NEKÜNK izgalomra semmi okunk!

Ré­misztő, Ma­gyar­or­szá­got érintő mig­rá­ciós elő­jel­zést adott ki az EU

mar

A törököknél lassan betelik a pohár, ami azzal járhat, hogy felmondják az EU-török megállapodást. Ez hatalmas migránsáradatot indíthat el.

Több millióan vannak Törökországban, és lehet, hogy hamarosan közülük újabb százezrek indulnak útnak… Az Európai Bizottság legújabb jelentése szerint egyre rosszabb a viszony az Európai Unió és Törökország között. Az EU több dolog miatt is bírálja az ankarai kormányt – írja az express.co.uk. Szerintük Erdogan elnök kormánya sárba tiporja a sajtószabadságot, elnyomja a kurd kisebbséget, valamint embertelen körülmények között tart fogva több ezer rabot.
Az Európai Bizottság többek közt ezek miatt sem akarja megadni a törököknek – a korábban beígért – vízummentességet.
Erdoganéknak azonban fogy a türelmük, és bármikor felmondhatják az EU-török megállapodást. Az egyezség értelmében a törökök megállítják a Közel-Keletről érkező migránsokat, cserében vízum nélkül utazhatnának a török emberek az Európai Unióba. A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy Törökországban jelenleg 2,9 millió migráns tartózkodik.
Ha Erdogan úgy dönt, hogy felmondja a megállapodást, akkor szélnek eresztheti az illegális bevándorlókat. Európának ebben az esetben hatalmas migránsáradattal kellene szembenéznie.
(ripost)
Bal-Rad komm: “…Európának ebben az esetben hatalmas migránsáradattal kellene szembenéznie…”
-Az lehet!-de Döbrögisztán VÉDVE VAGYON! Nekünk itt a csodaGYODA!-minden mellérendelt kiegészítű kellékével!
Képtalálat a következőre: „GYODA-kép”
Qrmányunk bölcs előrelátása eredményeként. Az EU-nak meg csak meghívója van! Úgyhogy MI ITT BIZTONSÁGBAN (?) vagyunk! Déli irányból legalábbis.

Képtalálat a következőre: „GYODA-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

NEKÜNK izgalomra semmi okunk! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Szerencsétlek őzektől szarvasoktól biztosan!!

 2. POZSONY. 907 szerint:

  Vitorla megmondta, aknazár.

 3. Istambul szerint:

  Marc-apr go go go . 2017
  Turk NATO konyec filma

 4. Emeric szerint:

  Szentelt vizes vízágyúk, megszentelt locsolóberendezések. A táblák meg hirdessék, meg vagytok keresztelve és a többi blabla!

  Migránsáradat megoldva.

 5. János szerint:

  Lovon még utol is érné a szemita hódító barbárt! De ha utolérné, az már antiszemitizmus lenne? Legyen a rendőreink lába megpányvázva, rövis zsinórral össze is kötve, nehogy utolérje az ellenséget és ezzel az antiszemitizmus vádja érhesse őket! Ne az őzikéket tessék sajnálni, hanem a magyar embereket, akiket megölni jönnek ezek a szemita népek! Ne csak a 8 km-es övezetben lehessen elfogni és visszatoloncolni őket, hanem a határtól pl. 280 km sávban is!

 6. Próféta szerint:

  Sajnos, megint az ártatlan élővilág esik áldozatul az emberek gonoszságának.
  Részemről a modern orosz őrszemeket támogatom, amelyek 6 km távolságból beazonosítják a behatolót és megsemmisítik. Végül is, jelezhetné a magyar határt egy halom rothadó muszlim tetem is. Nem kellene az állatoknak belefutni a pengés kerítésbe. Aztán csak elkerülnének minket a “menekülők”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.