Kijevben majdanokra készülnek

Gázos Julcsa Belsőségnagykereskedő és népképviselő régen szerepelt a híreink között! De most megint kivívta figyelmünket!

MAJDANRA SZÓLÍT FEL! Holnap reggeli kezdéssel!
A Krescsatikra (állandó majdan színhely Kijevben) hívja a “Batykivscsina” (Gazdasszony) führerasszonya mindazokat az alattvalókat, akik buktak a két évvel ezelőtti fölforgatást követően. Televízióban…

…interneten hirdeti az újabb majdan elengedhetetlen szükségességét.

tyim

Juliska meg akarja előzni ezek szerint az újnácik 21-re meghirdetett majdanját. Úgy fest a dolog, hogy jut már minden hétre egy újabb majdan.

um

Mindezzel együtt is most Julcsa a harci hívójával komoly fejtörést okozott Kijev rendőrparancsnokának. Aki az egy hét múlva esedékesre szervezte csapatait. Most aztán előbbre kell hozni az egész fölvonulást. Abban bízik a tábornok, hogy holnapra a nagy hó miatt nem tudnak összeverődni az  invitáltak.
Míg Gázos Julcsa rebellióra toborzott, a Radában éppen a buzi Ljaskot ütötte az “Ellenzéki Blokk” vezére, Jurij Bojko. Merthogy Ljasko-aki a “Radikális Párt” führere-azzal vádolta, hogy Bojko éppen Moszkvába készül parancsátvételre.

Parubij Radaführer erre kizavarta Bojkot.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijevben majdanokra készülnek bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. IB szerint:

    Tényleg EU-érettek ezek az ukiránok, itt a helyük,szerintem is támogatni kell a mihamarabbi felvételüket..nélkülük unalmas lenne az élet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.