Döbröginé NEM FOGLALKOZIK TERRY ÁLLÍTÁSAIVAL

Döbröginé nem válaszol Vonánénak

Lévai Anikó – ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával – nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban – ezt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökre válaszolta a hvg.hu-nak, miután Vona Gábor felesége nyílt levelet írt Orbán nejének a férjét ért támadások miatt.

A TV2 legújabb a Fidesz és Orbán Viktor ellenségeinek lejáratását célzó riportjában Terry Black azt állította, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt annak, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak.
Vona feleségénél itt telt be a pohár, Vona-Szabó Krisztina a riport után nyílt levelet írt Lévai Anikónak, amiben azt írja: Ezúttal olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain.
Képtalálat a következőre: „Vona-Szabó Krisztina-kép”
A jó ízlésről már nem is beszélve.” – írta Szabó Krisztina, hozzátéve: feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. (…) Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat”.
Havasi Bertalan a hvg.hu kérdésére azt válaszolta: “Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik. Lévai Anikó – ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával – nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban.”
A portál megkereste Vona-Szabó Krisztinát, aki azt mondta, levelére még nem kapott választ, de tart tőle, hogy nem is fog.
(nepszava)
Bal-Rad komm: “…sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik…” – mondá tehát Döbrögi-és mostmár Döbröginé-sajtóajtónállója, a HAVASI Berci.
Megfogalmazásával nehéz vitatkozni!
A döbrögista horda elhatározta, hogy kicsinálja a Jobbikot! Ami a horda szempontjából érthető törekvés. Ha ez EZZEL A MÓDSZERREL SIKERÜL, akkor senki sem fog könnyet ejteni a Jobbikért! (És még vélhetőleg csak a kezdetnél tartunk!)
A probléma amiatt a sok TISZTESSÉGES MAGYAR EMBER MIATT LESZ/VAN, akiket a Jobbik az álnemzetieskedő kommunikációjával eddig hergelt és becsapott! Akik MOSTMÁR KERESIK-DE EGYELŐRE NEM TALÁLJÁK-AZT A VALÓBAN NEMZETI POLITIKAI ERŐT, amely képes lenne a teljes döbrögisztáni bűnözői kört felszámolni!
Vonáné a lehető legnagyobb hibát követte el a maga részéről a levelével! Vona pedig azzal, hogy akkora fekeket kerített a dolognak, amekkorát! Így aztán most mindenki erről beszél, ahogyan azt a Habony-művek megálmodta. Buzi-e a Gabriella vagy sem?
Miközben-a Bal-Rad reményeitől némileg eltérő módon-El Qro és társulata tette magáévá a minapi-“Ha én nemzetikommunista parlamenti képviselő lennék…”-blogbejegyzés gyakorlati fölvetését.
Gabriella pedig asszonya szoknyájával törölgetve könnyeit a döbrögisztáni-amerikai kapcsolatok fölmelegedésében bizakodik! Meg jogi elégtételben!
Majd-valamikor-kimondja a bíróság, hogy a nemtelen féreg-a Terry-hazudott!
MERT A TERRY VAÚT AZ!-és nem Döbrögi!
Döbröginé meg megírhatja-ha akarja-hogy ő szólt az urának, de az bölcsen így válaszolt: majd elintézik EGYMÁS KÖZT! MÁSOK DÓGÁBA NE AVATKOZZUNK BELE! Főzzé inkább!

la

A sajtónak meg az a dóga, hogy szórakoztassa a népet! Oszt’ jónapot!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbröginé NEM FOGLALKOZIK TERRY ÁLLÍTÁSAIVAL bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Vonának csak vissza kellett volna vágni azzal, hogy nem neki van homoszexuális házasságban élő főtanácsadója, hanem a mélykeresztény-családbarát-ultrakonzervatív miniszterelnöknek. Ezzel bevihetett volna egy övönalulit.

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

  • Már Tamás szerint:

   +1
   Egyetértek veled, ez óriási taktikai hiba volt Vonától.
   A történet hitelességét jelzi egyébként, hogy a hír forrása egy mocskos buzi, aki a pillanatnyi anyagi előnyök érdekében képes bármely párt vagy formáció aktuális mocsokigényeit kiszolgálni. Ennek a mocskos féregnek bárki által, és bármely politikai/társadalmi cél érdekében történő felhasználása jellemzően bemutatja az adott formáció deformált morális állapotát.
   A továbbító média pedig ugye a szavahihetőségéről híres TV2 (TelAviv 2), a fityiszes cionliberális média zászlóshajója, a amelynek tulajdonosi köre és annak tevékenysége igencsak jellemző.
   Ehhez kapcsolódva, mit szóltok, mily örömteli hír látott tegnap napvilágot. Közre adták, hogy a fityisz kedvenc “nagypapija” nevére akarnak írni egy kölket. Miként is szól a régi népi mondás? “Öreg kaninak, idős tehénnek selejtes borja lesz.” Felvetődik a kérdés, vajh kivel fedeztetik a lófejű kancát?

   • Smith szerint:

    A Jobbik az elmúlt két-három hétben volt orosz-bérenc, szélsőséges neonáci, most pedig buzilibsi. Hangsúlyozom: röpke KÉT HÉT alatt. Miért? Mert belepisiltek Orbán homokozójába, és akit sarokba szorítanak, annak csak egy lehetősége marad, a támadás. A Hídfő is akkor kezdett Jobbik-ellenes cikkek leadásába, amikor érvénytelen lett a népszavazást. Írtam a választások előtt, hogy ha érvénytelen lesz, akkor Orbán ország-világ előtt fogja nevetségessé tenni magát. Az alkotmánymódosítást is elbukták, aminek a felelősségét is a Jobbikra hárítják, ahelyett, hogy beismernék, túltolták és érvénytelen lett a népszavazás. Orbán egoja ezt persze nem engedi.

    • "Szélsőjobb" :D szerint:

     +100
     A Hídfő egy a Fidesz “háttérmédiája” lett.
     Orbánék meg tényleg be vannak szarva a JOBBIK-tól

    • Fergeteg11 szerint:

     A Jobbik valószínűleg sohasem tudta teljesen meggyőzni Oroszországot arról, hogy a barátja. Még akkor sem, ha több képviselőjük bizonyára őszintén szimpatizál az orosz vezetéssel. Sem a “plebejus-populista érzelmi nacionalizmus”, sem a “transzcendentális és metafizikai hatalmi-uralmi tudás” hordozóinak tábora nem jelent olyan alapokat, amelyekre kölcsönösen jó kapcsolatok épülhetnének. Példa erre az a 2015-ös orosz külügyminisztériumi jelentés, ami a Jobbikot meglehetősen rossz színben tüntette fel, ez a “plebejus-populista érzelmi nacionalizmus” vonalának szólt aszerint, ahogyan az oroszok őket érzékelik. De a “transzcendentális és metafizikai hatalmi-uralmi tudás” mögött álló Baranyi-féle filozófia sem éppen hízelgő a szlávokra nézve (ki tudja, mi maradt meg belőle), az elnök törökbarátsága pedig számukra kockázatos lehet. Bele kell nyugodni, a Jobbik nemigen lesz Oroszország kiemelt partnere. Taktikai médiatámogatást kaptak olykor a Hídfőtől, Orbánék meg egyelőre Magyarország irányítói, akikkel a lehetőségekhez képest jó viszonyra törekednek azok, akiknek – ezt azért kijelenthetjük – van hatása az említett portálra. Furcsán nézne ki, ha a Hídfő csatlakozna a nyíltan fideszellenesekhez. Viszont olykor keményen érzékelteti, hogy a Páva és körei atlantisták. Aki olvassa őket, ezt nem felejti el. Ahogyan azt sem lehet nem észrevenni, kik “hatnak” rájuk. Illetve lehet, mert sokan narancsmédiumnak tartják. Én ezt másként gondolom, még ha sokszor úgy is tűnik, hogy az.

 2. Anonymous visszatér szerint:

  lévai anikóval kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy “bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű”!

  • vitorla123 szerint:

   Orbánék házassága “ÉRDEK HÁZASSÁG!” Ezt anó Lévai nyilatkozta.Vagyis pénzért házastársa Orbánnak,hogy ne lehessen bele kötni!Trump effektus!(Pénzért azzal baszok akivel akarok!Pénz kérdése csupán!”)

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Mazochista az Ankió “caccsága”, mert a kancigány néha üti is mint paraszt a marharépát.
    De nevezhető prostinak is – mert aki pénzért baszik….
    ..csak a tarifa más. 🙂

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Orbánék mint Nesquik reklám
  Hazudnak? Majd ráfogják a Vonára!

 4. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Rácz Károly “Karolina”, ez a “kétivarú nemváltó” egész hiteles forrás mi?
  A papagájhalakon és egyes puhatestűeken (éti és meztelencsigák) csak a Fidesz holdudvarában találhatóak ilyen “furcsa lények”.
  Ez a Rácz egy sima cigánybuzeráns. Viktor pedig “csak” cigány. – meg tolvaj és hazug is.
  Az, hogy ki kinek a “szoknyája mögé bújik” azért érdekes, hogy a Galád Család (by Orbánék) ha kényes ügyről van szó, vagy a nyakuk közé szakad a hazugságaik fostengere akkor mindig akad egy “lelkes szóvivő”, aki nyilatkozik helyettük. – jobban mondva tovább rágalmaz.
  Tehát nem kellene ebbe a mocsokba szügyig belegázolnia a Bal-Radnak szerintem.

 5. Szaszi szerint:

  Karesz nemrég Tóbiást rakta helyre.
  Nem kérdés kinek az embere….vagy asszonya …vagy mije, de nem biztos hogy hazudik.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Csak amikor a szája mozog…

   • dezső szerint:

    🙂

    • vitorla123 szerint:

     Az igazi baj,hogy se Viktor,se Anikó,se Vona nem tudja vezetni Magyarországot! Huszonhat év vezetetlenségbe sodródik az ország.Ez vetekszik a Mohácsi vésszel!Egyébként a lőtéri kutyámat nem érdekli,hogy ki kivel mennyiért baszik!Egészségükre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.