Vesztesek

Nagy a lehangoltság Amerika demokrata berkeiben a látványosan bebukott elnökválasztás után. A nyőstényördög dolgait jól ismerő Ed Klein amerikai újságíró szerint Clintonné órákon keresztül vigasztalhatatlanul zokogott, amikor esélyesnek kinyilvánított jelöltként azt látta, hogy elveszíti a Fehér Ház kulcsait.

“Hillary nem tudta abbahagyni a sírást, amikor szerdán reggel fél hét körül felhívta egyik régi barátját. Egy nagyon, nagyon régi barátnőről van szó, aki a sírástól szinte alig értette, hogy Clinton mit mond”- mesélte Ed Klein a Newsmax televízió egyik műsorában.

cln

Másnap aztán-miután kibőgte magát-szólt a letörtekhez, majd megfogta a kutya pórázát, és kivezettette magát erdőbe. Ott meg találkozott valaki járókelővel, és az felismerte a csapzott vén ribancban a bukott elnökjelöltet. Megkérte, hogy állna már össze vele egy selfi erejéig. Clintonné meg belegyezett, és igyekezett jópofát vágni a dologhoz. Állítólag ez az utolsó ismert fotója.

beka

A kiköltöző Béna Kacsa Obamaki (Béna Kacsa az amerikai politikai szlengben az új elnök megválasztásától annak hivatalba lépéséig még hivatalban lévő elnökre áll, ha a kettő nem ugyanaz.) hétfőn világkörüli útra megy. A hatnapos túrán akarja megvigasztalni a fontosabb külföldi kesergőket.
Kerry is vigasztalhatatlan. Obamaki külügyére újrázásban reménykedett, de hát…

kant

Johnny pedig bánatában meg sem állt a Déli-sarkig. Annyira megrázták az események, hogy a bizonyosság nyilvánvalóvá válása után azonnal repülőre pattant, és a hideg zuhany után elment magát lehűteni az Antarktiszra. Megnézte mi folyik a McMurdo és az Amundsen kutatóállomásokon. A Scott és Ross szigeteken. Az se igazán vigasztalta, hogy ott közölték vele: ő eddig a legmagasabb rangú amerikai politikus, aki azon a vidéken jár.

kant1

Hűséges és kitartó nyalonca John Kirby is elkísérte. Ő csinálta és tette közzé a fényképeket is a nem éppen vidor hangulatról árulkodó ábrázatú főnökéről.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vesztesek bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Hát…?Nagy égés az biztos! Egy bunkó katona,aki tud harcolni és győzni!Bizony ő ismeri a parancsnoki munkák sorrendjét.És már is esélytelen vele szemben bárki!,mert még pénze is van hozzá.”Azt baszok meg akit akarok,pénz kérdése az egész!”A többi ugyan ez!

 2. Fergeteg11 szerint:

  We came, we saw, she cried. Hahaha! – mondhatná Trump.
  Egyiknek sem lesz nyugodt az álma. Marják csak egymást!

 3. Anonymous visszatér szerint:

  Na pontosan erre gondoltam pár nappal ezelött. Igy elméletileg meg lehet akadályozni Donald Trump hivatalba lépését. Vagy ha mégis hivatalba lép 2017 jan 20-án már kényszerpályára lesz állítva: http://presstv.ir/Detail/2016/11/12/493296/Obama-provoking-confrontation-with-Russia-Trump

 4. viva szerint:

  nem hiszem, hogy egyénileg dönthetnének. Trump egy vonalat képvisel, és Ő nyert, vagyis mindenkienk azt kell követnie. Amerika befelé fordul, saját magát fogja gyógyítgatni. Az Eu meg oldja meg a gondjait egyedül, elég nagy hozzá. 500 millió fő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.