A rokon

Tényleg rokona Ádernek a Magyar Nemzeti Arcvonal volt vezetője

nok
Minden jó családban kell egy rossznak lenni! De ki a rossz?
Ez az egész borzalom egy szakszerűtlen rendőri beavatkozás eredménye. Otromba dolog így berontani egy 76 éves ember és 73 éves felesége házába – ezt nyilatkozta a Borsnak Győrkös Kolos, annak a Győrkös Istvánnak az egyik fia, aki megölt egy rendőrt egy gépkarabéllyal.

A fegyverművesként dolgozó férfi azt is kifogásolja, hogy a fegyverműhelyét feldúlták az eset után. “Az apám világnézetével én nem tudok mit kezdeni. Azt viszont tudom, hogy nemcsak a rendőr családját, hanem a miénket is hatalmas trauma érte. Édesanyám az infarktusa után még most is kórházban van, hála istennek úgy tűnik, hogy hamarosan kiengedik. Az apám is majdnem belehalt a haslövésbe, vele még egyetlen családtag sem beszélhetett, amióta előzetes letartóztatásba helyezték” – panaszkodott.
Időközben egyébként a Jobbikhoz közeli Alfahír kiderítette, hogy Áder János államfő és ifjabb Győrkös István (aki a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője) valóban rokonok, ahogy azt legelőször az orosz titkosszolgálati hátterű Hídfő.ru megszellőztette. Eszerint Áder János másod-nagynénje Győrkös István felesége, Áder másod-unokatestvére pedig ifj. Győrkös István.
Ez annak fényében érdekes, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatal korábban azt közölte, hogy “semmilyen rokoni kapcsolat” nem áll fenn Győrkös István és a köztársasági elnök között.
Ráadásul az MNA-n belül Győrkösék gyakran hivatkoztak arra, hogy rokoni kapcsolatuknak köszönhetően van egyfajta védőhálója a szervezetnek. Az információról az oroszok is tudtak.
(index)
Bal-Rad komm: “…Ez annak fényében érdekes, hogy…”
-Túl sok érdekesség történt már (és még fog is történni) a bőnyi szerencsétlen-elbaltázott-üggyel kapcsolatban.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A rokon bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. peti85 szerint:

  És hogy letagadták a rokonságot Káder János és családja…

 2. Istvan szerint:

  Jaja!
  Megint a baromság!
  A fiú a fegyvermester,akkor mit keres az öregnél az AK?!
  Tarthat valaki önvédelmi fegyverként sorozatlövő karabélyt?!
  Meg házkutatás során egy hosszas beszélgetés után kerül elő a fegyver,és akkor lövöldöznek?!
  Menjünk máá’ valahá’!
  Ennyi hülye rendőri cselekedet,és ennyire átlátszó bugyuta bírói-ügyészi-rendőri utómagyarázat azt jelzi,hogy az igazságszolgáltatás egyik ága sincs a szakmai tudás birtokában,csak annyi a szakmaiságuk,amit ez a rendetlen ,semmiféle szervezettséget,ésszerűséget nem mutató,csupán a lopás -rablás,diktatórikus elnyomási rendszer üzemeltetése megkíván!?

 3. Smith szerint:

  “Ráadásul az MNA-n belül Győrkösék gyakran hivatkoztak arra, hogy rokoni kapcsolatuknak köszönhetően van egyfajta védőhálója a szervezetnek. Az információról az oroszok is tudtak.”

  A Habony-féle karaktergyilkossági kísérlet a visszájára sült el. Ugye-ugye, hogy aki másnak vermet ás, az maga esik bele. Annyira össze akarták mosni a Győrkös-MNA-Hídfő-orosz titkosszolgálat ügyet a Jobbikkal, hogy végül a Fidesznek kellene magyarázatot adni arra, hogy mi közük van hozzájuk.
  Az évekkel ezelőtt elindult Hírháttér videóblog elsők között leadott anyagai között találtam, a Fidesznek a szélsőjobboldali kapcsolatáról is szó esik benne. A benne szereplő információk valóságtartalmát a hatóságoknak kellene ellenőrizniük. És ha igaz, akkor megtenni a jogi lépéseket. És ha nem igaz, akkor pedig a videóblog szerkesztőjét kötelezni a törlésére és a helyreigazítás közlésére.

 4. János szerint:

  “Dolgozni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!” ez mindenkire érvényes kellene legyen, még a rendőrökre is! Egy-két percig azért gondolkozhatnának mielőtt fejjel mennek a falnak. A végén senki nem jön jól ki ebből az ügyből. Sőt mindenki csak hátrányokat szenved! Akkor pedig felmerül a kérdés, hogy mire volt ez jó?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.