Ellenmaffiáink berkeiben is kezd leesni a tantusz!

A napokban az Origo, a Riposzt, a TV2 és a Habony-média minden leágazása azt nyomatja a nemtelen Terry Blackre és a híresen szavahihető Zuschlag Jánosra hivatkozva, hogy a Jobbik elnöke homoszexuális. Arra már ki se térjünk, hogy a qrmányközeli mocsársajtó tegnap rendesen kitett magáért.

Rácz Terike aztán tegnap kitett a Facebookra egy “szenzációs, bizonyító erejű, sokat sejtető” képet. Ezen Vona látható egy másik férfival, amint egymás szemébe néznek, és közel van egymáshoz az arcuk.
bv
Ezt a fotót ellenőrzés nélkül közölte az Origo, a Ripost és kapcsolt részeik, (viszont a nem döbrögista ágazat NEM) ami azért baj, mert a képről rövid keresgélés után ki lehet deríteni, hogy az egy jobbikos rendezvényen készült 2009-ben, az Európai-Parlamenti választások éjszakáján. Amikor is egy aktivista gratulált a politikusnak. A fotós Simonyi Balázs indult is vele egy egy sajtófotó pályázaton, annak is a humor kategóriájában. Azt a pillanatot örökíti meg, amint egy támogató gratulál Vonának. Arról nem is szólva, hogy a politikában kicsit is járatosak számára a képen látható Vona sokkal inkább hasonlít a mostani Vonára, mint a Rácz által fölemlegetett 15 évvel ezelőtti.
Nyilvánvaló az is, hogy ez a foto NEM ELLENŐRIZETLENÜL KERÜLT a döbrögista médiákba, hanem tudatosan. És fölöttébb rafinált módon.
Habonyék-tudván hogy hülyeség az egész Vona-buzizás-kezdetektől CSAK ÁTVESZIK a történetet jegyző Rácz Terikétől/Karcsikától az ötleteket. Így aztán a hordasajtó semmiért nem felel. Ha bukik a móka!-az Rácz baja. Nekik aztán közük nincs a dologhoz!
Persze mindenki számára nyilvánvaló, hogy a döbrögista horda kommunikációs ötletgyára terveli ki és viszi végbe ezeket az akciókat. Az is nyilvánvaló, hogy ez a bűnbanda jogilag meg nem fogható!
MOST MÉG NEM! Viszont az is világos, hogy egyre többen látnak át a szitán, és ismerik fel a döbrögista horda mindenre kiterjedő, mindent-mindenkit behálózó aljasságán!
Csak idő kérdése, hogy mikor kovácsolódik egységbe a nemdöbrögista tábor! Mert lassan azért érzékelik, hogy ha egy közös nevezőt találnak a horda elleni összefogásra, az lesz az egyetlen-ám megsemmisítő-fegyver az írott magyar történelem eddigi legkártevőbb rablóhordája ellen!
Van még az összefogásra durván max. fél év!
Igaz!-a Bal-Rad ezt már legalább egy esztendővel ezelőtt sürgette! Mint az egyetlen jogilag lehetséges eszközt a horda politikai likvidálására!
Ellenmaffiáink berkeiben is kezd leesni a tantusz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ellenmaffiáink berkeiben is kezd leesni a tantusz! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. POZSONY. 907 szerint:

  Szép minálunk a politikai élet, ljasko, szakasvili gyertek, itt van most nagy élet a radikáléknak.

 2. öregkun szerint:

  “színvonal”, ez a banda egy 40 évvel ezelőtti kisváros vezetőinek erkölcsi, morális szintjét sem üti meg…

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ez egy korrekt cikk volt a Bal-Radtól.
  Az admin helyében azért a következő tényt még hozzáfűztem volna:
  Kiderült, hogy Vona Gábor mégiscsak járt régen (2001-2003) “furcsa közösségekbe”
  Terry Black szerint ez “amolyan meleg klub” volt.
  Az igazság viszont mint kiderült az, hogy ez a “furcsa közösség” Orbán polgári köre volt, a Szövetség a Nemzetért Polgári kör.
  Terry Black pedig róluk beszélt. – na szóval akkor ki is a buzi?
  Tehát a Fidesz köcsögék szépen lejáratták magukat, ez pedig csak a birkáknak nem esett még le. 🙂

 4. Smith szerint:

  2010-ben a Likud magyarországi szervezte (Fidesz) szerzett kétharmados teljhatalmat. Az országot teljesen kiárusítják, a magyar fiatalokat elüldözik, az időseket pedig halálra ítélik. A zsidó sírok felújítva, ahogy a zsinagógák is, és persze közpénzből építenek zsidó kulturális központot (Hol máshol?) a Duna-parton. Gombamód szaporodnak a zsidó lakóparkok, a legújabb Újpesten (izraeli ingatlanos cég építteti).
  “Izrael tíz év múlva már nem lesz. Én támogatom Izraelt, de annyi mindent hibáztak el az elmúlt évtizedekben, hogy azt helyretenni már nem lehet. Izrael az arab tenger közepén még a fegyverei védelmében sem képes kitartani tovább.” (Henry Kissinger)

 5. Kovács szerint:

  Összekovácsolódni ? Kik és kivel ?
  Fel kellene ébredni először és meglátni az igazságot. Persze eljön ennek is az ideje, de ez nem a következő választások előtt lesz majd.
  Vegyétek észre a párhuzamot Orbán és Trump győzelme között!
  Mindkét esetben a fehér nemzeti érzelmű emberek juttattak hatalomba egy olyan politikust, aki valójában a nemzetellenes zsidó pénzmaffia embere és eszköze.
  Nagyot fognak csalódni még az amerikai választók, mint ahogyan a magyaroknál is elkezdődött a keserű felismerés : jelenleg minden hatalom (politikai és gazdasági) a zsidó maffia kezében van. Az ébredés nagyon lassú, utalok itt arra, hogy a nemzeti magyar és az internacionalista hazátlan banda közötti ellentét urbánus-plebejus néven sok-sok évtizede nyilvánvaló már hazánkban, tehát valszeg még pár évig eltart, amíg az is felismerődik, hogy nem a vidék – főváros, nem a plebejus – urbánus, nem a jobboldal – baloldal mentén van a valódi megosztottság, érték- és érdekkülönbség.

  • vitorla123 szerint:

   Éppen ez az!A harácsolóknak és a kifosztottaknak nem lehet azonos az érdekük.Még akkor sem,ha mind a kettő sívó magyar.A harácsoló magyar zsidóbb a zsidónál.Ez nyilvánvaló.Ha eltörlöm a profitot akkor viszont a közös nemzeti érdek mentén lehet együtt dolgozni.Ez történik Kínában!Nem állítom,hogy nálunk meg lehet csinálni.De egy próbálkozást megérne.Nemzeti kommunista alapon.

   • vitorla123 szerint:

    Most csinálunk ilyen oldalt..Gyakorlatilag készen van!Sőt a négy milliónak is összefogási lehetőséget teremtünk!.Mennyetek el a kocsmákba és propagáljátok.Meg a bal-rad nézeteit is.!

   • Kovács szerint:

    A zsidó alatt nem vallást, nem államot, nem genetikailag determinált húsmasszákat és nem fitymahiányosságot értünk.
    A zsidó egy szellemi rassz, mentális és etikai hozzáállás, világszemlélet. Tehát a zsidó csak egy rövid hivatkozás, amelyben persze dominánsak a genetikai zsidók, de emellett sokkal nagyobb létszámúak a zsidócsahosok, a filoszemiták, a mammon imádók ( a te szavaddal harácsolók), és legáltalánosabban a materializmus és kommunizmus eszméinek a kiagyalói és buzgó terjesztői.
    A harácsoló magyar tehát éppen úgy zsidó, mint a harácsoló zsidó, a nem harácsoló de materialista vagy kommunista magyar éppen úgy zsidó, ha és amennyiben lehetősége lenne rá, éppen úgy harácsolna, mint akinek most lehetősége van rá.
    A zsidó szellemi rassz, a magyar is az.
    Te, mint kommunista éppen úgy harácsolnál, csak éppen a másik rovására, attól vennél el, akinek van, akár érdemei szerint akár érdemtelenül szerezte azt, tehát sokkal rosszabb vagy bizonyos szempontból, mert a harácsolási vágyad képtelenséggel társul. No mindegy, az biztos, hogy a kommunista az diktátor (osztály alapon), az tolvaj( az ún. profit kisajátítója), az éppen úgy internacionalista, mint a mammonista, tehát a nemzeti jelzőt csak hazudja, velük semmiféle összefogás nem lehetséges, mint a szintúgy nemzetinek hazudott ( mármint magyar nemzetinek, mert zsidó nemzetileg igazat mondanak) Orbán vagy Vona csapattal. Csakis akkor, ha mindegyik téveszméből felébrednek az emberek 🙂

    • vitorla123 szerint:

     Van egy gond az elméleteddel!A harácsoló a harácsolásért harácsol.A kommunista eddig kisajátított.Vagyis A harácsot visszavitte oda,ahonnan elharácsolták.Például Sztálin.Például Mao. Ezzel hozták létre azt a tőkekoncentrációt,amivel megnyerték a világháborút és a felszabadító háborút.Én például nem harácsolok,ha van rá módom,ha nem.Veled ellentétben,mert félted a harácsot!

     • egy paraszt szerint:

      Egy gond van!

      Az ukránok tudnának arról mesélni, hogy az 1930 évek gabonaharácsból mit kaptak vissza!
      Amerikai pénz és technika nélkül csak szibériai jégkockákkal dobáltathatta volna meg Sztálin az ellent.
      Mao sem az eszméivel és nem ő küldte padlóra a japánokat.
      Csak élni tudtak a történelem adta lehetőséggel!

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Orbán mint nemzeti.
   Ettől most megfájdult a hasam – megyek és kifosom magamat

 6. Tarna szerint:

  Vona nem ismeri a tanítást? “Ne keresd a bajt, mert megkeres az téged!”
  Egyébként meg esküszegő is lett- Ő ugyanis felesküdött a Magyar Szent Koronára.
  Az eskü feltétel nélküli szolgálatot jelent az élete árán is.
  Nincs helye semmiféle magyarázkodásnak meg feltételek támasztásának!
  Rá ért volna a pénzért később marakodni.

  • egy paraszt szerint:

   A letelepedési kötvény is beletartozik, mert ugye az hírlik, hogy a “menekültek” több tízezer dollárt fizetnek az útjuk során az embercsempészeknek fejenként.
   Na most, ha azt az összeget összedobja a “kis család” kötvényre az embercsempészek helyett, akkor jogszerűen már be is telepedhetnek Magyarországra!

   A Szent Korona jogköre a föld is! Nem is tudom kik íratták át cimbijeik nevére a termőföldet, csaknem ellenszolgáltatás nélkül?
   Pedig ők is felesküdtek a Koronára!
   Meg sokan mások, offshore lovagok és helyi helytartóik, akik számolatlanul öntik a magyar javakat az adómentes paradicsomba, nehogy már valami kis csekélységet is leadózzanak ennek az országnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.