Donbassz

Donbasszban jottányit sem javult a helyzet. Bár az amerikai elnökválasztás hírét-miszerint Trump lesz a következő Gazdája Kijevnek-a helyi civilek óvatos optimizmussal fogadták.

kr

Clintonné pofára vágódására a pribékhorda vad támadásözönnel válaszolt. Ám a tegnap délelőtti IGEN KOMOLY zsoldlistakurtulásból okulva már többnyire csak a latortüzérségük serénykedett, de az nagyon. Izvarinotól-Novoazovszkig ontotta a különféle méretű gránátokat.
A szokásos módon-a donyecki fertály lakóit részesítve nagyobb figyelemben. Talán mondani sem kell, hogy azok viszont ezért a megkülönböztetett figyelemért nem igazán éreztek hálát ostromlóik iránt.

A tegnapi Dokucsajevszk-környéki harcok során alapos leckét kapott ismét a valcmanista latorhad. Összesen egy hiján negyedszáz pribék került le a zsoldlistáról, valamint három tank és három más egyéb páncélozott járművük szerezhetne örömet a “vasazó” brigádoknak. Ezek már műanyagmentesek. Csak kissé kormosak itt-ott.
Két népköztársasági katona is elesett, és meghalt egy civil. A romok száma is szépen gyarapodott a környékben.
A DNR hatóságai négy falu evakuálását fontolgatják.
A vidéket ma délelőtt ellepte az EBESZ kivizsgálócsoportja. Nézelődnek.
Donyeckben tegnap este Alekszander Zaharcsenko bejelentette: a “Motorola” elleni merénylet kiagyalója az SZBU “donyecki” részlegének parancsnoka, Vitalij Marik! Az akció valamennyi közreműködőjének neve, rangja, beosztása, címe ismert előttünk, és ezeket az információkat- ha eljön az ideje-a nyilvánosság elé tárjuk-közölte Zaharcsenko.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    A DNR hatóságai négy falu evakuálását fontolgatják. Méghozzá a déli régióbani Novoazovszk térségében, ha jól emlékszek, tegnap ete olvastam róla a dnr news híreibem . Lehetséges lenne egy DNR oldalról inditott offenívának a preventiv intézkedés !?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.