Gyászhangulat és letargia Kijevben! Rossz Új Gazdát kaptak!

Az USA egykori moszkvai nagykövete Michael McFaul szerint egyenesen Vlagyimir Putyin csinált amerikai elnököt Donald Trumpból. “Putyin sikerrel beavatkozott az elnökválasztásba!”-állapította meg McFaul.

Az “elnökcsináló” pedig gratulált “gyártmányának” (és ennélfogva önmagának is) a sikerhez.
Vlagyimir Putyin a gratuláción túl kifejezte abbéli reményét, hogy Moszkva és Washington között végre konstruktív párbeszéd alakulhat ki.
“Remélem, hogy országaink kapcsolatai a jövőben az egyenlőségen, a kölcsönös tiszteleten alapulva fognak fejlődni népeink és az egész nemzetközi közösség javára.”-mondta Vlagyimir Putyin. “Oroszország erre készen áll, és bízik abban, hogy a két ország kapcsolatai rendeződni fognak”-jelentette ki Oroszország elnöke.
“Mi tudjuk, hogy nehéz lesz ez az út, hiszen számos akadályt kell lebontanunk kapcsolataink rendezése érdekében. A jelenlegi zilált kapcsolatok pedig nem a mi hibánkból kerültek ilyen állapotba”-mondta az orosz államfő.

Azt talán mondani sem kell, hogy Kijevben a döbbenet lett úrrá a valcmanista udvartartás berkeiben. Minden könyörgés dacára Trump lett a Gazda! A Maradék-Ukrajna urait Amerikából érkezett letaglózó hír általános rosszkedvet váltott ki. Leggyorsabban Oleg Ljasko, a Radikális párt homokos vezére ocsúdott fel. Azonnal katasztrófáról, “medveveszélyről” kezdett harangozni. Majd értésére adta Trumpnak, hogy az USA-nak elemi érdeke egy “erős és független Ukrajna”-amiért ők-az igaz ukrán hazaffyak inuk szakadtából küzdenek!
Nyalókakirály egyelőre se köpni-se nyelni nem tud a döbbenettől. Dmitrij Simkiv az udvartartás adminisztrációjának helyettes vezetője volt kénytelen gratulálni Trumpnak a győzelemhez, és arról biztosította a vén bohócot, hogy Kijev együtt kíván működni az új amerikai elnökkel!

Simkiv kifejezte a birodalom abbéli reményét, hogy az USA tovább fogja növelni a támogatások mértékét Trump elnökösködése alatt! Úgy, mint ahogyan arra Clintonné ígéretet is tett nekik!
Amire pedig rettenetes szükség lenne, hiszen a természeti katasztrófával felérő Trump győzelem hírével majdnem egyidejűleg érkezett a másik cudarság is: az IMF egyelőre nem hajlandó a kongó kijevi kincstár rendelkezésére bocsájtani a már régóta esedékes 1,3 milliár dollárnyi júdáspénzt. VAlerija Gontyarjeva az Ukrán Nemzeti Bank elnöke szomorította tovább ezzel a hírrel az amúgy is letört Nyalókakirályt és a többi potentátot.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gyászhangulat és letargia Kijevben! Rossz Új Gazdát kaptak! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Az oláhoknak is félreáll a szájuk. Trump nemfog az orosszal konfrontálódni, ez pedig bocskoroséknak rohadt rossz. Pláne, ha Trump úgy ítéli meg (egy enyhüléses egyezmény esetén), hogy nincs szükség a rakétapajzsra és nem áldoznak több pénzt annak fenntartására – megha az USA esetleg eltakarodik az oroszok kertje alól.

 2. öregkun szerint:

  A nemlétező háttérhatalom” a meghatározó…

 3. Tarna szerint:

  Na ez a McFaul is jobban tette volna, ha a száját zárva tartotta volna.
  Milyen gonosz hazugsággal eteti az olvasót.
  Nem veszi észre, hogy TRUMP egy hiper vitalitású óriási alkotó erejű ember, aki 40 év óta sikert sikerre halmoz a maga erejéből?
  Ja, kevés volt legyőzéséhez az összes USA média, az összes liberális furfang és a világ összes zsidrák pénze.

  • .... szerint:

   Ja, de elég volt, hogy az igazi urak úgy gondolták, a régi bevált hagyományokat részesítik előnyben, így Trump nyert. A Brexit sem volt véletlen. Azóta lehet tudni, hogy trumpnak állt a zászló, mint ahogy ezt két hónapja már levezettem itt.

   • Soós Levente szerint:

    Nemsokára kiderül,hogy mennyire önjáró ez a Trump és mennyire
    báb,de nem reménytelen az biztos.

 4. Artur szerint:

  Ha buddha ismerhette volna trumpot,akkor nem fáradozott volna a megvilágosodással.
  Ezentúl az emberi aljasság átváltozik nemeslelkűséggé,a pénzügyi érdekek transzcendens belátássá,a mogulok portásba mennek át,a nagyvállalatok jótékonysági garázspiknikké alakulnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.