Donbassz

Akár a “végső megoldáshoz” is elvezethet, de várhatóan messzemenő következménnyekkel fog járni Donbassz jövőjét illetően egy törvénytervezet. Moszkvában az Állami Duma Nemzetközi Bizottságának tagja, Szergej Sargunov mai bejelentése szerint.

A múlt héten megalakult az interfrakció, és a “Donbassz baráti csoportja”. Sargunov elmondása szerint az első dolguk az, hogy törvényjavaslatot nyújtanak be az Orosz Föderáció kormányának és a Külügyminisztériumnak, amelyben javasolják Donbassz polgárainak saját kérésükre az orosz útlevél megadását. Eljárási példaként Sargunov Dél-Oszétiát említette.
Amennyiben a törvényjavaslat “átmegy”, akkor-elvben-az orosz kül-és védelempolitikai doktrína joghatálya alá esnének a Donyecki-és a Luganszki Népköztársaság orosz útlevéllel-állampolgársággal rendelkező polgárai.
Szombat nulla órától vasárnap 24 óráig CSAK A DNR-területére 2049 latorgránát csapódott be. Minden település részesült a kijevi “áldásban”% Csodával határos, hogy mindössze egy civil lakos halt bele a terrorba. A sebesültek számát lassan már nem is közlik Donyeckben.

egot

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. cicvarek szerint:

  Izrael jogot formál akár katonai beavatkozásra is a zsidók védelmében. Oroszország miért ne tehetné?

  • furnan szerint:

   1994. Budapesti memorandum (szerződés Ukrajnával kapcsolatban)

   “A 2014-es krími krízishelyzet kitörésekor az Egyesült Államok jelezte, hogy az orosz beavatkozás az Ukrajnának adott garanciákat szabályozó Budapesti Memorandum megszegésének minősül, és egyértelműen sérti Ukrajna szuverenitását és területi integritását.” (Wiki)

   Szerintem, amennyiben Oroszország beavatkozna, minden “jogi” fék elszabadult volna, és az USA nyíltan, NATo alakzatban bevonult volna Ukrajnába.
   Azaz ekkor kezdödött volna a III. VH.

   Bár, én is érzelmi alapon vártam Ogyesszában történtek után, hogy “békefenntartóként” bevonul az Ármija…..
   Putyin bölcsebb volt…. (ez nem jelenti, hogy rózsás a helyzet…..)

   • Vándor szerint:

    Olvastál valaha valahol is olyan dokumentumot amiben rögzítik Ukrajna keleti határait? Ugye nem?

    • Frank Freedman szerint:

     Ukrajna keleti határai Lengyel- és Magyarország keleti határaival azonosak!
     Magyarán! A Nyugat minden beavatkozása “de facto” orosz területen történik! Ukrajna egyenlő Oroszország határvidékével! Ukrajna nevének jelentéséből kell kiindulni! Végország, vagy Határmente!

   • cicvarek szerint:

    Nem lehet tudni, mi lenne ha….
    Krímbe sem mertek beavatkozni.
    Azt sem lehet hagyni, hogy embereket gyilkoljanak le.

 2. bilbó szerint:

  Putyinról
  A tavalyi nemzetközi club összejövetelen mondta Putyin: Porosenko szimpatikus ember, és sokat tettünk a megválasztásáért. És a továbbiakban is segíteni fogjuk.
  Oroszország elnöke zsidó módra értelmezi a hűséget, mert hogy Porosenko is zsidó. A Donbasz lakók nem zsidók. És hullanak már két éve.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Még hozzáteszem bilbo. nem rosszindulatuan.- DMITRIJ PESZKOV kijelentését, hogy : “Mink (mármint az orosz vezetés, a Kremel) egy egységes Ukrajnáról gondolkodunk, nemzetközileg elismert határokkal”.- idézet vége.

  • Vándor szerint:

   Csak, hogy Ukrajnának egyenlőre csupán a nyugati határa, azaz a volt Szovjetunió nyugati határa van nemzetközi szerződésben rögzítve!

 4. zls-179 szerint:

  Ha a kijevi patkányok csak fele annyit kaptak volna ezidáig, mint az úgynevezett ellenség már réges -rég kapituláltak volna! Donbasziak a győzelem a tiétek,amit senki nem vehet el tőletek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.