Válik a sátáni pár?

A nyőstényördög annyira bedurcult a Trump miatti buktán, hogy amint abbahagyta a bőgést-beadta a válókeresetet Szivaros Billy ellen!

A “Christian Times” című újságra hivatkozva kering a neten a hír, hogy a pokoli pár “kibékíthetetlen ellentétek miatt” válik. Két nappal a bukit követően. Abban is megállapodtak-állítólag-hogy a vagyonkát miként osztják meg.
A hírt se sógor, se koma, se jóbarát-legfőképpen pedig az érintettek idáig még nem erősítették meg.
A neten is csak egy képernyőkép-változat jelent meg a válási papírról. A “Christian Times” honlapján sincs nyoma a dolognak, amit-érthető módon-azzal indokolnak, hogy előbb a papír-alapú újságban fog megjelenni a hír, és csak azt követöen lesz az online kiadásban.
kepkep
De a neten forgó kép-és a hír-hitelessége sincs megerősítve.
Ám ha mégis igaz lenne a dolog, akkor Trump Bika szétdúlta a sátánpár házasságát? Vagy az asszisztensnő  Huma Abedin “szívatja” a jó Billyt? Merthogy az is válik az ő hites urától. Meg a rossz nyelvek szerint igencsak kedvelik egymást a főnökasszonnyal!
(Forrás: rusvesna.su)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Válik a sátáni pár? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  A Földközi tenger térségében Szíria partjához közel lezuhant az orosz légierő egy MIG 29-es vadászgépe, az AP hírügynökség szerint, az orosz hadügy minisztériumra való hivatkozással . A baleset gyakorlatozás közben történt, röviddel az ADMIRÁL KUZNYECOV anyahajora való leszálás előtt. A pilótának azomban sikerült a gép tengerbe való zuhanása előtt KATAPULTÁLNIA. A riasztott mentőcsoportnak sikerült a pilótát biztonságos helyre kimenteni, a repülőgép anyahajóra. Az orosz rezort szerint tehnikai okok miatt került sor a balesetre. Részleteket nem közöltek. Ez azomban az ADMIRÁL KUZNYECOV anyahajó küldetését, a mai napi incidens-baleset nem fogja befolyásolni. Az Admirál Kuznyecov a kísérő hajórajjal együtt a keleti födközi tenger meghatározott térségében található.

 2. bobóka szerint:

  hajrá Terminator.

 3. Realista szerint:

  Ha válnak, ha nem válnak, az számomra nem jelent semmit. Nem érdekel. Attól semmi sem változik, de ez a kép csak photoshop. Abból is elég gyenge hamisítvány. Messziről ordít róla. A keresők szerint csak Orosz oldalakon jelent meg a kép. Ellenőrizetlen félinfónak, nem kell bedőlni.

  Admin:

  Kár örömködnöd, hiszen a cikkben ott van: AZ INFO NEM LETT HITELESÍTVE!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.