Nincs belenyugvás! Készülődik az amerikai Birkamenet!

Az amerikai választók, elsősorban a munkásosztály fehér tagjai tömegesen adtak hangot Trumpon keresztül haragjuknak, dühüknek, elégedetlenségüknek a stagnáló vagy romló életszínvonaluk, a zsugorodó középosztály miatti félelmük, az elvesztett jó feldolgozóipari állások és az egyre színesebb környezetük miatt. Erre felelt Trump – mint Michael Kazin georgetowni egyetemi tanár írja – az amerikai politikatörténet egyik meghatározó populista áramlatának hívószavaival, amelyek egyfajta „faji nacionalizmust” tükröznek, a fehérek összetartozására hivatkoznak.

A liberálisok (demokraták) híveinek egy csoportja (?!) pedig nehezen akar beletörődni a nyőstényördög Clintonné bukásába. Szervezkednek és reménykednek. Nem kevés pénzt pénzt is hajlandóak áldozni Trump diszkvalifikálására. Megmozgatnak minden követ annak érdekében, hogy az amerikaiakat rádöbbentsék döntésük “helytelen” voltára. Nagyüzemben szervezik VALAKIK a tiltakozásokat. Amiken személyesen fejezhetik ki elégedetlenségüket. Fizetett újsághirdetésekben toborozzák az elégedetlenkedőket Trump ellen, Clintonné mellett.

telm

Óránként 15-18 dollárt csengetnek ki, ám a heti bér az elérheti az 1500 dollárt is!
A tiltakozó csapatokat autóbuszokkal szállítják demonstrációról-demonstrációra. Működik az amerikai Birkamenet.

att

att2

att1

De ha valakinek nem kell a pénz, vagy személyes tiltakozását valami akadályozza, akkor sincs veszve semmi! Van netes megoldás is!
Az interneten és közösségi oldalon közzétett petícióban kérik az amerikai elektorokat, hogy a választási eredményektől függetlenül Hillary Clintont, a Demokrata Párt jelöltjét válasszák meg elnöknek.
Értjük ugye! A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKTŐL FÜGGETLENÜL!
Az elektori kollégium december 19-én ül össze, hogy megválassza az Egyesült Államok elnökét – Donald Trump elnöksége akkortól lesz hivatalos –, és civil csoportok most útjára indítottak egy internetes petíciót, amelyben arra kérik az elektorok testületét, hogy ne Trumpot, hanem Clintont nevezzék meg mint az Egyesült Államok 45. elnökét.

„Felszólítjuk az elektorokat, hogy ne vegyék figyelembe az általuk képviselt államok voksait, és szavazzanak Clinton külügyminiszterre” – olvasható a petícióban. Nem egyértelmű, hogy kik állnak a petíció hátterében, de egy magát Elijah Bergnek nevező, észak-karolinai férfi neve szerepel aláíróként.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nincs belenyugvás! Készülődik az amerikai Birkamenet! bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Botond szerint:

  Nem nehéz kitalálni, hogy honnan ered a szervezés … mintha ugyanezt a módszert használta volna annó a zsidexes banda is (tanítómester az FCR és Soros pajti) …

  • Vándor szerint:

   Pontosítanád, hogy nálad mit jelent a “zsidexes banda”! Sorost értem, mert igy nem térülnek meg a háborús befektetései.

 2. Istvan szerint:

  Soros Gyurika,Clinton-Bush család,Rothschild-Rockefeller,stb.stb!
  Olyanok,mint Orbán,aki nem tudott a 2002-es,és 2006-os választási vereségbe belenyugodni!!Csak valamivel nagyobb hatalom van a kezükben!!
  A háttérhatalom nem akarja elvesztíeni azt a hatalmat,amit ki akar terjeszteni a NWO érvényesítése érdekében!
  Nem fogják feladni,addig,amíg el nem söprik őket az útból!
  Állítólag hatalmas erők állnak szemben a háttérhatalommal,magával az USA Részvénytársasággal,és azt ígérték,hogy a választási eredményektől függetlenül fel fogják az év végéig számolni a háttérhatalmat!
  Úgy legyen!!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem Clinton lotyó bujik meg az ELIJAH BERG, az észak-karolínia férfi neve alatt !

 4. Jakocs Gábor szerint:

  Nem a név számít,hanem a tett!Ezer évek óta!Nevünkért származásunkért ne vagyunk felelősek,csak a TETTEINKÉRT!(kedves Cicvarek!)

 5. János szerint:

  15-18 dolláros órabér! Így hajtották végre a Kijevi puccsot is a “Harácsolók” Ukrajnában. Ennyire nem számit semmi? Aki kellő számú lebutult agyú narkóst meg tud fizetni, az mármilyen akár tisztességes módon létrejött hatalmat is meg tud dönteni? Hát a kőkorszakban élünk? Úgy tünik igen! Más szóval ezt egy szines forradalomnak, vagy inkább egy szines ELLENFORRADALOMNAK kellene nevezni! Az USA beli “Harácsolók” már a fél világot a szó legszorosabb értelméban földig rombolták a szines forradalmaikkal. Most mi van? Már otthon is kezdik? Bár én ennek örülök! Akkor várható, hogy valakik elkezdik a háztetőkről a szinesbőrű tüntetőket és a rendőröket lelövöldözni! Mert hát máshol is így csinálták, például Kijevben is!

 6. Vak Bottyán szerint:

  A demokrácia “fellegvárában” újsághirdetéssel toboroznak embereket, hogy a VÁLASZTÁSOK EREDMÉNYE ellen tüntessenek??
  A “demokrácia fellegvárában” semmibe veszik a választók akaratát?? Ilyen hirtelen és ennyire nyilvánvalóan még egy blabla demokráciáról sem hullott le az álarc. Remélem, hogy az összes bujtogató börtönben végzi. A világot nem lehet tovább hülyíteni.

 7. Tarna szerint:

  Meneteljenek csak és jó szórakozást, csak haza is érjenek.
  A liberalizmusuk az ideológiájuk és a cion őrületük megbukott az idejük lejárt a történelem kerekét visszafelé forgatni meg nem lehet.
  Akkor járnak jól, hogyha TRUMPOT, meg a világ normális felét nem provokálják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.