ÖNÖK IS EZT AKARTÁK? MEGÉRTE?

Rá­tá­mad­tak Bod­rogi Gyu­lára a hi­tele miatt!

bhp

Autóikra felvett hitelük miatt kerültek nehéz anyagi helyzetbe feleségével. Kiálltak a nyilvánosság elé problémájukkal, azóta rengeteg támadás éri őket!

Nem elég a hatalmas adósságuk, még az emberek rosszindulatával is szembe kell nézniük a neves művészeknek. Pedig ők csak segíteni akartak a hozzájuk hasonló gondokkal küzdőknek, meg akarták mutatni, hogy az ismert emberek is kerülhetnek bajba. Mégis minden a visszájára fordult!
Bodrogi Gyula és Voith Ági autóikra vettek fel svájci frank-alapú kölcsönt még évekkel ezelőtt. Súlyos tízezrekkel nőtt meg törlesztő részletük, ami már komoly anyagi nehézségeket okoz nekik, pert indítottak a bank ellen. A többi bajbajutottat is ösztönözték arra, ne engedjenek a kizsigerelésnek, vágjanak vissza a pénzintézeteknek! Ám ez sokaknak nem tetszett! “Egy életet töltöttünk a színpadon, hogy örömet okozzunk a közönségnek. Soha, egyetlen alkalommal se sértettünk meg senkit, mindig azon voltunk, hogy szebbé tegyük az emberek életét, ahogy csak tudjuk, leginkább a művészetünk által.
Éppen ezért is fáj annyira, hogy ilyen sok negatív visszajelzést kapunk.
Sok emberrel együtt minket is megvezetett a bank. Természetesen jut pénz ételre, de igenis fontos, hogy felhívjuk a figyelmet erre az átverésre” – mondta a Kossuth-díjas színész, akit a legtöbben azzal támadnak, hogy tehetős ember létére panaszkodik, másoknak még étel sem jut az asztalra.
(ripost)
Bal-Rad komm: “…Egy életet töltöttünk a színpadon, hogy örömet okozzunk a közönségnek…” (DE MEGÉRTE! Persze a közönségnek is! Elismerés érte!)
-Nyilvánvaló, hogy van a Bodrogi-Voight házaspárral szemben egy jó adag rosszindulat vagy káröröm a hiteleik miatt. Mindegy minek nevezzük. Ez pedig nagy baj! A magyar társadalom végletes megosztottságára utal. Amikor a magyar társadalom gazdag hitelesekre, földönfutóvá tett hitelesekre, és hiteltelenekre oszlik. És egymásnak feszülnek a csoportok! Ahelyett, hogy a KÖZÖS ELLENSÉG ELLEN összefogva harcolnának!
A Bodrogi művészházaspár sohse bánja, hogy kiállt a BANK ELLEN! Tehették volna markánsabban is! Persze még LESZ RÁ MÓDJUK!-ha ők is úgy akarják!
Igen! Mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb! Ám azt látni kell, hogy a keresztet kik ácsolták, kik rakták a vállunkra.
Mert ne feledje senki: EZ A KERESZT BÁRKI VÁLLÁRA RÁKERÜLHET! Pedig senki sem akarja! Ez a kapitalizmus jele!-velejárója!
Tisztelt művészházaspár! Azért megkérdeznénk: (Nem rosszindulatból!)

ÖNÖK IS EZT AKARTÁK?  MEGÉRTE?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

ÖNÖK IS EZT AKARTÁK? MEGÉRTE? bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Nálam azért van egy pont,ameddig sajnálatot fejezek ki,és az után, amikor szánalmat.
  Ezt csak az irántad érzett tiszteletem miatt írom így,T.Admin,mert vendégségben vagyok.

  • cicvarek szerint:

   +1. 🙂
   Azért Bodrogiék nem kerülnek az utcára! legfeljebb kevesebbet vadászik az öreg Varga gyógygomba szeretettel. 🙂

 2. Jakocs Gábor szerint:

  A bankok mérhetetlen uzsora igénye a kapitalizmus törvényszerű velejárója!Nem függ sem Orbántól sem Horntól ,sem Gyurcsánytól!Ezt minden komment alá oda kellene írni itt a bal radon.(Szarkasztikusan vagy anélkül!)

 3. Laci szerint:

  Komoly?

  Autokat eladjatok es busz vonat bkv. Mint tobb szazezer “ismeretlen” honfitarsatok. Ennyi.

  Kovetkezo problema?

 4. viva szerint:

  A keresztet Ők maguk vették a vállukra, mert a harácsolási vágyuk legyőzte félelmeiket. Mikor a hitelt felvették senki nem kényszerítette őket. Amerikában is a felvett összeg 3 -szorosát kell összesen visszafizetni. Ha rendesen törleszt. Nem kell urizálni, spórolni kell és nem hitel.

  • petymeg szerint:

   Hogy úgymondlan igen botor dolog az ilyen össze hasonlítás!
   Ítt sem lenne probléma 3-szoros füzetésnél!

 5. zls-179 szerint:

  A reklámnál megtévesztőbb és kényszerítőbb nem kell.Aki meg árat mond az mondjon olyan béreket, is amit hitelfelvétele nélkül lehet teljesíteni..Mondjuk már ki végre őszintén akár egy vekni kenyeret, akár Rolls Roycet veszel veszel valakinek a BANKI ADÓSSÁGÁT FIZETED!!!Akkor, hol is kezdődnek igazán a gondok?

 6. István Fekete szerint:

  Hagy ne sajnáljam őket, meg másokat sem, akik kocsira vettek fel kölcsönt. A művésznőnek vannak vállalkozásai is, a Kossuth-dijjal is jár egy kalap pénz.A zsidó ajvék már csak ilyen.A művészek a munkájukért mindenkor megvoltak jól fizetve, ja hogy zsebbe kapták a lóvét és most meg sírnak hogy kevés a nyugdíj.Hát én nem sajnálom egyiket sem, de sírni sem szoktam.Nekik is kellet a rendszer váltás, hát megkapták.

 7. Rasalmatai Sándor szerint:

  A Gyuszi ül a fűben.
  Majd orbán megsegíti.

 8. Próféta szerint:

  Megszűnt a Népszabadság újság…!?
  A következő cikk amit már nem tudtak lehozni, hogy a nemzeti bank bújtatja a hitelesektől ellopott, a hiteleseknek járó ezermilliárdokat.
  Szóval a politikusok is nyakig benne vannak az emberek kifosztásában a bankok és a behajtó cégek közreműködésével…

 9. fatum szerint:

  Nos, az ilyen gazdag deviza-károsultak miatt szívnak a kisember deviza hitelesek, akiket a kis egyszerű otthonaikból pakolnak ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.