Van egy jó hírünk, meg van egy qrvára rossz hírünk!

Van egy jó hírünk!-meg egy rossz hírünk! A jó hír az, hogy nem Clintonné lesz a beköltöző a washingtoni Fehér Házba! 
A rossz hírünk pedig az, hogy Trump költözik oda be! Ami egészen kiváló hír Döbröginek! Márpedig ami neki jó-az nekünk csak rossz lehet!

A demokraták diadalvárója siratótorba ment át. A pártelnök John Podesta érthető módon nem valami diadalmas hangulatban hazaküldte a csalódottakat!
Maga a nyőstényördög meg sem jelent a hívek előtt, hanem fölszívódott. Nem erre volt fölkészülve! Podesta oszolj!-vezényszavára aztán fogcsikorgatva, búsan haza is kullogtak a fiestában reménykedők. Nem az ő napjuk volt a tegnapi!

A Trump-táborban vígabb a hangulat! Folyik a pezsgő, egymásra rókáznak a boldog-részeg nyertesek.

dtr

Ottani idő szerint hajnali háromkor aztán Clintonné fölhívta Trumpot, és gratulált neki a győzelemhez.
Döbrögink sem nyugodtan horpasztotta végig az éjszakát, de mintegy órával ezelőtt föllélegezhetett! A külföldiek közül alighanem elsőként üdvözölte az USA 45. elnökét, aki nem az ősellenség kegyence. Angol nyelvű üzenetében azt írta: “micsoda nagyszerű hír, a demokrácia még mindig él.” Van számára remény!
Így látja ezt az AFP döbrögisztáni tudósítója is. Azt írja Twitteren, hogy mivel a vajdánk kiállt Trump mellett, ezért “szabad kezet kap Orbán, nem lesz több bosszantó washingtoni kritika.”
Ez pedig-bárhonnan is nézzük-nem éppen jó hír a magyaroknak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Van egy jó hírünk, meg van egy qrvára rossz hírünk! bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Nekem az is bőven elég ha az Oroszok tisztán látják, hogy mit művel ez a narancsos bohóc az “Isteni kiválasztottjai” kegyeiért a saját civil állampolgáraival szemben. És ne feledjük Oroszország közelebb van Magyarország határaihoz mint a cionista usa!

 2. pedellus szerint:

  Nekem egy olyan hírem van, hogy: “Vannak arra utaló jelek, hogy egyre több ember kezdi felismerni az orosz kormányban, hogy Vlagyimir Putyin elnök nem valós. Ez abból a tényből látható, hogy orosz diplomaták egy ET hangulatjelet használnak a kommunikációjukban Putyin leírására.
  (…)dailymail.co.uk/news/article­3908668/Vladimir­Putin­alien­Diplomats­use­grey­ETemoji­Russian­leader­private­WhatsApp­chats.html

  http://www.vilaglato.info/az-osszeeskuves-le-lesz-gyozve-nem-szamit-ki-nyeri-az-amerikai-elnokvalasztasi-komediat/

 3. Istvan szerint:

  Azért azt nem hiszem,hogy ennyire számított volna Orbánra nézve,hogy ki lesz az USA elnöke!
  Szerintem Orbán olyan szerepet játszik,amilyent elvárnak tőle Nyugaton,akár a szemfényvesztésig is!Ugye,nem akarunk migránsokat betelepítei,vagy mégis(?!)aztán nem szavazzuk meg CETA-t,aztán mégis(?!)
  És ezek a színjátékai folytak a demokraták ideje alatt-látszólag ellenük,oszt mégis…!
  A Clinton,vagy Obama annyira nem kívánta volna Orbánt a helyén,akkor már rég nem lenne ott!
  Azt viszont el kellett játszani,hogy Orbán Trump -szinekben támogatja a demokratákat!
  Lehet ilyen (is),vagy van is!(?)

 4. Szabi szerint:

  Sztem meg teljesen lényegtelen ki a bábu

 5. zls-179 szerint:

  Nos, akkor a kijevi udvartartás is igen lehangolt lehet…

 6. Smith szerint:

  Orbán Viktor: “Gratulálok. Micsoda remek hír! A demokrácia még minidig él.”

  Mihez gratulál, hogy Netanyahu bábja nyerte az amerikai elnökválasztást? De még milyen remek, új taggal bővült a szekta, Donald Likud személyében. Demokráciának lehet azt nevezni, amikor az izraeli titkosszolgálat a WikiLeaks-en keresztül beleszól az amerikai választásokba? Fúj, ma kihagyom az ebédet, mert elment az étvágyam.

  • Fergeteg11 szerint:

   Hillary demokrata létére jobb partner lett volna Netanjáhúnak Irán és Szíria ellen. De nincs kétségem afelől, hogy az izraeli pozíciók elég jók lehetnek majd Trumpnál is. Idővel. A kötelező barna nyelv adott, a bezsidult leány adott, a tanácsadók és kötelező kapcsolatok adottak, majdcsak lesz valahogy. Külön bónusz, hogy olyanokat sem kedvel Trump, mint Soros, aki ugyebár a gyakorlatban anticionista. Izrael jobboldali támogatói még profitálhatnak is ebből, más zsidó körök meg nem.

   • Smith szerint:

    Netanyahu örömmel konstatálta, hogy Trump nyert. Izrael igaz barátjának nevezte. Trumpnak ehhez csak annyi kellett mondania, amikor a zsidó államban járt, hogy Jeruzsálem a zsidók fővárosa és Izrael a legfontosabb szövetségesük. És ha megválasztják az Egyesült Államok elnökének, akkor mindenben számíthatnak rá. Az USA-t és Izraelt is fogja szolgálni. Nos, aki egyszerre két hazát szolgál, az az egyiket elárulja.

    • Fergeteg11 szerint:

     Igen, egyetértek az utolsó megállapításoddal. De vajon szolgálja-e Izraelt, vagy Izrael alkalmazkodik az Egyesült Államokhoz? Illetve képes-e Izrael egyáltalán alkalmazkodni? Az intervencionista politikát támogató emberek többsége Hillary mögött sorakozott fel, még a neokonok is, mint Robert Kagan vagy Max Boot. Trump győzelmét kevesen várták, így Izraelnek Trump elnöksége hasonló – kényszerű – politikát jelentene, mint az Egyesült Államoknak: egy elvileg kevésbé támadó, a külpolitika vizeit tovább nem korbácsoló, komoly védelmet kapó alkalmazkodást. Csakhogy erre Izrael, ezzel a jobbra tolódott vezetéssel képtelennek tűnik. Eleve ott vannak a palesztinok. A palesztinokat tipikusan Soros meg a többi demokrata körei támogatják, és demokrata győzelem esetén az Egyesült Államok felől továbbra is hivatalos segítséget kaphattak volna az önálló palesztin állam létrehozásához. Ennek hamarosan vége, bár érdemben túl sok támogatást nem jelentett a számukra. Izraelben a tárgyalások fontosságát hangsúlyozó Munkapárt jelenleg ellenzék, vezetője háttérbe van szorítva ebből a szempontból. A palesztinok, mint eddig mindig, eszközök mások kezében. Irán is támogatja őket, és valószínűleg még több vád fogja érni ezért izraeli részről. Az iszlám fundamentalistái is fokozottabban hathatnak a palesztinokra a reménytelenség miatt. Közben pedig folyni fog a vér, mert nyilván egyik fél sem enged majd, a palesztinok még kétségbeesettebbek lesznek. Izrael nem ütheti meg Iránt (legfeljebb fenyegetésekkel), ami nem baj, csak éppen a palesztinokon fogja kitölteni a dühét. Majd pedig szankciókat követel Iránra. Ezen a ponton fog eldőlni, kit szolgál Trump. Ha Irán kérdésében enged Izraelnek, akkor Izraelt. Ebben Obama legalább nem engedett, ez egy kis siker volt az amúgy alaposan behálózott demokrata oldalon. Trumppal kapcsolatban majd meglátjuk.

 7. A vég kezdete. szerint:

  Admil emlékszel mit mondtam?
  Trumpot hulyének fogadták,hogy ne győzzőn.

  Azt mégis győzőtt.
  Sose becsüld le a keletieket,mert sokáig elér a kezük.

  Most Europában is rend lesz rakva.
  Elég a szarságbol.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   A vég kezdete ! Az egyik kutya, másik eb. Aegyik tizenkilenc, a másik egyhíja a húsznak, szerinttem.

   • Váradi szerint:

    +1
    Az nyert akinek több a szinészi gyakorlata

    • ... szerint:

     Ez így igaz!..

     • Váradi szerint:

      Pedig a színházi duett produkcióban még egyenlő esélyesek voltak szerintem. A vesztesnek is volt ütemérzéke

     • ... szerint:

      A “színházi duett produkciónak” van egy bővített változata is, ahol Putyin szolgáltatja a zenét!…
      Amúgy remekül összevágták.
      Nehéz dolga lesz mindenesetre a komának. Félő, ne hogy Kennedy sorsára jusson…

 8. TERMIN8ATOR szerint:

  El bírom kébzelni, milyen savanyu álapotban lehetnek a Valcman, Turcsinov, Grojszman, Ljasko, Gázos és szervkereskedő Kappelman Timosenko Julcsa , no meg a Jarosista kupak tanács. Ezek szerint nem volt sikeres a minapi SZEANSZ. Úgy látszik, még az ÖRDÖGNEK sem kell a Kijevi társaság ! Most kellene a két köztársaságnak együtesen egy hatalmas tüzijátékot produkálni a kijeviek részére, hogy 2000 év mulva is megemlegessék hogy elmenjen a kedvük a háborus tűzgyutogatástól .

  • IB szerint:

   he, he…igazad van de hozzátenném hogy a nato harcias fönökei is sirnak most..persze ez nekünk egyszerü embereknek csak jo hir..remélem nagyon hogy trump tényleg beváltja az igéretét hogy konfliktus helyett dialoggal oldja meg a gondokat..
   Hogy Orbán Nagy hatalmat kapna..na ezt nemhiszem.biztosan elnézöbbek lesznek vele de tény hogy trump is azt mondta az amerikai érdekeket helyezi elötérbe…(csak békésen oldja meg) és ez nekünk a legjobb hir, szerintem

 9. TERMIN8ATOR szerint:

  V.V. Putyin GRATULÁLT ELSŐNEK DONALD TRUMP- nak. Ez már csak mond valamit !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.