Mondj igazat!-betörik a fejed.

Újabb fejlemények Havas Szófia ügyében

Feljelentéskiegészítést rendelt el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Havas Szófia ügyében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a Magyar Időkkel.

A lap keddi számában emlékeztet arra, hogy a szocialista politikust a kommunizmus bűneinek tagadása miatt a Jobbik és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség jelentette fel.
Havas Szófia az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójával összefüggésben úgy nyilatkozott az orosz köztévének, hogy a forradalom „horthysta provokáció” volt, amelynek során „házról házra járva keresték a kommunistákat és a zsidókat”. Hozzátette azt is: „ezek nem radikálisok voltak, hanem valóságos fasiszták”.

kik

Ha kimondják Havas Szófia bűnösségét, akár három év börtönbüntetést is kaphat – írja a lap.
A nyilatkozat miatt az MSZP fegyelmi eljárást kezdeményezett Havas Szófiával szemben. Mivel a politikus a párt budapesti elnökségének a tagja, így az országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsa jár el az ügyben – erősítette meg a lapnak Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke. Hozzátette: az ügy egyelőre folyamatban van, döntés még nem született.
(mno)
Bal-Rad komm: “…a kommunizmus bűneinek tagadása miatt a Jobbik és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség jelentette fel…”
-Havas Szófia-akinek amúgy minden oka megvan ’56 ellenforradalommá nyilvánítására- VALÓS TÉNYEKET KÖZÖLT! Úgy, hogy közben nem is tagadta a kommunizmus “bűneit”!
Viszont a TÁBOR OSSZEZÁRT! Keresztesek a keresztesekkel! Keresztre mindenkivel, aki IGAZAT MER MONDANI! Mert hazudik aki nem azt vallja amit a TÁBOR VALL!
Ezen az alapon a magyarok min. ötven százalékát keresztre feszíttetnék! Mert legalább annyian állítják, hogy a Kádár-rendszer jobb volt mint a demokrácia! Ez pedig egyenesen a KOMMUNIZMUS BŰNEINEK TAGADÁSA!
Mostanság a hazaáruló bűnözők igazsága járja! A Maszoptól a Jobbikig!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mondj igazat!-betörik a fejed. bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. szigony szerint:

  Az ilyen-olyan nehézségekkel vívódó, de kellemes környezet kapitalista termelési rendszerre való váltásának – máig hátrányokkal terhelt – indoklásaként az 1989 előtti időszak történelmi valós tényeinek az elferdítése folyik.

  A még fel nem ocsúdott ismerethiányos-, vagy éppen azokkal tisztában levő, de azokat a személyére vonatkozó elítélhetőséggel viaskodó állampolgárok egyszer kitisztult aggyal értékelik azokat az időket, reálisan.

  Manapság ettől messze vagyunk, amit a jelenlegi regnáló hatalmi kurzus erősen igyekszik a homályba tartani, saját érdekében….

  A brossúra ízű – törvényekbe foglalt – irányvonaltól eltérő vélemények még igen kevéssé hallatszanak a nagy média túlsúly közepette, de – mert erre mutató jelek világszerte fellelhetőek már – lassan az igazság a felszínre kerül, és a vétkesek (!) elnyerik méltó büntetésüket…

 2. bobóka szerint:

  Sose nyerik el a méltó büntetésüket. Mind megússza, mert holló (zsidó) a hollónak (zsidónak) nem vájja ki a szemét. És mivel az összes párt vezetése zsidó, a hollók mehetnek a fenébe.

 3. Gonda István szerint:

  “Ha kimondják Havas Szófia bűnösségét, akár három év börtönbüntetést is kaphat”
  Ez egy precedens értékű, érdekes per lesz. Azért elég nehéz lesz kimondani a bűnösségét, főleg, hogy egészen Brüsszelig fellebbezhet majd. És akár 3-4 évig is elhúzódhat.

 4. Jakocs Gábor szerint:

  Ha egyszer a “kommunizmus bűneit” nem tagadta,akkor hol találnak rajta fogóckodót?Kérdem én ,”laikus”!

 5. petymeg szerint:

  Azt,hogy a pártból kizárják ne sajnálja!Amit állit azt én is tanusitom!

 6. Gonda István szerint:

  Most jut eszembe, hogy a kommunizmus bűneinek tagadását az is nehezítheti, hogy Mo.-on nem is volt kommunizmus. Emlékeim szerint még a végén is csak a “fejlett szocializmust” építettük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.