“Mindent értetek!” ÉRTITEK?

tuzokol1
Bolhás — Hiába a rengeteg megosztás, hiába a segítségkérés – a bolhási Kiss család sorsa megpecsételődni látszik: a famíliát napokon belül kirakják otthonából. A mai nappal ugyanis lejár a banki törlesztés határideje, a hitelintézet pedig nem ad több haladékot nekik: azaz a család napokon belül utcára kerülhet.

bh

 

Mint megírtuk Norbinál pár évvel ezelőtt, egy fogászati beavatkozás után diagnosztizálták az agydaganatot. Az akkor tizenéves fiatalember hősiesen helytállt. Norbi mostanra kigyógyult a rákból. Ám a betegség, a kezelések és a rehabilitáció minden vagyonukat felemésztette. A család az otthonukra felvett hitelt sem tudta törleszteni. Bár a 370 ezer forintos elmaradás egy részét, 200 ezret sikerült összegyűjteniük, a maradék összegre azonban a bank nem biztosít több türelmi időt, de kedvezményt sem adnak a bajbajutott családnak.

bh1

– Kértük a bankot, hogy engedje el a tartozást vagy legalább annak egy részét, hiszen a fiunk gyógyíttatására ment el a pénz, erről pedig igazolásként minden papírt elküldtünk, de hiába. Azt írták a kérelemre válaszul, hogy nem áll módjukban elengedni vagy csökkenteni a tartozást – mondta csalódottan Kiss Zita, Norbert édesanyja, aki felkészült a legrosszabbra, hogy a család hamarosan utcára kerül.
Megkeresésünkre a szóban forgó bank lapzártánkig nem reagált.
(blikk)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda emberminisztériumnak nevezett vetítőtermének államtitkári rangra emelt mozigépésze-Novák Katalin-tegnap új filmet fűzött a vetítőgépbe a Pest megyei Üllőre kitelepült matinévetítésen. Akár az is lehetne a címe, hogy “Mindent értetek…”

noka

“…Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság – és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára, Novák Katalin a Pest megyei Üllőn Kovács Antallal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettesével közösen köszöntötte a pénzintézet 10 ezredik csok-igénylőjét. A háromgyerekes házaspár új üllői házához 10 milliós vissza nem térítendő támogatást (csokot) és 10 milliós kedvezményes hitelt kért és kapott. JÖVŐRE 211 MILLIÁRD JUT A KÖLTSÉGVETÉSBŐL OTTHONTEREMTÉSRE…A családok életét, illetve otthonteremtését jelentősen megkönnyítő csokot a kormány adja…”
-Kissék! Ott Bolháson! Tessék majd a fenti idézetre gondolni az út szélén, a híd alá ballagtukban! “A KORMÁNY ADJA…!” Mindjárt jobb lesz a család hangulata. A KILAKOLTATÁS UTÁN!
De milyen érdekes! A pesti Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában ilyesmiről politikai maffiabandáink mélyen hallgatnak! Ezek szerint nagy az egyetértés 150 ezer MAGYAR CSALÁD UTCÁRA HAJIGÁLÁSA, FÖLDÖNFUTÓVÁ TÉTELE ÜGYÉBEN!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

“Mindent értetek!” ÉRTITEK? bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Itt már a lakosság lecserélése hosszú évek óta megyeget, csendben aprítják a magyart.

 2. .... szerint:

  Hitelt napi kiadásokra nem szabad felvenni. Ha mégis, azt vissza kell fizetni, ez a rend már évezredek óta.

  • cicvarek szerint:

   Dávidka, olvasd el még néhányszor, talán megérted. 🙂

   • ... szerint:

    A dávidkázástól nem jön ki több abból az üres tökfejedből takony?
    Mutterodat rendbe tetted már reggel bűzborz?

    • cicvarek szerint:

     Osztódnak a dávidkák. 🙂

     • ... szerint:

      Jaajjj de murisat szóltál kisbuzi!
      Ideér a szarszagod fürgyé le!
      Az agyrák éhenhalna a fejedbe cickány gyerek akkora husáng vagy metéltkém!

     • cicvarek szerint:

      Kérj segítséget a rabbidtól, avitt a mondókád. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.