Vona megint hibázott!

Vona: Nem kizárt, hogy az embereknek az utcára kell vonulniuk Magyarország megvédését követelve

A Jobbik elnöke a balassagyarmati migránsokat befogadó Közösségi Szálló előtt tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy itt az ideje, amikor a letelepedési kötvények bizniszéről mindenki színt valljon. Vona Gábor szerint “ha a Fidesz és a kormány úgy dönt, hogy ebben nem partner, akkor a magyar társadalomnak kell nyomást gyakorolnia a kormányra, és azt sem tartja kizártnak, hogy az embereknek az utcára kell vonulniuk Magyarország megvédését követelve.”

A pártelnök emlékeztetett, hogy a múlt keddi sikertelen alaptörvény-módosítás után a Jobbik hétfőn benyújtotta javaslatát az Országgyűléshez, ami egy mondat kivételével szóról szóra megegyezik az Orbán Viktor kormányfő által kezdeményezett módosítással.
Ez a mondat a letelepedési kötvények üzletágát tenné alaptörvénybe ütközővé. Vona Gábor azt kérte Rubovszky György elnöktől, hogy az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága minél hamarabb vegye napirendjére javaslatukat, egyben arra kérte a Fidesz és KDNP képviselőit, hogy ne próbálják meg szabotálni kezdeményezésüket,
“mert ha ezt teszik, akkor minden vád, amit velünk kapcsolatban hazaárulás címén megfogalmaztak az elmúlt napokban, az rájuk hullik vissza”.
(MTI)
Bal-Rad komm: Ezt a mondatát Vona “…hogy az embereknek az utcára kell vonulniuk Magyarország megvédését követelve…”-amíg él, nem fogja elfelejteni! Ha valami visszahullik valaki fejére, az pontosan ez lesz, és az ő fejére fog visszahullani! A döbrögista horda az ő fejére fogja rádobni!
Az a döbrögista horda, amely alig várja, hogy látványos erődemonstrációt rendezhessen végre!
Ige! Mert el fog jönni AZ AZ IDŐ, amikor a magyar embereknek lehet hogy az utcakövet kell fölmarkolniuk! MINDENÉRT! A 27 vagy x-évért, a rengeteg galádságért, az ország ellopásáért, a jövőtlenségért, a társadalmi igazságtalanságokért! Meg még tán a haza védelméért is!
HA ELJÖN AZ IDEJE!
De azt nem egy pártvezér fogja meghirdetni politikai haszonszerzésből! Nem egy kimazsolázott szlogennel!

i

Vona ezzel a kijelentésével akkora ütőkártyát adott a döbrögista horda kezébe, hogy azok kezet csókolhatnak neki hálából.
MINIMUM MEGGONDOLATLANSÁGNAK LEHET NEVEZNI VONA MAI AKCIÓJÁT! MINIMUM! 
Az időzítésről nem is beszélve!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vona megint hibázott! bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Én elvben nem vagyok letelepedési kötvény ellenes. Nagyon sok országban jól működik. Nálunk is lehetne tisztességesen csinálni.

 2. Smith szerint:

  A szomszédban ezt elintézik egy tarkón baszással. Bizonyítsa be, hogy nem zsúrpubi!

 3. POZSONY. 907 szerint:

  Egyszerre több helyen tartott akciót a tek, mna-s körökben, nagy mennyiségű lőszert és lőfegyvereket foglaltak le, 12 gyanúsítottat letartoztattak, kettőnek kérték a vizsgálati fogságba helyezését.

 4. .... szerint:

  Nem látom azt a hibát. De minden bizonnyal veszélyes ráébreszteni a tömegeket, hogy van erejük. Mert ettől a fidesz fél. De bizzunk Vona-ban neki a gárdát is sikerült eltörölni, és a pártját is megalázni. Ezen alapra már nem építhet. A saját tagsága sem menne vele nagyszámban.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Butaság ráfogni Vonára, hogy a Gárdát ő “törölte volna el”.
   Lett egy bírósági ítélet, amelyben azt egyszerűen betiltották.
   Aztán most lehet hangoztatni, hogy a Gárdában nem volt (nincs) “kurázsi”, meg hogy a Vona “feloszlatta”, cserbenhagyta stb. Ez így baromság.
   Hoztak egy “Lex Lázár” törvényt. Innéttől kezdve aztán aki a Gárda egyenruháját magára ölti, az törvényt sért.

   Csak úgy a kritikusokat és a “nagyon okosokat” kérdezem: Tudjuk, hogy sok mocskos a szabadágunkat korlátozó törvényt hozott az MSZP és a Fidesz kormány is ugye? A kritikusok mégsem sértik meg ezeket a törvényeket, mert nem merik.

   Aztán a másik kérdés, hogy a több Tízezer Forintos büntetéseket vajon ki fizetné ki a gárdisták helyett? Vagy ki jelentkezne, hogy leüli helyettük a büntetést? A gárdistáknak is van családjuk és – a többségének munkahelye.
   Rengeteget ellehetetlenítettek közülük egzisztenciálisan.
   A kritikusok mégsem tolonganak, hogy majd kenyeret és megélhetéstadnak a gárdistáknak és azok családjainak. – Tehát ez irányba POFA SÚLYBA!!!!

   Amúgy a Gárda “megvan”. Csak mondhatni “illegalitásba vonult”, nem “parádéznak” az utcákon. Az egyenruhák viszont ott vannak a szekrények mélyén… Valamint a gárdisták nagy része is tartja egymással a kapcsolatot.
   Téved aki azt hiszi, hogy Orbánéknak sikerült a Gárdát kivégezni.

   • Hun szerint:

    +1

   • Gonda István szerint:

    Az USA-ban is jól működik a Nemzeti Gárda. Lehet, hogy egyszer még nálunk is felébred a kormány, és újraindítja a Gárdát.

    • "Szélsőjobb" :D szerint:

     A Fidesz inkább ne indítson el semmiféle gárdát.
     Az a gárda nem a népért lenne, hanem a Fidesz hatalmát megóvni lenne hivatott a néptől.

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Emeric
      A cél a “szélsőjobb” és a “szélősbal” részéről 99,99%-ban megegyezik. Ez pedig már mint egy másik hozzászólásomban is leírtam, a tisztességes megélhetés, a munka megbecsülése, a szorgalom, a tudás, a kitartás által elért előrelépési lehetőség biztosítása mindenki számára. (nem a törtetésé és a protekcióé!) Egy tisztességesebb és főképpen igazságosabb államszerkezet felépítése.

      Smith
      Mint írtam a Gárda volt és jelenlegi tagságának több mint a háromnegyed része dolgozó emberekből tevődik össze. Anno volt lehetőség a honvédelmi képzésekre is (akár kötelezően)lehetőség. Most nincs. Felnőtt egy korosztály, amely katonát csak a filmen látott, “fegyelmet” meg csak az iskolában a renitens – főképp cigány tanuló társaik általi negatív példaként tapasztalhatott. Az iskolákban a nemzet és hazaszeretet nem tanítják. Pedig erre még Kádárék is kényesen ügyeltek, az akkori ideológiai “töltet” kötelező besulykolásán kívül.
      Az, hogy egyesek szemében bűn a nemzet és hazaszeretet, egy egységes magyar összefogásnak a szükségessége (sok kommentelő szavaiból itt is az süt ki sajnos) az pedig inkább őket jellemezi.
      Bizony nekünk magyaroknak nem egymással kellene harcolnunk, hanem összefogva a belső mocsok ellen (Gyurcsány-Orbán, stb) akik nem is magyarok, csak magyar név mögé bújt …tudjuk kik. Szintén csak összefogva lehetünk képesek érdekeinket érvényesíteni a Csonkahonunkat körbevevő területrabló államokkal szemben is.
      Röviden leírva ez van.

     • Gonda István szerint:

      “Az a gárda nem a népért lenne, hanem a Fidesz hatalmát megóvni lenne hivatott a néptől.”
      El tudod képzelni, hogy akik önkéntesen, hazaszeretetből csatlakoznak a Gárdához, azok bevethetők a saját népük ellen?

    • Emeric szerint:

     Nálunk max egy gárdának van értelme: a felfegyverzett, megszervezett munkásság “gárdájának”.

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Emeric – a betiltott Gárda is a “munkásság gárdája” – volt. Ugyanis annak tagjai is 90%-ban a munkásosztályból tevődik össze.
      Felmérték, kimutatták: A Magyar Gárda tagságának több mint a 95%-a munkahellyel rendelkező, aktívan is dolgozó emberekből áll – állt. Tehát nem közmunkásokból, munkakerülőkből és régi retorika szerint “lumpen elemekből” tevődött össze.
      Családjuk, munkahelyük, álmaik, jövőképük volt (van).
      Csak úgy a teljesség kedvéért.

      Admin:

      Vagy hat éve is van már, hogy Szolnok-Jászapáti között fölvettem egy út szélén bandukoló gárdistát. Éppen egy munkáspárti (!) rendezvényről tartott hazafelé! Jászkisérbe tartott. Nem voltunk hosszú ideig együtt, de átkozottul érdekes beszélgetés volt az! Esküszöm, hogy tanulhattam volna tőle a kommunista igét!

     • Emeric szerint:

      ejh… admin, az utasod vajon honnan ismerhette a pártot? Olvasta a klasszikusokat? És ha derék kommunista volt, akkor mit kersett egy ilyen (sajtó szerint legalább is) ellenpólusban? Tán a gárdatársait akarta jobb belátásra bírni?

      Szélsőjobb: az addig oké amit írsz, de talán (talán!) Te is belátod hogy a gárda alapvetően kirekesztő, megfélemlítő stílusa helyett kívánatossbb a munkásmozgalmi kultúra. 😉

     • Smith szerint:

      Szélsőjobbnak: Közmunkás cigányokkal töltenék fel a honvédségben a létszámhiányt. A kormánynak azon kellene elgondolkodnia, hogy miért a szőlősben és az erdőben játszanának rambósat a hazafiak, és miért nem jelentkeznek a honvédségbe!

   • Havasi Gáspár szerint:

    Hát ez egy nagy tévedés, a gárda megszünése igenis érdeke volt Vonáéknak. A gárda volt az, amelyik kimondta, hogy ha a jobbik letér az útról, maguk tesznek igazságot. Vonáék mást hangoztattak, mint amit tettek és tesznek. A régi gárda darabokban van. Annyi mintha nem lenne. Vonáék a gárdát magukra hagyták és elkezdtek egy szalonképes látszat gárdát építeni. Az eredeti csak arra kellett, hogy tömegeket mozgósíthassanak. A jobbik nagyon gyorsan besimult a páholykájába. A mostani politikája pedig homlokegyenest ellenkezője annak, amit kezdetekor hírdetett. Bizony kivégezték a gárdát, ahogy most végzik ki a nemzeti ellenállási szerveződéseket. Számos gárdista a családájával együtt ment tönkre, nem véletlen.

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Admin: “Az a döbrögista horda, amely alig várja, hogy látványos erődemonstrációt rendezhessen végre!”
  Ha Orbánék erőszakkal vernek szét egy ilyen esetleges utcai demonstrációt, akkor szó szerint “egy polcra” helyezik magukat már retorikailag is Gyurcsánnyal. Az pedig beteheti a kaput a hatalmuknak. Ezt-ilyet talán nem mernek megkockáztatni.
  Ha igen, akkor bukni fognak.

  Valamint egyet mindenki vegyen figyelembe: Orbánék nem hülyék, hanem végtelenül aljasok. Nagyot hibázik az, aki leírja, vagy lenézi őket. Nem tiszteletre méltók, nem kell tőlük félni, de velük szemben fejjel sem lehet a falnak rohanni.
  Számítóak, megfontoltak, gonoszak. Állandóan résen vannak, a legkisebb hibát is kihasználják. Le lehet őket győzni, de sajnos nem “szuronyrohammal”, hanem “célzott csapásokkal”. Talán ezt csinálja jól Vona, hogy Orbán környezetéből a “tábornokait” próbálja kiütni. – Ami valljuk be ha jelenleg még nem is látványos eredményeket hoz, de kezd “belerezegni” a Fidesz. Látszik ez azon is, hogy Orbánék ebben a harcban már “tiltott fegyvereket”, az az hazugságbombákat dobál vissza. Csak ez viszont több kárt okoz nekik, mint a Jobbiknak.
  A “kovácsbélaoroszkém” hazugságait még lenyelték a Fidesznek. Vona Gábor “iszlamista török szürkefarkas + Haynau híve” már gyanús volt a jónépnek mint ruszkinak az Isten. A Volnert lejáratni próbáló “erdőbe pisilő barátnő + Tyirityán elszerette a nőt” kamu sztorin már röhögtek az emberek. Most meg a “Vona buzi mert megmondta a Terry Black” és a Habony-Vajna féle média hazugságaik már a saját fejükre hullott vissza. Pláne miután a Terry azt állította, hogy Vonával “azokon a bizonyos helyeken” találkozott, ahova előszeretettel jártak a buzik.
  Aztán kiderült, hogy “azok a bizonyos helyek” Orbánék Polgári Körei voltak.
  Uszkve Terry Black ezzel a Fideszt buzizta le.
  A Terry Black cigánybuzi féle hazug szarkavarásból – amit persze a Fidesz intézett a háttérből bevetve hazug médiáját már “ép arccal” Orbánék nem tudnak kiszállni.

  Orbán nem a néptől fél. Nem az erőszaktól. Mert azzal szembe tud szállni – egy darabig.
  Orbánék a nevetségessé válástól félnek, hogy már majd ezek után a saját híveik sem veszik őket komolyan, hogy ezek után már ők sem hisznek majd nekik.

  Ez pedig elkezdődött.

  Admin: Nem tudok és nem is akarok vitatkozni az állításaiddal, mert egyetértek.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Ennek örülök Admin. Főképpen annak, hogy GONDOLKOZOL!
   Még ha nem is egyazon színű szemüvegen át látjuk a dolgokat, de LÁTJUK, és TUDJUK IS ÉRTELMEZNI. LÁTJUK? HOGY HOL A BAJ!
   Amúgy én is, mint az emberek többsége is – legyen az “kommunista vagy fasiszta” – magam részéről inkább nemzeti – tesz egy nagyot rá, hogy minek hívják az éppen aktuális rendszert “hivatalosan”, ha az tisztességes megélhetést, megbecsülést és nemzeti öntudatot ad nekik. Vona vagy Thürmer szinte majd mindegy, hisz 90%-ban egyformán látják ők is a helyzetet.
   Ami talán Thürmeréktől “hiányol” a többség, az Trianon gyalázata ellen való felszólalás. Véleményem szerint a 10% különbség az, hogy “szélsőjobbról” Károlyi Mihályt, Kun Béláékat, Rákosit nem fogják soha elfogadni, míg “szélsőbalról” Horthy-t igyekeznek “lederogálni”.
   Habár rengeteg olyan TÉNYLEG BALOS – KOMMUNISTA ÉRZELMŰ idősebb még Kádár ideje alatt annak politikájával is egyetértő emberrel beszélgettem erről. Aztán szinte megdöbbenve tapasztaltam, hogy ezek az emberek Kádárt és Horthy-t majdnem “egy polcra” tették.
   Volt közöttük egy ex-iskolaigazgató (történelemtanár), aki Kádárék alatt pártfunkcionárius is volt. Valami “pedagógusok szövetsége” vagy mifene az MSZMP égisze alatt működő egyesületnek volt a megyei vezetője.
   (Te biztos tudod Admin, hogy mi volt ennek a szövetségnek vagy minek a pontos neve) Szóval aki abban benne volt, az párttagnak is kellett lennie.
   Nos ő mondta, hogy Horthy és Kádár is egy nagyon nehéz időszakban jutott hatalomra. Míg Kádárnak viszont volt lehetősége a békés építkezésre, addig Horthy-k Trianon után gazdasági válság, egy igazságos revíziós követelés, majd azzal az őrült Hitlerrel való kényszerű hintapolitika jutott.
   Míg Kádár mögött ott tudott állni egy akkor még erős szuperhatalom, minden katonai és gazdasági erejével, addig Horthy tévesen az angolszászokban bízott – ma már tudjuk, hogy ez óriási hiba volt.
   Szóval nem akarok itt a történelembe belemenni, de kemény idők voltak azok és utólag már lehet bölcsnek lenni, megmagyarázni a dolgokat.
   De ott és akkor mindkét embernek DÖNTÉST kellett hoznia. KEMÉNY DÖNTÉSEKET. Ez tette őket államférfivá. Utánuk már ilyen, hogy államférfi nem volt, csak hatalomra ácsingózó éhes sakálok.

   Ja és egy érdekesség: Én még éltem, tanultam és dolgoztam is a Kádári érában.
   Mint középvezető. “Valamiért” még az iskolákban, sőt a hivatalos kommunista orgánumokban sem “ekézték” annyira Horthy-t. Viszont történelem órán tanították az általa foganatosított széles néprétegeket érintő szociális intézkedéseket. Meg hogy a szocializmus ezt “fejlesztette tovább” és tette igazságosabbá.
   Én azt vallom, hogy mindent reálisan kell szemlélni. A jót és a rosszat is.
   Nem akarom azt, hogy mindenki úgy gondolkozzék ahogyan én, hanem, hogy egyáltalán csak gondolkozzon!

  • Fergeteg11 szerint:

   Már csak az “állítólag Vona egy szefárd zsidó” kártya komolyabb használata hiányzik Habonyék gyűjteményéből, elég sokan hisznek benne. A Finkelstein-Birnbaum-Habony trió nem biztos, hogy kihagyja, a buzizás is Finkelstein módszereit idézi (feltételezem, Finkelstein és Birnbaum cégei még mindig osztogatnak narancsérlelési tanácsokat, de ha nem, a tanítvány nyilván elég képzetté vált az önálló munkához, és bőven akad anyag a széleken). Nem tudom eléggé hangsúlyozni: a rárakódott dolgok miatt lezsidózni valakit olyan, mint egy bunkócsapás, ha megfelelő körökben terjed. Tudnak a lehetőségről, régóta szóbeszéd tárgya (bár minőségében a buzizással vetekszik), a terjesztők közül nem egy igen nagy tekintélyt is kivívhatott magának, és ezek az emberek meg vannak (voltak) győződve arról, hogy Vona zsidó, tehát előkészített földbe hullhat “kedvenceinknek” – vagy tanítványuknak – a magja. Az új évezred sajnos sunyibbnál sunyibb módszereket is hozott.
   A kovácsbélázás szánalmas és undorító egyben, a Szürke Farkasokkal együtt a turanizmus felé tett gesztusok és a törökszimpátia viszont olyan dolgok, amiket Vonának jó mélyre kellene temetni (de úgyis elő fogják venni), legalább az átpolitizáltság és a terrorkártya miatt. A magyarok eredetének, rokonságának vizsgálatát meg jobb, ha a tudományra bízza, mert jelenleg nehéz komolyan venni a hun(-sumer) romantikát (Orbán politikai szempontból ügyesebben csinálja, ő elintézi annyival, hogy az egész homályba vész, így megteheti, hogy csak olyan ismeretekre hivatkozik, amelyek biztosak). A haynauzás, iszlámozás narancséktól a gondolkodásmód meg nem értésére, a magukat becsapottnak, elárultnak érzők ellenszenvére, a pletykákra való fogékonyságra alapoz, de azért a holdudvar szemrevételezése mindenképpen fokozott óvatosságra inthetett bárkit a “transzcendentális és metafizikai hatalmi-uralmi tudás” hordozóival szemben. Mi jön legközelebb, talán a lemorzsolódók által is nagy számban képviselt “nomád” ideológiai korszak után beállnak majd egy európai, de bizonyos hazai igényekre alakított, EU-kompatibilis német-francia import (fehér, európai, keresztény) irányvonal mögé, a polgárosodás és nagykorúsodás jegyében? Ez sem lehetetlen. Lehet, hogy a párt szétverése után fog bekövetkezni valami hasonló, jónéhány volt jobbikossal.
   A Volner lejáratására tett kísérletek (iskola, adóügyek, nő) valószínűleg nem voltak túl sikeresek, hiszen neki sikerült egy határozottságot, higgadtságot, összeszedettséget és felkészültséget mutató képet kialakítania magáról, a támadható Novákot meg időben eltüntették szem elől, de Toroczkait biztosan fogják még bombázni, Budaházyn keresztül pedig a pártot hozzák majd össze a “terrorizmussal” vagy más dolgokkal (a TEV most is ezt teszi). Egyáltalán nem lesz nehéz alaposan megszaggatni őket a Fidesznek, ebben számos önkéntes segítőjük akad. El is vérezhet benne a Jobbik, és az elnökük nagyon örülhet, ha 2018-ban egyáltalán a székében marad (vagyis pártja másodikként végez a “baloldal” “teszetoszasága” miatt). Utóbbira lélekben készen áll, különben eszébe sem jutna utcára vonulni.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    “A magyarok eredetének, rokonságának vizsgálatát meg jobb, ha a tudományra bízza” – Vona történész szakot végzett, tanította is azt.

    A JOBBIK-ot nem tudják szétverni. Lehet, hogy egy felülről (pártvezetés) vezérelt, viszont egy alulról szerveződő párt a JOBBIK. – Ellentétben a többi párttal (kivéve a Munkáspárt, amely ugyancsak felülről vezérelt, de alulról szerveződött párt), amelyek mondhatni “mesterségesen lettek létrehozva”, tagságuk külső források segítségével lettek felduzzasztva – pl: volt FKgP, SZDSZ, Szocdemek, MDF, stb. De ugyanígy az MSZP, a Fidesz és az MSZP, MIÉP is ilyenek.
    A még regnáló “mesterségesen felduzzasztott” pártok csak addig életképesek (lásd pl MSZP), amíg jutnak elég tőkéhez. Annak hiányában szépen elsorvadnak.
    Ahogyan az FKgP, az MDF, az SZDSZ, stb mögül kihátráltak a “szponzorok” az egyből ezeknek az összeomlásához, megszűnéséhez vezetett.
    Most ugyanez a folyamat játszódik le az MSZP körül is. A “pénzes nagyágyúk” pl Medgyessy és Bajnai visszavonult, Gyurcsány a pénzéből saját “klubot” alakított, abba tolja bele a pénzt. A “külföldi befektetők” sem látnak már potenciált az MSZP-ben, helyette inkább Gyurcsány pártját a DK-t támogatják, de azt is csak “félgőzzel”.
    A Fidesznek az első Orbán kormány (külső segítséggel!) való hatalomra jutásakor sikerült egy tőkeerős oligarcha kört kialakítania maga körül – már akkor is közpénzekből.
    Emlékezzünk csak rá: az országos sportcsarnok építési “cunamira”. Olyan helyeken is azokat építettek, ahol azt semmiféle szakmai – társadalmi igény nem indokolta volna.
    (Felcsút Puskásaréna kicsikbe, de több helyen!)
    Sikerült Orbánnak a Vegyépszert kicsinálnia, vagyonát lenyúlnia, majd helyébe Simicskát betolnia.
    Ezekből a “tartalékokból – főleg Simicska pénzekből tudta túlélni a Fidesz a 8 évet. Aztán a harmadik Orbán kormány idejében Orbán lecserélte régi kitartóját egy sokkal “kezelhetőbb”, uralhatóbb saját oligarcha körre (pl: Garancsi és Mészáros, de családtagok is szerepelnek benne mint Tiborcz István a saját veje is), olyan emberekre, akik mögé a saját szintén közpénzekből álló abból kilopott vagyonát “elrejthette”.
    Orbán aztán már “nem áll le”, Oligarchái mellett már inkább a “családi ezüstöt gyűjtögeti”, az az az Orbán famíliát tolja helyzetbe. Orbán Győző (apuka), Tiborcz István (vő), Orbán Ráhel (saját lánya) cégei jutnak egyre nagyobb közpénzekhez, volt állami tulajdonokhoz.
    Orbán totál bebiztosítja magát, többé már a saját oligarcháitól sem fog függeni.
    Na ezt a gazdasági hátteret lesz bármilyen ellenzéknek szétrobbantani – de nem lehetetlen!
    Sokaknak tetszik vagy nem tetszik, de erre most egy jó ideig egyedül a JOBBIK lesz – lenne képes.

 6. Tarna szerint:

  Vona értékrendet váltott és a haza szolgálata helyett kufárkodni kezdett.
  Most meg azzal eteti a híveit, hogy mások mennyit síbolnak.
  Vagyis az elégedetlenséget csiholja.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Neked a kufárkodás azt jelenti, hogy rávilágít arra, hogy Orbánék mennyit lopnak? Elégedetlenséget szít írtad: Mert akkor szerinted rohadt elégedettek lehetünk mi? 😀

 7. .... szerint:

  Vannak itt alapvető tévedések. pl. hogy a Kádár idején sem tudott semmit sem tenni az ember. Nem igaz. Tudott, sőt a semmiből teremtettek szamizdadot, 3 félét is. Voltak titkos gyűlések, persze olyan besúgokkal, mint pl. maga Demszky.
  Nem azért, de Horthyt emberbarátnak jelölni, nagy hiba. Soha nem volt kapcsolata az irányítotakkal. És igenis hozhatott volna más döntéseket is.
  Vona ugyanazon néptörzs tagja, mint Orbán, Őt mintázza le saját pártjában. A gárdát tönkre tette, nincs. Az alapítókat eltávolította a pártvezetésből és etika helyett a pénz lett a leggyakrabban használt szava.

  • egy paraszt szerint:

   Nem tetszik cinikusnak lenni kissé?
   “sőt a semmiből teremtettek szamizdatot” “olyan besúgokkal, mint pl. maga Demszky.”
   Röviden; az elhárítás felügyeletével és irányításával szamizdatot hoztak létre! Valószínűleg az ellenséges eszmék és emberek begyűjtésére! Halleluja szabad akarat!

   Horthy meg mit tehetett volna?
   Szembeszáll a németekkel, a lengyelekénél 4-akkora súlyú országgal, hátha a kisantant-antant után még a németek is feltörlik a magyarokkal a padlót? Esetleg mint a lengyeleket, minden 6-ik polgárt megölnek?
   Jobb ötlete is van még?

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    +1

   • cicvarek szerint:

    Nem cinikus, szimplán zsidrák [email protected]

  • Gonda István szerint:

   “Horthyt emberbarátnak jelölni, nagy hiba. Soha nem volt kapcsolata az irányítotakkal”
   Ezt tudom cáfolni. Horthyt itt nálunk Szeged-Alsóvároson készítették fel a kormányzóságra. Nappal a ferencesek kolostorában a szerzetesek, este pedig az alsóvárosi gazdakörben a paprikatermelő gazdák.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Akkor most az eszmefuttatásod – tézised alapján Horthyból a szegedi ferences szerzetesek meg a paprikatermelő gazdák nem lett “emberbarát” kormányzó ugye?
    Mert te írtad: “azok készítették fel a kormányzóságra”.
    😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.