Trump-Krím-Donbassz

A Kremlből Vlagyimir Putyin-eléggé bölcsen-óva intette a Trump győzelme miatt lelkendezőket. “Várjunk még az örömködéssel, várjuk meg, hogy mik lesznek az első lépései, amiket neki lesz illő megtenni”!- javasolta az orosz államfő.

Moszkvai értékelések szerint új-magasabb-szintre lépett az orosz-ukrán konfliktus a tegnap a Krím-félsziget fővárosában, Szevasztopolban az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) által lekapcsolt ukrán terrorista sejt miatt.

Kijev természetesen ártatlanságát hangoztatja az ügyben, és orosz provokációról harsog. Pedig hát éppen most sem ártana csendben maradnia!
Mindezek tetejébe gyülekezni kezdenek a trumpi viharfelhők a kijevi udvar fölött. Vélhetőleg nem véletlenül, ma az ukrán “külső hírszerzés” egykori vezetője Nyikolaj Malahu-valamilyen indíttatásból-fölemlítette, hogy az ENSZ-csúcson nemrégiben a Trump-stáb úgy döntött, hogy a “Főnök” ne találkozzon Valcmannal. Mert nagyon Clintonné hívő! Nyalókakirály jókívánságairól az Új Gazda felé ma sem kaptunk hírt! Valcman továbbra is csendben nyeli ezek szerint könnyeit és a vodkát.
Donyeckben Alekszandr Zaharcsenko a Motorola-gyilkosság valamennyi kitervelőjének nevét közzétette. Ismertette továbbá, hogy a főkolomposokat és családjaikat az ukrán Speciális Műveleti Központ “Alfa” csoportja vigyázza.

Zaharcsenko azt is elmondta, hogy értesüléseik vannak az érintett bűnözők szándékolt elrejtési helyeiről, és percre pontos információik napi cselekedeteikről.
Donbassz frontjairól semmi újdonsággal nem tudunk beszámolni.

Éjjel-nappal hullanak a latorgránátok. Négy újabb súlyosan sebesült donbasszi civilről, és egy DNR-katona elestéről kaptunk hírt!
Luganszkban mára virradóan ismeretlen tettes megpróbálta fölrobbantani a pályaudvar előtti téren álló “Győzelem Csillaga” emlékmű tartóoszlopát.
gycs gyocs
A nyomozószervek szerint a minap letartóztatott ifjú “azovec-banditák” cimborái kísérletezgettek.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Trump-Krím-Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    T.Admin ! Ismételten KORRIGÁLNOM KEL ÖNT, nem tegnap, hanem már TEGNAPELŐTT ESTE RAJTA VOLT A dnr-news-en ez a hír, amit dióhéjbani forditással továbitottam is a cikket, amelyet (a veboldal neve KRIMSZKIE NOVOSZTYI) a bal-rad hozzászólás rovatba közzé is tettem. Nézze csak meg a dátumot !?

  2. Próféta szerint:

    Vannak ezek az ukrán terroristákat gyártó tisztek, akik nem bírnak magukkal. Talán az “Alfa” védelmezőikkel együtt a pokolba kellene küldeni őket….!! Valami orosz huncutsággal….

  3. szemcsi szerint:

    Louis Farrakhan üzenete Obama elnöknek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.