Bocs’ Tonyó! Jók vagyunk!

Orbán elnézést kért Rogántól

boto

A kormányfő elmondta: a támadások megerősítik a Miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter pozícióját, politikai blöffökkel pedig nem foglalkozik. Orbán Viktor szerint az ellenzék valójában nem Rogán Antalt, hanem őt támadja.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke Rogán Antallal kapcsolatban tett fel kérdést Orbán Viktornak hétfőn a parlamentben. Az ellenzéki képviselő arra volt kíváncsi, hogy mikor fogy el a miniszterelnök bizalma Rogánnal szemben, aki – állítása szerint – háromszor is hazudott a széles közvéleménynek: például a helikopterezésről vagy a találkozóiról Kertész Balázzsal.
Orbán Viktor röviden válaszolt az LMP-s politikusnak. Szerinte Szél mindig kipécéz magának egy minisztert, eddig Fazekas Sándort, most pedig Rogán Antalt.
A kormányfő ezt követően kijelentette: nem foglalkozik politikai blöffökkel és politikai bulvárral, csak a teljesítmény számít. A támadások pedig csak megerősítik Rogán Antal pozícióját, tette hozzá.
Ha a politikai érvek elfogynak, akkor jön a személyeskedés” – reagált Szél Bernadett a miniszterelnök szavaira, majd hozzátette: nem pécézett ki senkit, de véleménye szerint akit haárom alkalommal is hazugságon érnek, az nem méltó a miniszteri posztra.
A kormányfő viszontválaszában annyit mondott: Rogán Antal korábban már válaszolt a feltett kérdésekre, amiket nem akar megismételni, majd hozzátette: Fazekas miniszter szerencsés, hogy nincs jelen az ülésteremben. Később Harangozó Tamás, az MSZP képviselője tovább „erősítette” Rogán Antal pozícióját, akinek a miniszterelnök úgy felelt: ha lenne bizonyíték a miniszterrel szemben, akkor az ellenzék már régen megtette volna a büntetőfeljelenést.
Orbán elnézést kért Rogántól
Ezt követően a jobbikos Szilágyi György is Rogánról kérdezte a miniszterelnököt, aki szerint a kérdés már nem a kabinetiroda vezetőjéről szól, hanem Orbánról, aki hagyja, hogy egy minisztere hazudjon. A kormányfő válaszában úgy felelt: elnézést kér Rogán Antaltól, hiszen kiderült, hogy az ellenzék miatta támadja.
Orbán szerint egyértelmű, hogy az ellenzéki képviselők azért mondanak „kígyót-békát” a miniszterre, hogy ezen keresztül őt és a kormányát gyengítsék.
(atv)
Bal-Rad komm: Nyilvánvaló, hogy Döbrögi mindenkit hülyére vesz! Ezért nem is lehet kárhoztatni! A Bal-Rad a sajtóból szemezget, és megkommenteli az eseményeket!
A pesti Duna-parti Nagy Cirkuszpalota álnemzetieskedő ellenmaffiáinak minden rendelkezésülre áll, hogy SAJÁT MAGUK JÁRJANAK A DOLGOK UTÁN, ÉS BIZONYÍTSANAK!
Ám ők se tesznek egyebet, mint olvassák az interneten megjelenő híreket, és azokkal támadják a hordát! TUDJA MINDENKI HOGY OKKAL!-CSAK ÉPPEN BIZONYÍTÉKOKKAL NEM ÁLLNAK ELŐ!
Döbrögit CSAK A BŰNCSELEKMÉNYEIKET BIZONYÍTÓ TÉNYEKKEL LEHET MEGFOGNI!
Persze ahhoz dolgozni kéne!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bocs’ Tonyó! Jók vagyunk! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Kiváncsi leszek hogy ez a narancsos paprikajancsi orbán a Magyar nép és Isten itélőszéke előtt is vajon majd így fog bohóckodni?

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Óh jaj! Hova fajul még ez a világ, ha egy kis közpénz lopkodást meg hazudozást számon mer valaki is tőlük még kérni?

 3. Kálmán Lőrinc szerint:

  Van aki dolgozott a bizonyítékok gyűjtésén, azóta is politikai fogoly…..

 4. zz szerint:

  Az baj Orbán hívőknek mondhatsz bármit ! Próbáljátok ki valamelyiknek mondjátok azt Mészáros Lőrinc (Azonnal neki fog állni téged kommunistázni .meg mocskos Kádározni ) Nincs mit csinálni agy kimosva !!!

  • forradalom! szerint:

   +1

  • POZSONY. 907 szerint:

   Most nagy az oroszellenesség köztük, de vajh miért?

   • vitorla123 szerint:

    Szerintem Trump nagy meglepetés lesz nekik!De Gyurcsányéknak is! Trump keveri a fasizmust és a kommunizmust!.Igaza van.Amerikának a belső fogyasztását kell emelni,a haderejét ki kell vonnia a világból.Nem tudja finanszírozni.Szóval orosz érdekszféra. Jönnek az Oroszok!Isten hozza őket.Meg a történelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.