Nem a parasztgyerek, hanem a felesége dubajozott!

Rogán nem, a család igen – mi az igazság a dubaji luxusútról?

dub

Tényleg nem vakációzott Dubajban Rogán Antal az őszi szünetben a hvg.hu egy dubaji forrása szerint, viszont családja igen, és pont abban a luxusszállodában, mint amelyről Juhász Péter beszélt. Az ügybe belekeveredett Valton-vezér is igazat mondott, viszont nem volt pontos a neki feltett kérdés – vagyis félig-meddig mindenkinek igaza volt, ebből lett a sok bizonytalanság, amit most tisztázunk.

Nem csitul a felhajtás Rogán Antal feltételezett dubaji útja körül, mióta Juhász Péter múlt héten a Facebook-oldalán azt állította, hogy Orbán Viktor kabinetfőnöke a sokcsillagos Atlantis Hotelben töltött egy laza őszi vakációt. Több lap, többszörös kérdésfeltevéssel próbált biztos választ kicsikarni a kormányzati kommunikációból, amely folyamatosan tagadta, hogy – nem sokkal a helikopterbotrány után – luxushoteles kiruccanáson vett részt az egyik hetilap felmérése szerint a leginkább elutasított politikusnak tartott Rogán. Pedig az újságíró kollégák azóta több dátumra is rákérdeztek, hátha kiderül, hogy valahol csúsztatás van, a Miniszterelnöki Kabinetiroda azonban feltűnően magabiztosan hárított.
A hvg.hu-nak sikerült információkat szereznie egy Dubajban dolgozó, az Atlantis Hotelt is jól ismerő forrástól, akinek a kilétét a munkája miatt nem fedjük fel, viszont sikerült a segítségével rekonstruálni, hogyan csúszhattak el az információk:
Ő nem volt, csak Cili a gyerekekkel
Forrásunk szerint Rogán Antal valóban nem járt Dubajban az október 31-i héten, és úgy tudjuk, hogy a térségben rendezett nemzetközi állampolgársági expóval kapcsolatban sem. Juhász Péter ugyanis eredeti értesülésének bedobása után pár nappal már azt vetette fel: az október 27–29. között, Egyesült Arab Emírségekben, Abu-Dzabiban tartott expón a magyarok is kiállítottak, szó volt letelepedési kötvényekről is, így ha a 31-i héten nem is volt Rogán Dubajban, a másfél órás távolságra lévő expón ott lehetett.
Ugyanakkor az eredeti hír azért röppenhetett fel, mert Rogán Antal felesége, Rogán Cecília valóban az ötcsillagos, Atlantis the Palm Hotelbe utazott gyermekeikkel a Juhász által körülírt időszakban, vagyis a család forrásunk szerint valóban ott vakációzott.
Rogán Cecília a férje vagyonnyilatkozatában érintett, és szívesen vállal közszereplést, így utazására, illetve férje otthon maradására rákérdeztünk a Miniszterelnöki Kabinetirodánál. Erre egy Juhászt Portik Tamás sameszaként definiáló elutasító válasz jött, egy finom utalással arra, hogy „úgy tűnik, hogy a magyar sajtó egy része Juhász Péter hazugsággyárában dolgozik”. Bár a megkeresésünk pont arról szólt, hogy tudomásunk szerint Rogán tényleg nem járt kinn, a feleségére vonatkozó kérdésre nem voltak hajlandók reagálni, mint írták, az, „hogy a miniszter úr vagy felesége és gyermekei hol töltik a szabadidejüket, magánügy”.
Rogánnal nem futhatott össze, Cilire nem válaszol
Mivel Juhász eredetileg azt hozta nyilvánosságra, hogy Rogán a Valton Security tulajdonosával, Varga Lajossal járt Dubajban, ő is belekeveredett a sztoriba, amit a cége egy közleménnyel próbált tisztázni. Mint az állami rendezvényeket is biztosító Valton Security közölte, a tulajdonos-ügyvezetője „az iskolai őszi szünetben feleségével és gyermekeivel szabadságát töltötte Dubajban”, a sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben „nem nyaralt együtt, és nem is találkozott Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterével, minden, a fentiekkel ellentétes állítás nem felel meg a valóságnak”.
Ami stimmel is, mert információink szerint Rogánnal valóban nem találkozott a Valton vezetője, azonban egészen más lett volna a válasz, ha a kérdés nem a miniszterre, hanem a családjára vonatkozott volna. Egy időben voltak ugyanis kinn az őszi szünetben, és Rogán Cecília és a Valton-főnök is az Atlantis Hotelben szállt meg családjával. Megkerestük a Valton Securityt, és feltettük így a kérdést, de erre már egyáltalán nem válaszoltak, azt ismételték meg, hogy a közleményben elmondottak számítanak.
Módosulhatott a foglalás?
Azt, hogy ez ennyi ideig lázban tarthatta a médiát, valószínűleg az okozta, hogy Juhász egy általa bizonyítékként tálalt felvételre hivatkozott, ami állítólag a hotel recepciósával folytatott beszélgetésről készült, ki is tolta az internetre. Ebben az alkalmazott tényleg Rogán nevű vendégről beszél, aki kijelentkezett.
És ez így kerek is, ugyanis az Atlantis-beli gyakorlatot ismerő forrás szerint a foglalás eredetileg Rogán nevére szólhatott, ám elképzelhető, hogy a miniszter végül valami okból otthon maradt. A kabinetiroda szerint elfoglalt volt, hiszen október 29-én a miniszterelnökkel és Varga Mihállyal közösen parolázott egy hivatalos programon. De az is elképzelhető, hogy közvetlenül azután, hogy a média szétszedte az esküvői helikopteres kalandjáért a politikust, nem merte megkockáztatni, hogy egy dubaji luxusszállodában töltsön el egy hosszú hétvégét, inkább hagyta, hogy „ügyes üzletasszony” felesége menjen csak a gyerekekkel. Talán még ezt is le tudta barterezni, mint a helikoptert.
(HVG)
Bal-Rad komm: Fatal Error! Füvesnél. Mert ugye az eredeti hír az úgy szólt, hogy VALAKI tájékoztatta Füves Juhászt, hogy A TONYÓT LÁTTA a valtonos Vargával a dubaji Atlantis the Palm Hotelban.
Ez a tájékoztató VALAKI jól be lehetett nyalva, ha a Cilit nézte a Tonyónak! Már első ránézésre is van némi különbözőség “A Cili” meg “A Tonyó” között. (Nem a Tonyó javára!)
Füvesünk meg a nagy zsákmány reményében ráugrott az értesülésre, és nyomozott. Csakhát arabuséknál nem szokás az asszonynév esetében a “…né”, az “…ová” vagy az “…jevna” megkülönböztetés. Ami ugye lehetne Rogánné, vagy Rogánová, vagy Cili Antaljevna!
A telefonos érdeklődésben meg olyan messziről elhallható volt a portás által bediktált “Mrs”-jelző, és csak a ROGÁN boldogító nevet hallotta tisztán Füves.
Föl is lármázott mindenkit, akit csak lehetett, de kisült, hogy CSAK A CILI MEG A GYEREKEK…! Akik iskolai őszi szünetben melengették tagjaikat Dobajban. Tonyó nélkül. Akit bokros teendői itthon tartottak ettől a CSALÁDI programtól! Tonyó itthon volt a munkába temetkezve. A Pasa-park és a Hivatala között rohangálva! Kampány volt/van!
Egy tehetséges, dolgos, ügyes magyar üzletasszony és családanya pedig gyermekeivel csinált egy kis családi programot. Dubajban. Mi ebben a rendkívüli?! Van ebben bármi kivetni való is?!
Hány és hány doktor repül egy-egy sima hétvégére a ködös Albionba? Vagy Germániába?
Sok! És a lőtéri kutyát nem érdekli!
Jah! Hogy azok ODA dolgozni mennek?
Hát ők ITTHON “PIHENNEK”!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nem a parasztgyerek, hanem a felesége dubajozott! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. forradalom! szerint:

    Ez a Ragály Tonyóné, született Helikopteres Barter Cicike nem fér a bőrébe.És amíg ő “dubajozott”,a gyerekei hol voltak?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.