Elnöki vétó! Csornay Bronzos tagad

AZ ÁLLAMFŐ HIVATALA CÁFOLJA A ROKONI KAPCSOLATOT

nok

A köztársasági elnök elvárja, hogy az alaptalanul vádaskodók vagy hozzák nyilvánosságra bizonyítékaikat, vagy fejezzék be lejárató kampányukat.

A Köztársasági Elnöki Hivatal korábbi hivatalos sajtóközleménye is világosan és egyértelműen leszögezte: a rendőrgyilkosságot elkövető Győrkös István a köztársasági elnöknek nem rokona. Az államfő semmilyen személyes kapcsolatban nem volt és most sincs a családdal – áll a KEH közleményében.
A híresztelések, amelyek bármiféle együttműködést tételeznek fel a köztársasági elnök és egy illegálisan működtetett fegyveres szervezet vagy annak vezetői között, minden valós alapot nélkülöznek. A vádaskodók és az alaptalan híresztelések terjesztői jogi elégtétellel tartoznak. Erkölcsileg elfogadhatatlan, hogy egy szolgálatteljesítés közben életét vesztett rendőr ügyét egyesek becstelen gyanúsítgatásra igyekeznek felhasználni, ezért a köztársasági elnök elvárja, hogy az alaptalanul vádaskodók vagy hozzák nyilvánosságra bizonyítékaikat, vagy – a köztársasági elnöki intézmény tekintélyének megóvása érdekében – fejezzék be lejárató kampányukat – áll a közleményben.
(vs)
Bal-Rad komm: Valójában tényleg jó lenne ezt a hírt renbe rakni! Aztán kiderül ami kiderül.
De mi van akkor?-ha rokonok mégis!
Semmi nincs! Felnőtt családtagok sem felelhetnek egymás cselekedeteiért! Csornay nem felelhet senki másért, mint ahogyan id. Győrkös sem!
Viszont a tisztánlátás az nem ártana! Az emberi természet miatt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elnöki vétó! Csornay Bronzos tagad bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Fergeteg11 szerint:

    A közlemény szó szerint igaz lehet, ha az Alfahír nem hazudik. Áder nem rokona id. Gy. Istvánnak, és nyilván nem is volt semmilyen személyes kapcsolatban a családdal. A probléma ott merülhetett fel, hogy az apa és az egyik fiú neve ugyanaz. Ezért a fiú és a közt. elnök között lehet rokoni kapcsolat, de az apja és a csornai között nem:
    http://alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2016_10/adercsaladfa.jpg
    Az ezzel foglalkozó cikket az alábbi mondatra keresve találhatja meg az érdeklődő, én nem vagyok hajlandó betenni ide a linkjét:
    “A két családfa tehát összeér, viszont az interneten fellelhető találgatások, és az általunk először megírt rokonsági viszony (miszerint Áder János másodunokatestvére Győrkös István) valóban nem felel meg a valóságnak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.