A Jobbik hülyébb annál, mint azt eddig bárki is hitte!

A JOBBIK ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁSI JAVASLATA ALIG KÜLÖNBÖZIK ORBÁNÉTÓL

Hétfőn tervezik benyújtani a javaslatot. Kivezetné a letelepedési kötvényt.

A Jobbik hétfőn benyújtaná az alaptörvény-módosító javaslatát – mondta Volner János, a Jobbik alelnöke. Ez csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett – és elutasított – alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását. A Jobbik azt szeretné, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés.
A Fidesz válaszúthoz érkezett – mondta Volner. Szerinte el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek.
(vs)
Bal-Rad komm: Teljességgel érthetetlen, hogy a Jobbik miért mazochista módon követi el az öngyilkosságot?! Most azzal, hogy a MINDENKI ÁLTAL ISMERT TÉNY TILALMÁT belefabrikálnák a tákolmányba, az égvilágon semmit nem érnének el! Ugyanis ezzel csak legalizálnák Döbrögi MINDENKI ÁLTAL MEGVETETT, SENKI ÁLTAL EL NEM ISMERT jogi katyvaszát!
Nyilvánvaló, hogy a törvénygyár nem fogja napirendre tűzni az ötletet! Viszont a Jobbik KIFEJEZI A HAJLANDÓSÁGOT AZ ÖSSZEBORULÁSRA A HORDÁVAL! De ha a horda befogadja a javaslatot, abból ÚGYIS CSAK A KÖTVÉNYEK MÁR BEJELENTETT KIVEZETÉSE ELŐTT KÖZVETLENÜL LEHET tákolmányátbarkácsolás!
Senki az égvilágon ezek után-a legelvetemültebb Jobbik-fanok kivételével-NEM FOG KÉTELKEDNI a Habony-média akcióiban. Mondván, hogy Gabriella így akarja elejét venni a további skandallumoknak!
A Jobbik nem arra törekszik, hogy BEBIZONYÍTSA A HAZAÁRULÁS TÉNYÉT, hanem a horda zsarolásával próbálkozik. Döbrögit csak sziklaszilárd bizonyítékokkal lehet eltakarítani, nem pedig az “add vissza a babaruhát”-jellegű követelésekkel!
Ötletnek is hajmeresztő a Jobbik újabb akciója! De hát ha ez nekik jó?!-mi sokan szurkolunk a suicidáláshoz! Jjjómókaleszaz! Amikor jön a rohadtnaranccsal megrakot kamion!

hgy

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Jobbik hülyébb annál, mint azt eddig bárki is hitte! bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. NATO THE END szerint:

  A NATO konyec filma.
  A baj,hogy nem értik hogy nem értik.

  Most egy kicsit átalakulnak a dolgok.
  Minden tisztelt magyar polgártol elnézést az átalakitási munkálatok okozta káoszért.

  Magyarán lessz egy kis balhé europában.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Azért hülye a JOBBIK, mert a már sokadszorra is hangoztatott módozaton akarja az Orbáni tákolmány módosítást?
  Vagy inkább a Fideszé “fekszik” a Bal-Radnak, amelyik meghagyná az offshore lovagok Rogán féle letelepedési kötvény bizniszét?
  Vagy egyik sem?
  Akkor mit akar a Bal-Rad?
  Persze a soha megnem valósuló proletárdiktatúra lázálmain kívűl?

 3. Smith szerint:

  Nem a Jobbik hülye, hanem Orbán elmebeteg. A Jobbik népszavazást kért. A Fidesz nem támogatta. Mi történt később? A Fidesz népszavazást kezdeményezett. Kész röhej. A Jobbik felajánlotta, hogy hagyják a fenébe a drága népszavazást és megadják a kétharmados támogatást az alkotmánymódosításra. A Fidesz hallani sem akart róla. Mi történt később? A Fidesz túltolta a migráncsozást és elbukta a népszavazást. Erre a kormány kitalálja, hogy az érvénytelen népszavazás ellenére is alkotmánymódosítást akarnak. Kész röhej. A Jobbik támogatja, de csak egy feltétellel: eltörlik a letelepedési kötvények árusítását. A Fidesz hozza a formáját, és az istennek sem enged a Jobbiknak. Szavazásra bocsájtják úgy az alkotmánymódosítást, hogy tudják nem lesz meg hozzá a kétharmados többség. A Jobbik most ismételten kísérletet tett arra, hogy a kormány engedjen nekik. Erre a Fidesz folytatja a dedós játékát, és nem hajlandó engedni. Ezek szerint Orbánnak sokkal fontosabb, hogy mindig az ő akarta érvényesüljön, mint az ország biztonsága.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   +100

  • Szaszi szerint:

   Ugyanezt írtam két hete,csak még hozzátettem,hogy az amúgy értelmetlen népszavazáson.
   Ez már tényleg olyan oda vissza,mint Zuzu Petals
   http://coub.com/view/5i6kf

  • Hun szerint:

   +1

  • Sub Zero szerint:

   Véletlenül nem így volt?
   “Ismétlés a tudás anyja – az elmúlt egy évben Vona Gábor a következőket adta elő.

   Tavaly (2015) november: A Fidesz gyáva, mert aláírást gyűjt, ahelyett, hogy népszavazást tartana.
   Idén (2016) április: A Fidesz felelőtlen, mert népszavazást rendez (ami felesleges és drága), ahelyett, hogy alkotmányt módosítana. A Jobbik alkotmánymódosítást javasol, és aki nem szavazza meg az alkotmánymódosítást, az hazaáruló.

   Idén (2016) október: A Jobbik nem hajlandó megszavazni az alkotmánymódosítást, csak akkor, ha a kormány megszünteti a letelepedési kötvényeket.

   S Vona pártelnök úr mindhármat ellentmondást nem tűrő hangon, pislogásmentes, kigúvadt szemekkel adta elő, és egy cseppnyi bizonytalanság sem látszott rajta. – “

 4. Misa szerint:

  Még mindig a demokrácia színdarabbal foglalkoztok?
  Orbán egy megalomán senki, az ország szaralakjainak 80%-t, mint narancsnyik szolgát maga köré gyűjtötte. Hogy ezt újra leírjátok és végigvezetitek új és új tetteikből, valami változott? Ők ezek és ez következik egyéniségükből, épp ezért, butaság azt várni, hogy majd önmérséklet, országért tevés fogja kitölteni napjaikat vagy, hogy önként lemondanak a hatalomról.
  Aki pedig mély narancs szellemi szinten vannak, hogy ezt , mint média zombi támogatják, annak felesleges bármi érv.
  A demokrácia az a rendszer, ahol tisztességes, értelmes ember a hatalom közelébe nem kerülhet, ez párttól független. A rendszer, mind pártok, mind a pártnyikok elött, csak úgy ad előrelépési lehetőséget, ha önmagukat feladják és ugyanolyan szaralakok lesznek, mint a narancsnyikok.

 5. zls-179 szerint:

  Demokrácia = a törvény diktatúrája,már csak az a kérdés marad, hogy kik is hozzák és szavazzák, és még inkább hogy kik alkalmazzák azokat a bizonyos törvényeket!?
  Egyébkét tisztelt Misa a véleménye több mint +,csak tudja a bajok ott kezdődnek hogy az emberkék jó része várja hogy valaki, vagy valakik kikaparja nekik a gesztenyét!Oszt addig is majd csak ellesznek valahogyan,szerintem tévedésben vannak nem is kicsit…
  De ez legyen az Ő útjuk!!!

 6. varga istván szerint:

  Ugyanmár–sosincs arrol hogy vona hülye lenne–ö egy zsido–feladata cionista orbán elött tisztogatni utat—vona verte szét magyar gárdát s vona veri szét most jobbikot hogy ne legyen orbánnak ellenfele…..sokszor mondtam már–palimadárnak vesznek benneteket zsidok—orbán,gyurcsány,vona s az többi zsido összejátszik….nem sok esély maradt magyarország megmaradására…

 7. egérke szerint:

  Varga, sajnos igazad van. Ez a lap, egyre inkább a fidesz szekerét tolja.

 8. Próféta szerint:

  Itt nem a pártok harcolnak egymással, hanem a pártok harcolnak a nép ellen, csak a népnek ez még nem esett le.
  Vágod nép?
  ………………vagy akkor következhet a következő megszorítás ??
  Talán a szabadságodat csökkentik, esetleg a vagyonodat, vagy talán mindkettőt egyszerre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.