Szíria

Az ankarai maffia tegnap azzal vádolta meg amerikai szövetségesét, hogy Törökország destabilizálására törekszik akkor, amikor a kurdokat támogatja! Egyre nagyobb mértékben. Legyenek azok Irakban, Szíriában, vagy Törökország területén.

Minden készen áll-moszkvai jelentések szerint is-a Földközi-tenger keleti-medencéjében a Kelet-Aleppoban körbezárt pribékbandák negyed óra alatt való elpusztítására. A jelek arra utalnak, hogy Moszkva NAGYON BÖLCS DÖNTÉST HOZOTT a végső ostrom határidejének kitolásával. Az amerikai elnökválasztás eredményének ezidőszerinti bizonytalansága igazolja a döntés helyességét! Ha Clintonné nyer-meglesz a “görögtűz”! Ha Trump lesz a befutó?!-egyeztetések indulhatnak. Két hónapot még “csúszhat” a dolog!
Persze az élet az amerikai elnöválasztástól függetlenül azért zajlott Szíriában.

Aleppoban a kormányhadsereg és szövetségesei teljesen az ellenőrzésük alá vonták a város délnyugati peremén fekvő, úgynevezett 1070 Al-Hamdaniyah lakónegyedet és a körülötte emelkedő Tal Rakhem és Tal Mut’ah dombokat, valamint a Minian nevű falut.
nyal
A dzsihadisták rengeteg latort bebuktak tegnap estig, és most a Rashiddeen nevű elővárosba/kerületbe menekültek. A latrok tegnap ismét klórgázt vetettek be a kormányerők ellen.

Élesedik a helyzet Al-Bab vidékén. Mindenki a városra feni a fogát. Északi irányból a törökök támogatta “mérsékelt” latorerők, keletről a kurdok, déli irányból a Kuweries-légibázison és környékén összegyűjtött kormánycsapatok fenekednek a kalifátusisták által birtokolt városra.
alb
“Ha minden jól alakul”-ott ismét egy jó kis mindenki-mindenki elleni háborúcska fog kialakulni.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. manchester united szerint:

    Mossulnàl több 100 iraki katonàt ejtetek fogjul isisesek jok amcsik irànyitotta banda komoly kiképzéssel!Hogy mit vàrnak ezek a katonàk nem tudom mikor megölik majd mind de ezt tugyàk őkis de minek agyàk meg magukat.

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Minden készen ál Moszkvai jelentések szerint……. Ha Clintonné, lesz “görög tűz”…Ha Trump, lesz egyeztetés. Szerintem az Amerikai politikában Szíriával kapcsolatban sok MINDEN NEM FOG VÁLTOZNI, sőt nehogy még nehogy rosszabodjon a helyzet. KÉSZ TÉNYEK ELÉ KELLENE Washingtont álitani Aleppóval kapcsolatban. Még igen sok tennivalója van a Szír – Orosz koalíciós csapatokna Szíriában. Ne adjanak esélyt sem a Törököknek, sem az Amcsiknak, hogy Szíriát szétszabdalják. A Kurdokkali viszony az egy más tészta . Cselekedjenek gyorsan és hatékonyan .

  3. manchester united szerint:

    És te làttàl màr arab katonàt?Honnan tudod ,hogy ki milyen harcértékű?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.