Hol jártál báránykám?

A DK nem száll le a Pharaon-ügyről – “Orbán volt-e Splitben?”

A Demokratikus Koalíció azt akarja megtudni, hogy találkozott-e Orbán Viktor miniszterelnök a szaúdi Ghaith Pharaonnal augusztus 4-én a spliti kikötőben.

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján felidézte: mind Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, mind a nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon a spliti kikötőben volt azon a napon, és a kormányfő sajtófőnöke ekkor mondta azt, hogy nem tud tájékoztatást adni a miniszterelnök szabadságáról a sajtónak.

A DK tudni szeretné, hogy aznap Orbán Viktor találkozott-e Ghaith Pharaonnal a spliti kikötőben, és ha igen, miről volt szó a “titkos tárgyaláson, milyen üzelmeket folytat még a miniszterelnök a nemzetközi bűnözővel” – közölte Gréczy Zsolt.
Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője válaszul az MTI-nek azt mondta: “Orbán Viktor Split közelében sem járt ebben az évben.”
(nepszava)
Bal-Rad komm: Szánalmasan silány erőlködés azt firtatni, hogy Döbrögi a szabadsága idején hol járt. Lehet hogy lopni volt! De akár találkozhatott is azzal az arab körözvénnyel-Döbrögisztánon kívül! Faraonnak pedig csak a ladikját látták a jó Pénztáros Lőrinc tutaja közelében. Amin lehet hogy akkor és ott Döbrögink pocakja is ringatózott.
Az, hogy SOKAT SEJTETŐ tudakolódásba megy bele bármelyik ellenmaffia is-csak öngólszintű akció lehet. “Hol jártál báránykám?-Zöld erdőben asszonykám…!”-de amúgy közöd hozzá semmi!
Ha pedig kiderülne, hogy a “bárányka” nem volt sehol!-kész égés! A “bárányka” pedig boldogan és elégedetten béget!
A döbrögisztáni politikai ellenmaffiák teljesen elkényelmesedtek! Pedig lenne pénzük és energiájuk bizonyítékok gyűjtésére!
Ehelyett kérdezősködnek! Azt egy Bal-Rad is meg tudja tenni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hol jártál báránykám? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Gyurcsányék állandó “fáziskésésben” vannak.
  A “Spliti kaland” már rég terítéken van, például a JOBBIK a kezdetektől fogva ráncigálja az ügyet. Most ért el a DK tudatáig, hogy ha beszáll a “nyomozásba”, akkor esetleg politikai babér terem nekik?

  • Már Tamás szerint:

   Egyébként pedig, gané gyurcsótány, mi a helyzet pl. Indonéziában?
   Ugyanolyan féreg mind a kettő, csak más zászlót lengetnek.

 2. Jakocs Gábor szerint:

  Gané maga a kapitalizmus úgy ahogy van!És mindenki az,aki azt támogatja!Ennyi!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.