Kórisme megerősítve

Pszichiaterberkekben általánosan elfogadott a vélekedés, miszerint a skizofréniában szenvedők szinte mindegyike a hozzá legközelebb állókat tekintik halálos ellenségeiknek. Ezt a vélekedést stabilan erősíti Maradék-Ukrajna majdan-utáni politikai bűnbadavezéreinek egyik oszloposa, a Radikális Párt homokos vezére-Oleg Ljasko.

A Trump győzelmétől megkergült, de amúgy sem tiszta gondolkodású banderista hőbörgő homokos latorzászlóalj-gazda tegnapelőtt medveveszélyt trombitált Clintonné bukása miatti elkeseredettségében.
Tegnapi Facebook-bejegyzése miatt pedig alighanem saját bandájából gyűjtött be magának néhány ellenséget.
Ljasko ugyanis kenetteljes, megható írással emlékezett meg a 34 esztendeje, 1982 november 10.-én elhunyt szovjet (KPCC) pártfőtitkárról, Leonyid Iljics Brezsnyevről.
Imigyen:

bre

“Ma 34 éve ezen a napon hunyt el Leonyid Brezsnyev. Tisztelt Leonyid Iljics örökre a szívünkben él. Óh boldog gyermekkor!” – írta megemlékezésében Maradék-Ukrajna Második Legnagyobb Fasisztája! (Az első az ugyanis Oleg Tyahnyibok, a “Szvoboda” vezére!)
Tegnapelőtt még Oroszországtól rettegett, tegnap pedig a Szovjetuniót siratta. Amelyet eddig gyalázott!
Igazolva a pszichiáterek megállapításait!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.