Gál Ceciliát a közösbe!

Dobrev Klára: Kezdeményezik, de nem leszek miniszterelnök-jelölt

Időnként felvetődik baloldali körökben – pozitív és negatív kontextusban is -, hogy a DK arra készülhet, hogy 2018-ban a DK first ladyjét, Gyurcsány Ferenc feleségét, Dobrev Klárát jelöli miniszterelnök-jelöltnek.

A dolognak semmi kézzel fogható, ténybeli alapja eddig nem volt, kivéve, hogy Dobrev előszeretettel kíséri el Gyurcsányt kampányrendezvényekre, és maga is tart időnként lakossági fórumokat.
A Magyar Narancsnak adott interjújában most reagált a dologra, és bár tudja, hogy “többen kezdményezik ezt, vagy gondolkodnak róla”, nem lesz a a baloldal miniszterelnök-jelöltje.
Dobrev azt mondta, nagyon érdekli a politika, de ilyen ambíciója nincsen. Egy másfél éves gyerek édesanyja, ráadásul most kezdte felépíteni a tanácsadó cégét. Azért érdekli persze az erről szóló kutatás, a Magyar Idők szerint valaki rendelt egy ilyet, így azt megnézné, “az ember hiú és esendő” – indokolta.

dto

Bár első számú vezető nem akar lenni, a másfél oldalas interjúban azért szépen elmondja a véleményét a többi pártról, a baloldal kívánatos taktikájáról illetve a Fideszről.
Röviden összefoglalva a fontosabbakat:
Viszonylagos népszerűsége azt jelzi, hogy Gyurcsány Ferenc politikája az emberek számára elfogadható.
A DK az egyetlen ellenzéki párt, amely lassan, de folyamatosan növeli a támogatottságát.
A baloldali pártoknak gyorsan túl kell jutni a ki, kivel, hogyan vitán. A miniszterelnök-jelöltet nem szabad most castingolni.
2014-ben nem működött az összefogás, mert nem volt lényegében. Hiányzott a közös platform, közös üzenet, közös kampánystratégia.
A Liberálisokat nem szabad bevenni a baloldali együttműködésbe, mert “a Fodor Gábor-féle párt őfelsége ellenzékeként viselkedik”.
A Jobbikkal kizártnak tart bármielyn közösködést, ugyanis számára még mindig “árpádsávos, neonáci jelmezben masírozik az utcán”, és nem ígér igazi változást.
kdl
(index)
Bal-Rad komm: “…Időnként felvetődik baloldali körökben…”
-Nos hát csak azért, mert a “baloldali” jelzővel illetett centroliberális bűnbandák a Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában a Porondmester bal keze felé eső ívben tanyáznak-vagy mert ők azt állítják magukról-NEM BALOLDALIAK! Bár ez a történet lényegén nem változtat.
A történet lényege, hogy a centroliberális hordák a vezércasting-kísérleteik során eljutottak addig a felismerésig, hogy BÁRKIT IS JELÖLNÉNEK, a népek kiröhögik őket! Importra szorulnak! Belterjesre. Klárikában látnák a szebb jövő igéretét!
Az ilyen hírek hallatán Döbrögit és hordáját mintha hájjal kenegetnék. (Pedig az annak a jele, hogy a NÉP FOG ELŐBB-UTÓBB KIJELÖLNI! No az másfajta kenegetéssel fog járni. Kevésbé lesz örömteli!)
Gál Ceciliát-a Ragálynét-közös libsijelöltnek! Ő biztos bevállalná! Ha már a Klárika ilyen visszautasító!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gál Ceciliát a közösbe! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Istvan szerint:

    Hogy az Úristenbe lehet baloldali a DK,vagy ácsingózhat GyF-né,vagy sleppje a baloldal vezetéséről,ha pl.Gyf-né nem csak tanácsadói irodát,vállalkozást működtet,hanem Indonéziában bányászati társaságot is!Most azt nem tudom,de nem is érdekel,hogy milyen minőségű az a vállalkozás,de az igen ,hogy miért nem itthon teremtenek munkahelyeket ellenzékiként,hogy lássák az emberek,hogy a leendő “baloldalt” az emberek jövedelemmel való ellátása is érdekli?!
    Nagyon leegyszerűsített a kérdés,de az ilyen egyszerű kérdések vezetnek az igazság feltárására,nem a bonyolult,vagy inkább bonyolított( amegismerés elkerülendő!!) filozófiai gyötrelmek!!
    Cilikét pedig télleg be a közösbe!A kupiba!

  2. János szerint:

    Van annyira szép az a mesebeli Cilike, hogy megérje azt a 6000/numerót? Vagy a vodkásüveg fenekén átnézve már szódával elmenne? De ki kockáztatna valami sivatagi nyavaját, amit Cilike a Dubaji Emírszervíznél nehéz testi munkával összeszedhetett?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.