Kijev pánikhangulatban Trump miatt

Nyalókakirály még mindig nem tért teljesen magához a Trump választási győzelme miatti sokkból. Még mindig nem gratulált az Új Gazdának. Helyette megemelte a vodka árát, és aláírta Szakácsvili elbocsájtó szép üzenetét. Vili már hivatalosan sem gubernátora Odessza-régiónak.

Valcman tegnap este aztán már kezdett elevenedni. Vélhetőleg megint jól bevodkázott már, és elkezdett “oroszozni”! Miszerint Oroszország elsikkasztotta Ukrajna történelmét. Ha ez így is történt volna, alattvalóinak a feje kevésbé fájna a régmúlt miatt, mint a jövő végett! Talán inkább abban remébykednek-titokban persze-hogy az oroszok hátha elsikkasztják azt a szörnyűséges jövőt, amit Valman és udvartartása rájuk mért.
Volodimir Groszman Nyalókakirály miniszterelnöke tegnap lányos zavarában twitter bejegyzésében Obamakinak gratulált Trump győzelme alkalmából.

gro

Avakov belügyért is sokkolták az amerikai elnökválasztás eredményei. Előzetesen nem erre számított, és Fb-profilján egyfolytában ajnározta a nyőstényördögöt, illetve gúnyolta-froclizta Trumpot. Aztán az eredmények serény munkára késztették Nyalókakirály belügyérét. Nagytakarítást volt kénytelen csinálni Fb-profilján. Az új szeleknek megfelelően. Szorgosan gyomlálgatta bejegyzéseit, takarítgatta el a Trumpot dehonesztáló írásait. Meg a Clintonné imádatáról árulkodókat. De az internet nem felejt! Meg néhány bejegyzését le is mentették élelmes valakik. Hiába volt a serény rohammunka!-maradtak hátra árulkodó nyomok.

av

Ukrajna az első tízben kell hogy legyen az USA preferencialistáján-követeli Valcman washingtoni nagykövete Balerij Csalin.
Nagyja Szavcsenko-az “Ukrajna Hőse” cím birtokosa-amellett hogy eléggé lehangolódott Clintonné pofáraesése miatt, egyenesen követelte, hogy az új amerikai elnök tovább szigorítsa az Oroszország elleni amerikai szankciókat.
Szenya Jacenyjuk hiéna pedig már most követelte Trumptól, hogy amerikai elnökként meg ne próbálja elismerni a Krím-félszigetet Oroszország részeként. Amúgy pedig melldöngetve emlegette föl Trumpnak, hogy ő volt az első Európában, aki szembeszállt a Medvével. Kerítést kezdett építeni-félbe-harmadába is maradt, mert elsikkasztották a rávalót-és háborút indított Donbassz ellen! Trumpi vállveregetést vár hát el érdemeiért!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijev pánikhangulatban Trump miatt bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Paul Aradi szerint:

    Szuper cikk!

  2. szemcsi szerint:

    A szabadkőműveseknek csak addig tetszik a demokrácia, ameddig a zemberek azt választják, amit ezek a fiuk jóvá akarnak hagyatni a választások által.
    Légy óvatos Trump,
    Kenedyt is kilőtték amikor hozzá akart nyúlni a FED pénzkibocsájtási jogához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.