Működik a csodaGYODA

Több tucatnyi afgán migránsra bukkantak Budapesten

Ötvenhét, magát afgánnak mondó illegális migránssal szemben intézkedtek a rendőrök vasárnap este a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a rendőrök lakossági bejelentés alapján intézkedtek Budapesten, a Ferencvárosi pályaudvaron, valamint a IX. kerületben, a Soroksári út és az Illatos út kereszteződésében.
A rendőrök a pályaudvaron a vasúti szerelvények átvizsgálása során 45, elsődleges adatok szerint afgán állampolgárt, köztük több kiskorút találtak.
miv
A IX. kerületben, a Soroksári út és Illatos út kereszteződésében további 12 fő, magát afgán állampolgárnak valló személlyel – köztük szintén több kiskorúval – szemben intézkedtek.
Az emberek nem rendelkeztek Magyarország területére való belépésre vagy tartózkodásra feljogosító érvényes útiokmányokkal, így őket a további eljárás lefolytatása céljából a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították – közölte a BRFK.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Működik a csodaGYODA bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. ivan szerint:

    a magzar katonaknak van tartoykodasi engedejuk afganisytanban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.