Kijevben indul az erre a hétre rendelt majdan

Megérkeztek Kijevbe az erre a hétre rendelt majdan első fecskéi! Legyűrve kóakadályokat meg minden egyebet, a kezdetre-némi csúszás van a programban-vagy ötszáz “majdanovci” érkezett Gázos Julcsa Belsőségnagykereskedő hívó szavára a kormányzati negyed környékére.

A rendőrség azért (bár őket Julcsa nem invitálta) nagyobb létszámban érkezett. Sokkal többen vannak jelenleg mint az összehívottak! Vagy ötezren! A társulat mozgósítása sikeresebb.
Pedig a rendőrség szerint VALAKIK (szervezők) megint hajlandóak egy kicsit mélyebben belenyúlni a zsebbe. Állításuk szerint a világhálón intenzív toborzás folyik a november 15. és 21. közötti időszakra. Állítólag napi 80-150 hrivnyát kínálnak a tüntetések résztvevőinek. (Ha bejön a bót-busásan visszatérülhet a ráfordítás!)
Viszont Kijev központja kihalt. Az autók kitiltva, a népek csak detektoros kapukon keresztül jöhetnek-mehetnek! A mellékutcák tömve rabomobilokkal.

Függetlenül attól, hogy mi lesz az erre a hétre rendelt majdanból, Maradék-Ukrajna fenállása legkeményebb tele elé néz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijevben indul az erre a hétre rendelt majdan bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. 1tothgabor szerint:

  A 2010-es légi-katasztrófa okát leíró jelentéseket nem fogadja el a lengyel Jog és Igazságosság pártja, ezért a testek exhumálását rendelték el. Mint ismeretes 2010-ben az akkori elnök Lech Kaczynski és felesége is meghalt a többi utassal együtt egy légi szerencsétlenségben. A jelenlegi lengyel kormány elutasítja mind a lengyel mind az orosz jelentéseket a balesetről. Ezekben a jelentésekben szerepel kísérleti hiba és rossz időjárás is indokként. Jaroslaw Kaczynski szerint a testvérét megölték, hogy összeomlást idézzenek elő. Többek között Donald Tusk(ó)ot is támadja ezzel a kijelentésével.

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/14/poland-exhumes-late-presidents-body-as-government-bids-to-prove/

  Megjegyzés: Donald Tuskó nevének előkerülése azért is érdekes, mert több hónapja már annak, hogy Benjamin Fulford heti levelében leírta, hogy lehetséges, hogy az Európai Tanácsban elfoglalt jelenlegi tisztsége volt Tuskónak az ajándéka a repülőgép lezuhanásában való közreműködéséért. Nem csak Ukrajnában lesz forró a tél.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Az lehetséges,hogy Varsóban, Lengyelország szerte FORRÓ lesz a tél, a Lech Kaczynsky, és a felesége, no meg a velük lévő magasrangu katonai vezetők katasztrófával kapcsolatban, de nem valószinü, esetleg csak a magas poszton lévők között fog megindulni egymás között a marakodás ( az igaz,hogy Lech Kaczynsky nagy Gerenda volt Brüssel szemében),de szerintem a közvéleményre nagyon langyosan fog hatni. Ez persze csak az én személyes vélekeményem t. totgabor . Kijev tartományban viszont KEMÉNY LESZ a tél, így is, meg úgyis. Úgy látszik Gázos Kappelman belsőség nagykereskedő Tlmosenko Julcsa már teljesen meggyógyult, még magasabra törekszika hatalom létráján, meg talán, NICSEN MEGELÉGEDVE Porosenko Donbaszi, Luganszki “orosz irtásával”. Úgy látszik a belsőszerv kereskedés kezd hanyatlani, kevset hoz a “konyhájára”, meghát a mérhetetlen hatalom vágy is sarkalja. Ezek a majdanok meg csak szalmaláng szerüek, szerintem nem lehet komolya vennni. Nem hiszem, hogy sok tömeget fognak megmozgatni, mert talánmár az Ukrán népnek is kinyillot egy kicsi a szemük, hogy EGYIK KUTYA MÁSIK EB. Esetleg a Gázos Julcsa Párt hívei, vagy azok “elköteleztjeik” fognak a LÁTSZAT KEDVÉÉRT üvöltözni, aztán az első KUKA robbanásra szerte szét szaladnak, meg ha néhány autógumit elégetnek, mint már anyiszor,szokás szerint, szerény véleményem szerint nem sok vizetfognak zavarni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.