Sorosék most Washingtonban kotyvasztanak

Soros Hiéna összevonyította a klánt

Képtalálat a következőre: „Soros György-mém”

Soros és más egyéb bűnözők-a Clinton-klán finanszírozói-tegnap óta arról tanakodnak Washingtonban szakszervezeti (közismert maffiózók mind) vezetőkkel és a demokrata párt legvadabb liberális képviselőivel, hogy a következő időszakban miként tudnák ellehetetleníteni a megválasztott elnök, Donald Trump terveit, már az első száz nap programja idején.

A washingtoni tanácskozás egy szállodában, zárt ajtók között és várhatóan három napig tart majd.
Soros és a Demokrata Párt, illetve a nyőstényördög kampányának több, dúsgazdag liberális adományozója vesz részt a tervezgetésen, de ott lesz Nancy Pelosi, a Demokrata Párt kisebbségben lévő képviselői csoportjának vezetője, Elizabeth Warren massachusettsi szenátor, a demokraták ultraliberális szárnyának tűzokádója, de jelen van Keith Ellison, a demokraták Doros által kijelölt új vezére is, aki jelenleg minnesotai képviselőként regnál.
Az összeröffenet ami inkább halotti tornak tekinthető, az első nagy összegyülekezése a Soros-féle hiénaklánnak azóta, hogy a nyőstényördög ma egy hete nagyon pofára vágódott az elnökválasztáson.
Nagyon úgy néz ki ki, hogy az amerikai liberálisok most teljes erőbedobással akarnak betenni Trumpnak. Azon fondorkodnak, hogy tudnák kikezdeni, megakadályozni Trump elnökségét már az első száz nap során.

Képtalálat a következőre: „Soros György-mém”

Sokba-rengetegbe-került nekik a Clinton-klán választási kampánya, ami egy csapásra eltűnt a süllyesztőben! Iszonyatos veszteség ez nekik, amit mindenképpen szeretnének visszanyerni-busás kamataival együtt! A mostani szeánsz egyik legfőbb célja, hogy ezt miként tudnák megcsinálni?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Sorosék most Washingtonban kotyvasztanak bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Már Tamás szerint:

  Mikor fogja végre magához szólítani ezt a gané kazár férget a szart érő istene, mammon. Az egész világnak jobb lenne ha végre bekövetkezne. (bár akadna utánpótlása az biztos).
  Amennyiben Trump tökös lenne, a kormányra kerülését követően az első olyan jelre amely az országa belső bomlasztására irányul, azonnal be kéne tiltania minden olyan szervezetet, amely veszélyezteti a rendrakási kísérletét. Azok pénzelőit és funkcionáriusait pedig a már megépített táborokba kell összegyűjtenie egy kis átnevelésre, vagy kibírják vagy nem alapon.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Hiába erőlködik már ez ügyben Soros, nem tud “keményet szarni”.
  A szenátusban republikánus többség van.
  Másrészt az USA még mindig a világ egyik legnagyobb hatalma (ha tetszik ha nem), annak az elnökét kicsinálni nem olyan egyszerű feladat mint egy kiszolgáltatott országét.
  Az amerikaiakról meg tudjuk (ez tény), hogy minél nemtelenebbül támadnak valakit, a többség annál jobban összezár mögötte. Trumpra valami orbitális és általa megcsinált gazemberséget kellene rábizonyítani, hogy esetleg úgy járjon mint Nixon. Mondjuk Nixon az csüdig benne is volt a gazemberségben. Ha meg elteszik Trumpot láb alól mint mondjuk JFK-t, akkor az egész amcsi demokrata-libsi banda felkészülhet egy polgárháborúra, amibe odalesznek az összeharácsolt javaik. Sorosék pedig a pénzüknél nem féltenek jobban semmit.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Szerintem ez a röffenet nem fog vissza riadni attólsem,hogy a beiktetási ceremóniát kihasználva MERÉNYLETETT KÖVESSENEK EL ,vagy kövttesenek el D. Trump ellen. Vagy ha nem akkor rá egy hétre,vagy maximum egy hónapra. Gondolom, tudja,hogy az ilyen cselekedetekben Nagyon is JÁRTASAK, van már TAPASZTALATUK az Amcsiknak. A legutolsó 1963.XI.3 Texasz álambeli Dallas-as J.F KENNEDY gyilkosságnak a VALÓDI gyilkosa, talán már végelgyengülésben távozott az élő világból (L. B. JOHNSON). A”magányos gyilkos” L.H. OSWALD csak egy bűnbak volt, akit persze JACK RUBY lelőtt, hogy elhalgattassák, aztán, micsoda véletlen (!) ő is meghalt a börtönbenRÁK BETEGSÉGBEN. Pedig amikor lecsukták, az orvosok szerint EGÉSSÉGES volt. A Warren bizotsák jelentése lassan feledésbe merül. Amerikában nem életbiztositás elnöknek lenni !

 3. Tarna szerint:

  Teljesen mindegy, hogy Sorost mikor viszi el az ördög, mert a világrabló és felforgató anarchista projektjének vége.
  Őkelme akart lenni a zsidóvilágcsászár, de Amerikában már bedöglött a mutatvány, nemsokára Európában is be fog.
  TRUMP még hozzá sem kezdett a nótájuk elhúzásához, de máris vonyítanak.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Hát, Tarna, szerintem nem i olyan mindegy ! Minnél hamaráb, annál jobb lenne, aföld golyó lakosai háborus gyujtogató sátántól szabadulna meg. Csak mire Trump hozzákezd a nótájuk elhúzásába még igensok embert magával fog rántani, és nehogy magát Trumpot is magával rántsa!

 4. Smith szerint:

  A cumit megint bekapták a buta gójok! Íme a bizonyíték, hogy Trump is a kiválasztott nép alázatos szolgája (a feliratot ne felejtsék el bekapcsolni):

  https://www.youtube.com/watch?v=gfSAs5rqE9o

  Változás? Na, ne röhögtessenek már.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.