Kerül amibe kerül!

Az a pénz sem elég a Videoton-stadionra, amit az állam ad

Összesen 16 milliárd forintból épülhet meg Székesfehérváron a Videoton új stadionja – írta meg a Magyar Narancs. A pályázaton egyetlen jelentkező volt, a Strabag három leánycégéből álló Sóstó Konzorcium.

A lap úgy tudja: egyelőre csak 12,8 milliárd forint áll rendelkezésre, a többi 3 milliárdot most az önkormányzat biztosította, de szeretnék, ha az állam később kipótolná a most még hiányzó összeget. Erre viszont még nincs írásos garanciájuk. A Magyar Narancs úgy értesült, hogy már ez is egy csökkentett ár, állítólag öt egyeztetés kellett, hogy a bruttó 18,5 milliárdos eredeti tervet lefaragják.
Ahhoz, hogy elindulhassanak a munkálatok, a székesfehérvári önkormányzatnak a Puskás Akadémiával is meg kell egyeznie, ugyanis a klubot működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak élő szerződése van a sóstói komplexum egyes részeinek használatára, illetve egy elég nagy területnek a tulajdonosa is. Ez azért alakulhatott így, mert a felcsúti Pancho Aréna elkészültéig Székesfehérváron játszott a Puskás Akadémia. A stadion melletti edzőkomplexum egy részét nem csak használhatták, hanem az a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványé, így azt a város megveszi a Mészáros Lőrinc által vezetett akadémiától. A pénteki ülésen arról döntöttek a fehérvári képviselők, hogy az alapítványnak 450 millió forintot fizet az önkormányzat a felcsútiak tulajdonában lévő edzőpályákért, sportcsarnokért és a karbantartáshoz vásárolt gépekért. Így ezek a megyeszékhely tulajdonába kerülnek, de a használati jogot hivatalosan a Videoton F.C.-t működtető gazdasági társaság kapja meg.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Pénztáros Lőrinc ingyér megkapta az AKADÉMIÁJÁNAK az államtól, és most eladja az AKADÉMIA 450 millióért. A székesfehérvári önkormányzatnak! Az meg megvásárolja a SAJÁT BEVÉTELEIBŐL, és odaadja Garancsi Kötélbarát Videotonjának! HASZNÁLATRA! A működtetés költségeit pedig VALAKIK állják! Na kik?
Na meg a stadion építési költségeit IS! Meg majd annak a működtetési és fenntartási költségeit is! Na kik?
Hát a VÁLLALKOZÁSOK TAO-PÉNZÉBŐL! (Ami csak egy komonista ármány, hogy az közpénz! Az TAO! Oszt’ jónapot! )

Vajon mikor un bele ebbe az egész pökhendi cirkuszba a magyar nép?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kerül amibe kerül! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. caporal szerint:

  Soha! “Ha Magyarországot meg lehetne menteni 3 forintból ebből a nagy veszedelemből – kesergett – aligha akadna 3 ember, aki azt a forintot ideadná….Itt nincsenek kapitányok, itt nincs tanács, itt nincs pénz, itt nincsenek hajók…engedelmesség csak kevés van, az urak közül az egyik fél a másiktól, a király mindegyiktől, semmi előkészület, semmi rend, és ami talán még rosszabb, sokakból még a védekezés szándéka is kiveszett.” Ez egy 1526-os levél.

  • gyorgy szerint:

   Ezt a római pápa nagykövete írta néhány nappal a tragédia előtt… Az elhallgatott történelem…

 2. caporal szerint:

  ÉLJEN A MAGYAR ÉRTÉKREND!

  • egy paraszt szerint:

   Mér magyar?
   Már Mohács is részben azért volt, mert a kincstárat “valaki” nyúlta, ezért még puskapor se volt csata előtt!
   Ja erről nem illik és nem szabad beszélni?

   Hát a történelem ismétli önmagát manapság is!

   • Már Tamás szerint:

    Igazad van egy paraszt!
    Ez nem magyar, hanem a magyarokra kényszerített cionliberális értékrend.

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Ez az uralkodó osztály zömében annyira volt magyar, mint a mai.

 4. János szerint:

  Ja! 1526-ban az ország pénzügyminisztere Fortunátusz János nevű zsidó bűnöző volt! Aki az ország minden pénzét ellopta. De számonkérni nem lehetett, mert ő, ahogyan ma mondják “Isten vajándéka” volt! Maga a Római Nagy Migránsimádó, a Pápa személyesen lépett fel védelmében és Fortunátusz János rangjába való visszahelyezése érdekében! Az ország az csak pusztuljon, nem számít, csak a zsidó korlátozások nélkül lophasson! Ma, ezt úgy mondják, hogy svájci frank alapú hiteleket helyezhessen ki! Ma vajon milyen kettős állampolgár az ország pénze felett rendelkező farizeus-satrafa?

 5. Próféta szerint:

  Ki volt az utolsó igaz magyar vezér ?? Valószínűleg Koppány. Nem csak Ő hullott darabjaira, hanem az ország is és azóta sem állt össze.
  https://youtu.be/Gqyhae7hcaQ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.