Köszönjük, hogy minket választottak! Tegyenek így legközelebb is!

Szalay Ferencnek, Szolnok döbrögista helytartójának egy október végi képviselő-testületi ülésen szaladt ki a száján egy őszinte véleménye a “választókról” egy a youtube-ra feltöltött videó szerint.

Az egyik napirendi pontban azt tárgyalták, hogy létesüljön-e parkoló egy lakóházak mögötti részen egy 4 milliárd forintos önkormányzati bővítés részeként. A testület a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében méltóztatott meghallgatni egy idős nőt. Amikor a hölgykoszorú távozott, Szalay csak annyit mondott:
“Ennyi hülye vén kurvát” – aztán kikapcsolta a mikrofont.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Köszönjük, hogy minket választottak! Tegyenek így legközelebb is! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Na egy újabb fideszes bűnöző bukott le.

 2. Már Tamás szerint:

  Nem értem miért olyan égbe kiáltó amit a jó fityiszes “szalay” ferencz tett (így epszilonnyal írva, vajh miről magyarosította?). A jó városvezető valószínűleg a kedves anyukáját ismerte fel a látogató hölgykoszorú tagjai között.

 3. Szűcs István szerint:

  Szerintem a néni előnye,hogy megöregedett,hogy a képviselő”Úr”lesz e az,a jövő kérdése.Ami a hülyeséget illeti az nála már most bekövetkezett.

  • vitorla123 szerint:

   Az igazság az igazság! Szalay megmondta kár érte megsértődni!Ők is rászavaztak,hogy megkapják a 0.9 % nyugdíjjemelést,hogy elszenvedjék a nyugdíjuk vásárlóértékének 300-400 %-os csökkenését.Ezt akarták és megkapták.Nem tanultak belőle.Lesz még rosszabb is.Arról nem beszélve,hogy ezt mind a jó istentől vezérelve teszi!Bele kell nyugodni! Szóval az igazság kimondatott!

 4. Misa szerint:

  A narancsnyikok a magyarság alja, miért lepne meg bármi aljasság tőlük?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.