. Ha mi innen kimegyünk nem visszük el a fegyvereket, már folyik a betanítás a kezelésükre.
  Vagyis a lőszer szállítástól függetlenül az amik távozni fognak, ez Trump választási előadásaiban benne volt.
  A katonákat néhány tucat hajó is vagy a szállító repgépek 130 fő / kanyar és van vagy 320 gép el tudja vinni, pár nap alatt is, ha kell.

 9. mor szerint:

  nem midegy kinek a kezében van afegyver!

 10. Gyozo53 szerint:

  Vén gazember miatt jutottak a kelet európai emberek erre a sorsra, remélem idővel visszaáll a rend

 11. Pregitzerné Soós Rozália szerint:

  Mint utólag kiderült, a kelet-európai közemberek a nyomor szintjére jutottak a peresztrojka nevű árulás után. Gyanús módon akkoriban egész Nyugat-Európa és az USA ünnepelte Gorbacsovot. Gyengék a történelmi ismereteim, ezért csak az emlékeimre hagyatkozva mondanám, hogy 1978 körül az akkori amerikai elnök egy beszédében megemlítette, hogy Kelet-Európát gazdasági nyomással fogják tönkretenni. Ez bejött. Szerintem ennek az elhatározásnak az ügynöke volt Gorbacsov. Igaz, kaptunk automata mosógépet, hűtőládákat, és a wartburg és trabant helyett egy kicsit komfortosabb autókat. És milliók élnek hazátlanul, mert a megélhetés miatt nyugat- európai cselédekké váltak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.