Katasztrófajelzés

Darabok törtek ki a 3-as metró egyik pályaszakaszán, leállítják a járatokat

m3

Nemrég megírtuk, hogyan készülnek a régi-új budapesti metrók, amiket csak a festék tart össze, ezért az oroszok csak alibiből hagynak meg néhány alkatrészt a vonatok felújításnak becézett újragyártása során.

Hogy mennyire így van ez, azt semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy darabok törtek ki a 3-as metró egyik pályaszakaszán, közel a Nagyvárad térhez. A Magyar Nemzet azt írja, itt sebességkorlátozást vezettek be, a helyreállítás idejére viszont szombat üzemzárástól vasárnap délig le kell állítani a járatokat, a Deák tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek.
A hírt Tarlós István főpolgármester megerősítette. Szerinte ez a rendkívüli esemény is jelzi, hogy halaszthatatlan a rekonstrukció, ilyen esetek ezentúl bármikor, a vonal bármelyik pontján előfordulhatnak, a műszaki törvényszerűségekkel nem lehet vitába szállni egy negyven éve épült föld alatti vasútvonalon.
Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója elmondta: jelenleg a Nagyvárad térnél óránként 25 kilométeres sebességgel haladhatnak a szerelvénye.
A metrófelújításnak az eredeti tervek szerint a napokban kellett volna elkezdődnie.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Valami egészen hihetetlen, ami a metrofelújítás kapcsán zajlik Budapest és a qrmány között. Már azon sem csodálkozna senki, ha az egész dolgot lefújnák pénzhiány miatt, az “újra felújított” orosz szerelvényeket pedig átadnák Felcsúffnak!
Nyilvánvaló, hogy a huzavonának tragédia lesz a vége! Nade pénz az akkor sem lesz a felújításra!
ARRA IS BRÜSSZELTŐL VÁRJÁK A PÉNZT! Amely Brüsszel pedig-látva a 4-es metro csalárdságait-nem nagyon kapkod a zsebéhez, hogy a 3-as metro felújítását fizesse!
Csak emlékeztetnénk: A MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG-a szocialista Magyarország-ÖNERŐBŐL ÉPÍTETTE A METROT! Volt miből! Volt SAJÁT GAZDASÁGUNK! Annak jövedékéből!
Persze más dolgok is épültek abból a jövedékből! En block!-EGY ORSZÁG! Azt az egészet pedig rendszerváltó rablóhordáink szőröstül-bőröstül ELSIKKASZTOTTÁK!
Némi aprópénzért, majd pedig egy kis lízingdíjért a maradékot! JÚDÁSPÉNZÉRT!
A júdáspénz pedig semmire sem elég! És abból még lopni is kell!
De kié lesz a felelősség, ha a metroban megtörténik a baj?
Természetesen a rohattbüdöskomcsiké! A Kádáré! Mer azok csinátattak metrot! Ha nem csinátattak vaúna!-nem romlana ee! Oszt’ nem kéne fölújítani! Aqqrrvajannyukat!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Katasztrófajelzés bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Trump mondta:”Európa elég a koncsorgásbol!” Vagyis lopott pénzt vissza nem adnak!A mocskos pesti is mehet gyalog,ahogy a falusi!Most jobb!?

 2. Próféta szerint:

  Nem baj. Épül a sokadik stadion.
  Lesz hová bezárni az embereket, ha lázadnak, vagy, ha az izraeli megszerkesztett vírus ( állítólag Ukrajnában szerkesztik ) majd a háttérhatalom parancsára elszabadul és a fekete tályog ragály végigpusztítja az emberiséget……a tervek szerint.
  Akkor beüzemelik az emberégető kemencéket is, elvégre milliókat nem lehet eltemetni, főleg fertőzve. Jó mi ?

 3. Gonda István szerint:

  “darabok törtek”
  Azért az a darabokra törés nem lehet olyan nagyon komoly, ha 25 km/órával át lehet menni rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.